Чи готові ви підписуватись на щось через відправку email-у замість його введення на сайті?
Привіт, хочу дізнатися вашу думку стосовно функціоналу, який хочу реалізувати.
Отже, є сторінка poklych.com, де будь-хто може ввести свій email. Зрозуміло, що відвідувачі можуть вводити як свій, так і чужий email, і таким чином сервіс може відправляти листи тим, хто не підписувався.
Щоб бути певним, що email справжній і належить відвідувачу, можна запропонувати відправити листа зі свого email-у на [email protected].
Чи відправите ви листа зі своєї пошти замість того, щоб ввести email на сайті? Напишіть у коментарях або ж можете одразу відправити листа на [email protected].
11 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівDouble Opt-In — must have. Без підтвердження поштвої адреси включати розсилки просто по введеним в формі сайту адресам — це як жити десь в2000-му році.
Погоджуюсь
Супер дивне питання для інтернету «Дайте свій email щоби я надсилав Spam». Тут можна далі тоді наслідувати маркентингові прийоми компанії Hormel, винайняти гарячих дівчат та сворити герлз гурт типу Віа Гра, які просуватимуть кастомну розробку на Go Lang та Rust десь на П’ятій Авеню, стильно-модно-молодіжно.
А також проплатити комедіантам типу Монті Пайтон, задля скетчей де згадуються прямі контракти. Може навіть серіальчік зняти 95 Кварталу, типу IT Crowd — де программістів з ранку на стендапах строїть молода вродлива менеджериня як забулдиг п’яниць грузчіків обзивається криворукими неробами, дармоїдами і т.д. абьюзить і домінує, бо велика начальниця і бізнес леді. А потім фліртує із лисим 55 річним замовником в величезних окулярах, з Америки, повністю змінивши лінію поведінки, граючи в милу і покладисту. Хлопці же весь час холіварять про таби та пробіли і що Rust краще за Scala. Тут же і реклама і джинса прямих контрактів та фріланс бірж, аля бондіад із знайомим хлопцім Васею фрілансером, що весь час катається з дівчатами з герз гурту на Теслі та Ягуарі, як в кліпах ZZ Top. З тезою: «Не хочеш бути ІТ макакою на галерному зоопарку, сам знайди собі замовника на платформі, наша адреса сьогодні www.directitcontracts.com».
Люди за своєю натурою ліниві, тому не думаю, що це хороший метод для верифікації. Нижче вже зазначили, що можна просто лінку на емейл відправляти для підтвердження підписки. Чим менше кліків робити — тим краще
Я розумію звичайно, що Double Opt-In ігноруть навіть дуже великі українські бізнеси. Але якщо у вас маленька база і ви не хочете потрапляти у спам, включіть лист підтвердження підписки, він є у будь-якому сервісі розсилок автоматично. А потім ще політику конфіденційності
Фігова ідея бо відправляти лист складніше і вимагає набагато більше кліків.
Щоб підписати реальний імейл вже придумали флов:
1. Ввів імейл
2. Отримав лінк з підтвердженням підписки
3. Клікнув на лінк і тільки тоді ти підписаний
Якщо це для мене важливе, то напишу.
Краще зробити вхід через Google, однією кнопкою
Ну і відповідно термси доведеться прописати, приваси
Загалом почати робити корисний продукт, а не ще один лист розсилок
У Вас на сайті відсутні Subscription Terms and Conditions, яка розумна людина без такого буде підписуватись?
«Subscription Terms and Conditions» справді зараз відсутні на poklych.com.
Умова поки що дуже коротка: «Тільки один лист, коли буде що показати».
Підписалися ті, хто мене знає, ймовірніше за все. Мені цього зараз достатньо.
«Subscription Terms and Conditions», звісно, додам.
Я би не відправляла, це довший шлях для юзера. Якщо підписуюсь на якусь розсилку, ввожу емейл на сайті, наче так всюди, навіть ніколи не задумувалась, що це ж можна чужий ввести 😅
Та і зазвичай після підписки ще треба підтвердити її уже з листа на пошті