Ми будуємо нове для Хартії

💡 Усі статті, обговорення, новини про оборонні технології — в одному місці. Приєднуйтесь до DefTech спільноти!

Періодично в LinkedIn пишу за логістику, забезпечення, постачання в рамках служби. Та реальна трансформація, яку веду в «Хартії», — це ж не вантажі чи майно. Це про спроможність, ефективність і спосіб управління. Усе напряму конвертується в обороноздатність.

Що за лаштунками?
Тут не перебудова маршрутів або складів, а зміна принципів, рішень, моделей крос-взаємодії та багато даних.

Разом із партнерами створюємо інструменти, які дають:
— операційну прозорість у реальному часі
— вищу передбачуваність
— швидку інфраструктуру
— управління, здатне до масштабування

Наш головний виклик у класичних підходах Comand & Control, які розрізнені й часто надто «людські». Такі підходи не встигають за вимогами сучасної війни, коли потрібен інтелект систем.

Ми будуємо:
— оцінку ризиків замість констатацію втрати
— скорочення циклу прийняття рішень
— можливості командиру орієнтуватися

Мета не «інновації заради інновацій», а вища боєздатність Корпусу на землі та його операційна стійкість у сучасному темпі. Це досягнемо через зміну управлінської культури: (швидкість адаптації + відповідальність) * дані

Наразі ми не модернізуємо, ми створюємо нове, де: операції = дані, ефективність = виживання, технологія = перевага, а команда, зправильними інструментами = сила.

У ІТ часто хочуть бачити: конкретні приклади продуктів, що саме вже зроблено, але настільки в деталі піти не можу. Але зазначу, що весь цей шлях про одне, про посилення обороноздатності країни.

Наша держава під тиском реальності є новою школою deftech, у нас створюються системи, які сформують стандарти оборони Світу.

p.s. Хочеш доєднатися до потужної ІТ-команди? Бо шукаю однодумців.

www.linkedin.com/in/skoan

Підписуйтеся на WhatsApp-канал DefTech спільноти!

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Нажаль, не підійшов вам 🙂

В мій проєкт ви не подавалися, можливо, то мова за istar. Можете мені в Лінкед написати, поговоримо

Підписатись на коментарі