Як та де шукати команду розробників (компанію) ?
Я так зрозумів що тут jobs.dou.ua можна подавати вакансії тільки для фіз. осіб. Але мені потрібно знайти вже існуючу команду/компанію тоб то юр. особу.
Підкажіть будь ласка де краще шукати.
PS: embedded галузь, досвід Google OpenThread та мікроконтролеру Texas Instruments CC1352
38 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівБудь яка невелика ембеддед компанія... Звернутися напряму до директора і обсудити. Можна відвідати спеціалізовану виставку. Але ідея цікава, треба буде погратись.
Можешь хватит лохматить бабушку и объяснишь суть дела?
1. С чем связан выбор CC1352? Нужен второй радиодиапазон?
2. Thread это транспорт. Что планируется использовать на прикладном уровне?
3. Какая RTOS используется?
4. Thread подразумивает mesh-сеть. Сколько есть в наличии железяк для ее построения?
5. Железо уже готовое или пока запуск на Launchpad/китайской плате?
6. Есть ли на плате коннектор под J-Link?
7. Нужно ли профилировать устройство по энергопотреблению?
Лично я бы для построения сферической Thread сети в вакууме использовал бы связку nrf52840 в исполнении dongle и Zephyr RTOS. Проверенное решение практически из коробки, требующее минимальной кастомизации. Что такого особенного в проекте, не позволяющее его применить?
виглядає як мілтех старап цифрового зв"якзку, а попереднія команда розбіглась
Дальность маловата для милитари. Скорее всего очередной умный дом.
До чого тоді така таємничість?
І який зміст у дводіапазонностч, субГГц та 2.4ГГц?
Для розумного дому можна і на 24L01 щось замутити
Читав відгуки про Хімеру, пишуть, що для зв"язку між підвалами достатньо. В любому випадку УКВ+ діапазон це більш про зв"язок у зоні прямої видомсті.
Тут два диапазона. Если милитари, ч б скорее на рой дронов поставил.
Він пише про мікроконтролер, мова не йде про готовий модуль.
Он сказал про протокол. А Thread это 2.4 GHz со всей сопутствующей физикой.
Собственно говоря well-known диапазон можно убить РЭБом в ноль.
Ні це вайрелесс IoT HVAC пристрій
для чого тоді такі навороти?
Бо wirelles
дводіапазонний, субгіга і надгіг? Незрозуміло чому вибір саме ТІ і саме такого SoC?
Мене колись вчили робити модульну електроніку, так щоб воно максимально було уніфіковано і стандартизовано і легкозамінно, а не комбайн на екозотиці
1. Решение предыдущего разработчика
2. Если имееться в виду модель OSI, то это обмен бинарными данными.
3. Я не имею опыта в embedded сфере потому на все вопросы ответить не могу.
4. Заранее подразумевалось до 2000 тысяч, но в итоге на пратике все вышло печально.
5. Полностью гоотовое. Даже есть партия произведенных устройств.
6. Да
7. Могу только сказать что оно питаеться не от батареии, а от сети.
Железо полностью готовое.Есть исходники и документация для производства. И партия готовых устройств. Только ПО работает не стабильно.
Можна тільки поспівчувати.
Для початку потрібно було скласти який техпроект, а потім наняти кого-небудь для експертної оцінки вибраних рішень.
Напиши в личку или LinkedIn. Обсудим, что у вас там нестабильного и можно ли это вылечить.
То там того.. Клауд код та чатгпт є.
Програмісти вже не треба.
токени самі себе не зароблять
Та 20 євро на підписку вже якось знайдеться, все рівно дешевше ніж програміст, але ж скоріше і якісніше.
А хіба підписка дає безліміт?
Загалом, всі компанії тут — jobs.dou.ua/companies
А от, як серед них вибирати — не знаю.
Вопрос: А зачем на микроконтроллерный проект целая команда? В самом крайнем случае можно отдельно нанять программиста, отдельно схемотехника.
Замечание: Если речь идет о серьезном субподряде заказчик не навязвает платформу. Субподрядчик сам выберет те, в которой он не видит подводных камней и предложет варианты.
Это не сделать с нуля.Это оценить сколько будет стоить доделать/переделать под существующее устройство. И собственно доделать/переделать после заключения договора.
Доделать-переделать всегда дорого.
1.5 — 2 от той же разработки с нуля.
Можно и с нуля. Но для уже существующего железа.Документация есть.
Призы в студию.
тут ніде, екзотика на фріланс біржах, може, якщо повезе, знайдете, навряд чи
clutch.co/...lopers/internet-of-things
Компанію — звертайтеся до ГлобалЛоджік, Люксофт, СофтСерв, Сірін Софтвер, етс, етс.
Якщо треба досвідчених людей — постіть вакансію з вилкою зарплатні в нас в чаті t.me/embeddedkyiv але нема гарантії, що вона когось з них зацікавить.
Мені чомусь здається. що у великих компаній — стане дорого.
Aж так... Скажіть, будь ласка, а розробник має бути з синіми очима чи карими?
красными
вакансія не для красноглазіків
вакансія без вилки, як баба без сісьок © мойо)
Влучно!
має бути взмозі доробити/переробити проєкт під вже існуюче залізо
Більшість мідлів зможе. Але ось цей скоуп
сильно звужує коло потенційних виконавців. В неайтішному житті це виглядає як «Куплю вольво 480 на турбі в ідеальному стані на гумі бріджстоун 1993 року. Якщо ваше авто на іншій гумі або гума іншого року випуску, мені воно не цікаве, не телефонуйте». Чи правильно розумію що якщо людина кодить під CC1352 з самого релізу цього чіпа, але не має досвіду з Google OpenThread, то вона андеркваліфайд і не пройде через невідповідність формальному параметру?
Чому, як я вже казав, потрібно під існуюче залізо.А воно саме на СС1352. Інше negotiable
Або самому доробляти, або брати першого-другого-третього-Nного ліпшого, хто погодиться в надії, що він/вони освоїть/освоять SoC та доведе/доведуть проект до пуття.