Маркетолог лізе в код: створив Retention-агенцію і прошу «просмажити» мій продукт

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Здоровеньки були!

Я Лесь Тімінський. За фахом і досвідом маркетолог, не обмежуюсь лише ідеями, тому потроху вчив і вчу все нове: JS, HTML, CSS, щоб робити все руками без конструкторів. У результаті експериментів з AI, я зібрав власний продукт — Party Marketing. Це агенція, яка займається виключно Retention та збільшенням LTV.

Суть проєкту базується на алгоритмі:

1. Зупиняємо відтік (Drop-off): Аналізуємо, де саме відвалюються юзери (робимо поведінковий онбординг).
  2. Впроваджуємо Hooked Model: Створюємо цикли винагороди, щоб користування продуктом ставало звичкою.
  3. Автоматизуємо Win-back: Будуємо CRM (Email/Push/SMS) Реактивація в 5 разів дешевша за новий лід.

Чому прийшов сюди? Шукаю підтримку та критику, бо потрібно рухатися і перемагати!

Щойно закінчив збирати і «допилювати» сайт/продукт, дизайн і все що вийшло, все сам + танці з бубном навколо верстки.
Оскільки мій основний фокус — це SaaS, E-commerce та Mobile Apps, мені критично важлива думка саме технічної спільноти, чи має право це жити: partymarketing.fun — думаю так!

Буду дуже вдячний за конструктивну безжальну критику!

• Як вам загалом?
  • Чи зрозуміла суть продукту?
  • Що можна додати?

Заздалегідь дякую всім за фідбек! Готовий ловити руки допомоги!)

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

Вітаю! Олександре, знайдіть клієнта та спробуйте впровадити використання вашого продукту.

Сходу: ну retention marketing, ок, за замовчуванням вважаємо, що ми на одній мові розмовляємо і знаємо його місце і значення.

Як будь який бізнес має практично користуватись вашим продуктом? Додавати користувачів вручну? Наймати для цього додаткову окрему людину?

Грубо кажучи — хочу впровадити retention marketing у себе десь там — подивився ваш сайт та цей топік — ніяких ідей як практично це вбудувати в мій, наприклад, зоопарк IT систем, що супроводжують бізнес процеси.

Просмажу, але не ображайтесь.

1. Загалом сайт виглядає як результат вайбкодингу (і я майже впевнений що так і є). Це видно по стилям, по емоджі, і це не дуже викликає довіру.
2. Тести, як для ретеншену, «трошки по дибільному написані».
2.1. При чому тут «Створюємо 100% свято»? Звучить як автопереклад з іншої мови.
2.2. «щодня залишаєте гроші на столі». На якому столі? Звідки зʼявився стол?
2.3. «Привіт, я Олександр Тімінський...
Я створив Party Marketing, щоб це виправити...» — виправити що ти Олександр Тімінський? Чи що саме? Блок ні до чого не привʼязаний, просто заява, що щось виправиться.
3. Відсилки на якісь незрозумілі для мене концепции. Я ніколи не чув про Шу-Ха-Рі, а тут мені не розповідають про нього, а прям кажуть що я йому не відповідаю. А я навіть хз шо це. І додатково, навіть якщо мене це зацікавило, на сайті немає більшої інфи. Мені треба йти в Ютуб, шукати канал якогось чувака, шукати в нього на каналі якесь відео, дивитсь і його, і тільки потім повертатись з контекстом. Ваааажко.
4. Опис того, як це працює. По перше, неправдива заява «Проте більшість бізнесів просто видаляють таких юзерів...». Не знаю бізнеси, які видаляють юзерів. По друге, опис закінчується так, як наче недописали статтю. «Навіть якщо ви повернете всього 3-5% з вашої „мертвої“ бази...» Тут ще щось малось на увазі? По третє, уся складна річ звучить як ланцюжок з чотирьох послідовних листів. По-четверте, сама стаття не перекладена на англійську, лише заголовок. Це показує підхід.
5. Квіз. Він дуже важкий як для власника бізнесу. А/Б тести, RFM-аналіз, матриця життевого циклу, ML-алгоритми, куча показників. Навіть я, частково дотичний до цього, не знаю усі терміни. Просто власник бізнесу взагалі не знає це.
6. НАЙБІЛЬШ ВАЖЛИВЕ. Після аудиту мені пропонується вказати мій емейл. Результат аудиту приходить в папку Спам на джимейлі. Яка довіра може бути до продукта який займається розсилками, якщо його листи потрапляють в спам.
7. Ну і на останок. На сторінці оплати пропонуєтсья скопіювати емейл, але вказано номер картки. І мені пропонуєтся заплатити за розробку персональної стратегії навіть не поспілкувавшись і не розповівши про мій бізнес. Стрьомно.

Я знав, що у нас маркетинг у занепаді, але щоб на стільки?

Та ну такого повно, «не знаю і не хочу вчити CRM» пропозицій було, є і буде.

https://www.linkedin.com/in/ O leksandr-timinskyi-360820144/

vs

https://www.linkedin.com/in/ A leksandr-timinskyi-360820144/

:)) треба швидше перевзуватися :))

Лінк на лінк пофіксіть :)

res.cloudinary.com/...​/yzwdzetmges2k6u40wyk.png

згадав, що колись на одному проекті мені прямо сказали, що це за Oleksandr («- у нас тут международная компания, давй на A меняй»)

Трошки нудить, та голова паморочиться від постійного мерехтіння... ще б десь приткнути blink, і було б зовсім добре...

blink не додаю, швидкість змінив) була можливість аудит пройти??

Аудит має strong vibe тестів на IQ: злийте купу свого часу, щоб відповісти на 100500 запитань, а результат ми вам не покажемо, доки грошей не дасте.

Відповідно, пройшов, але результат так і не отримав — total frustration

Ну і десь половина питань сформульована дуже нішевим сленгом — я нічого не зрозумів

Але варіанту «не зрозумів запитання» нема, відповідно я відповів рандомом — але ви цього ніколи не дізнаєтесь, звісно, якщо взагалі будете це аналізувати, а не просто збирати емейли лідів :)

res.cloudinary.com/...​/mvotvab3nykuxkccrmh6.png

Nice attempt, but no :)) Можна було б хоча б для «галочки» результати кудись відправити :))

Підправив і те і те. Всього 8 питань, ти отримуєш оцінку. Якщо хочеш пофіксити, оплачуєш і отримуєш план дій, яхочо немає кому це зробити, звертайся в лс. Дякую за коментарі!

Підписатись на коментарі