Найгірші покупки для домашнього робочого місця: ділимось досвідом
У нас на форумі час від часу з’являються топіки з порадами щодо вибору хороших крісел чи столів. А я от задумалась, що точно НЕ варто купувати для домашнього робочого місця?
Сама я працюю на ремоуті ще з початку ковіду, і чомусь дуже довго взагалі не облаштовувала собі нормальний куток. Мабуть, десь на підсвідомості думала, що ми ось-ось повернемось в офіс. Так і пропрацювала кілька років, кочуючи з ноутбуком то за кухонний стіл, то взагалі на ліжко. Звісно, з часом спина почала давати про себе знати, тому довелось задуматись.
Тільки минулого року я нарешті придбала хороше крісло та невеличкий стіл, щоб усе це якось вмістити на балконі. Поки що цим і обмежуюсь, хоча все частіше поглядаю в бік столів з підйомним механізмом. Загалом, крім крісла та звичайного стола, я для роботи більше нічого специфічного і не купувала. Тому стало цікаво, як з цим у вас.
Розкажіть, з чого взагалі складається ваше домашнє робоче місце? І головне — покупка яких речей виявилась абсолютно марною тратою грошей, про що ви пошкодували і що б точно не радили купувати іншим?

Найкращі коментарі пропустити