Як підтримувати та розививати англійську дистанційно?

Вітаю, спільното!

Поділіться, будь ласка, своїм досвідом: як ви вивчаєте та підтримуєте свій рівень англійської? Особливо цікавлять конкретні курси, мовні школи або, можливо, спікінг-клаби.

Зараз хочу повернутися до підтримки свого рівня англійської після дворічної паузи. Раніше в компанії були корпоративні курси та спікінг-клуб, а зараз я працюю в іншій компанії, і тут такого немає, тому шукаю щось зовні. В компанії всі україномовні і тому спілкування англійською немає.

Порадьте, будь ласка, якщо знаєте хороші мовні курси або спікінг-клаби.

Мій рівень приблизно B2—C1.

Upd. перш за все цікавить саме розмовне спілкування, тому поради типу «дивись серіали» або «більше читай англійською» відчуваю не дуже релевантними.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чула, що є як безкоштовно, так і платно онлайн платформи з нейтів спікерами.
Можна відгуки почитати,і щось обрати для себе.

Якщо у вас дійсно рівень B2—C1, то просто дивіться серіали і фільми англійською і знайдіть собі команду, розкидану по світу, щоб мова спілкування була англійською.

то в тому і проблема, що зараз на роботі всі україномовні і такої команди немає. А змінювати роботу заради англійської я не готовий, в мене хороша позиція, хороші умови праці і ЗП

як ви вивчаєте та підтримуєте свій рівень англійської?

на жаль часу на цілеспрямоване вивчення і покращення рівня нема, але так як доводиться постійно користуватися, то я би й не сказав, що він деградує, просто «вийшов на поличку» і все. а користуватися доводиться, адже більшість сучасних наукових статей/книжок/відео англійською, всяким чатботам теж доводиться англійською писати щоб отримати якісніші відповіді, та й в інституті буває заставляють читати лекції англійською.

Порадьте, будь ласка, якщо знаєте щось хороше.

просто побільше користуватися. хіба що мета здати якісь екзамени, тоді дійсно треба думати про репетитора.

Preply, гарна дівчина чи хлопець з Британії, кому хто, 10 євро за урок.

Дивіться серіали й повторюйте репліки

А практику спілкування як напрацьовувати?

Підписатись на коментарі