Як підтримувати та розививати англійську дистанційно?
Вітаю, спільното!
Поділіться, будь ласка, своїм досвідом: як ви вивчаєте та підтримуєте свій рівень англійської? Особливо цікавлять конкретні курси, мовні школи або, можливо, спікінг-клаби.
Зараз хочу повернутися до підтримки свого рівня англійської після дворічної паузи. Раніше в компанії були корпоративні курси та спікінг-клуб, а зараз я працюю в іншій компанії, і тут такого немає, тому шукаю щось зовні. В компанії всі україномовні і тому спілкування англійською немає.
Порадьте, будь ласка, якщо знаєте хороші мовні курси або спікінг-клаби.
Мій рівень приблизно B2—C1.
Upd. перш за все цікавить саме розмовне спілкування, тому поради типу «дивись серіали» або «більше читай англійською» відчуваю не дуже релевантними.
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЧула, що є як безкоштовно, так і платно онлайн платформи з нейтів спікерами.
Можна відгуки почитати,і щось обрати для себе.
Якщо у вас дійсно рівень B2—C1, то просто дивіться серіали і фільми англійською і знайдіть собі команду, розкидану по світу, щоб мова спілкування була англійською.
то в тому і проблема, що зараз на роботі всі україномовні і такої команди немає. А змінювати роботу заради англійської я не готовий, в мене хороша позиція, хороші умови праці і ЗП
Я з цією штукою спілкуюся
app.sesame.com
на жаль часу на цілеспрямоване вивчення і покращення рівня нема, але так як доводиться постійно користуватися, то я би й не сказав, що він деградує, просто «вийшов на поличку» і все. а користуватися доводиться, адже більшість сучасних наукових статей/книжок/відео англійською, всяким чатботам теж доводиться англійською писати щоб отримати якісніші відповіді, та й в інституті буває заставляють читати лекції англійською.
просто побільше користуватися. хіба що мета здати якісь екзамени, тоді дійсно треба думати про репетитора.
Preply, гарна дівчина чи хлопець з Британії, кому хто, 10 євро за урок.
Дивіться серіали й повторюйте репліки
А практику спілкування як напрацьовувати?