Проблема із реєстрацією Admob

Вітаю!

Нещодавно вирішив зареєструватися в Admob, але після доступу в аккаунт протягом доби приходить оповіщення:

«Благодарим вас за интерес к Google AdMob. К сожалению, заявка не соответствует нашим требованиям, поэтому она была отклонена. У Google есть определенные правила, цель которых — обеспечить эффективность объявлений как для издателей, так и для рекламодателей. Мы тщательно рассматриваем все заявки и оставляем за собой право отклонить любую из них. Возможно, в будущем мы сможем допустить к участию более широкий круг издателей. Обратите внимание, что мы не сообщаем издателям конкретные причины отказа. Благодарим за понимание».

І так вже декілька разів без ніякої конкретики.. Це перша реєстрація, платіжний профіль підтверджено документами.

Территоріально розташований у Харківський обл., є думка, що в цьому проблема (роботу не подобається локація), але все одно дивно.

Є їдеї, що можна зробити? Чи існують аналоги Admob? Чув про Apploving, але є різні думки з приводу його репутації.

Буду вдячний за будь-яку інформацію, бо через цю зупинку не можу запустити додаток в Play Market — наразі там тестова реклама.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Сьогодні нарешті вдалося вирішити цю проблему і тепер у мене активний обліковий запис Admob. Можливо, комусь буде корисно:

Спочатку потрібно спробувати з’ясувати, в чому саме проблема, і для цього я використав цю форму для зв’язку з підтримкою:

support.google.com/...​ontact/contact_us_gma_sdk

При першому зверненні вона дуже погано допомагала — кидала посилання на правила та говорила, що там все є. Сама нічого не вирішувала. Але з діалогу я зрозумів, що маю якусь проблему з Adsense (вони не розривно пов’язані).

І ось у чому була суть — це лише припущення. Я зареєстрував обліковий запис Адмоб раніше Адсенса і через це створилася якась неповноцінна версія Адсенс (оскільки вона була зареєстрована з інтерфейсу Адмоб).

Щоб прибрати глюк і завершити реєстрацію, потрібно було надіслати тригер системі для оновлення і на одному з форумів прочитав: заходимо в платіжний профіль з інтерфейсу неповноцінного Адсенсу, там є поле «Payments account nickname» і редагуємо його — можна навіть нічого не змінювати, просто прибираємо цифру і повертаємо, щоб з’явилася кнопка зберегти і Бінго! — тільки на цьому етапі мені на пошту надійшло повідомлення «Ласкаво просимо до Адсенсу!» тобто це теж показник: якщо є смс, значить реєстрація пройшла повноцінно.

Вже подумав: ось вона перемога, але не тут було. З’явилося нове вікно помилки, що є якась проблема — тепер вже з політикою Адмоб.

Я знову звернувся в підтримку, довгі дні листування, передача мого кейсу в різні команди і в результаті: ми не можемо вирішити вашу проблему і не можемо повідомити, в чому вона.

Тут я трохи психанув і кажу: як я можу вирішити проблему, не знаючи її і більше, як може бути взагалі якась проблема, якщо я просто зареєстрував акаунт і навіть нічого не робив. Далі мій кейс передали Бріну («senior team») і ось приходить довгоочікуване повідомлення, що мій аккаунт схвалений! На моє запитання, що все-таки було — не відповіли. Сказали, що зробили ручну перевірку, і їх все влаштувало. Якось так.

Буду вдячний, якщо спробуєте мій додаток:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luchik.financialwithroom

Виникнуть питання, можете звертатися.

Підписатись на коментарі