Вибір навушників — 2026
Треба навушники на кожен день + як гарнітура. Зараз ось такі — Dacom G136 MF і за 2+ роки користування можу сказати, що звук слабенький — якщо забагато шуму навколо, то печаль. В потязі чи шумному місці слухати голос майже неможливо.
У доньок AirPods та Samsung — (Бо відповідні телефони), але у мене Google Pixel + Mac + Linux + Samsung. І є підозри, що Samsung буде не дуже конектитись з Mac, а AirPods — зі всім іншим. Принаймні ті що є (Dacom G136 MF), чомусь не працюють нормально з Linux — хоча bluetooth колонка та інші навушники працюють з ним чудово. Міняти робочі девайси суто під навушники сенсу не бачу, якщо що ;)
Тобто з критичного — вони повинні працювати з будь-чим. А також:
— не випадати чи не спадати при активних рухах головою — люблю слухати, коли щось роблю по дому чи на вулиці, шукати навушник, який впав, коли я їхав на велосипеді, чи робив щось на даху, чи... Коротше, триматися воно повинно гарно.
— принципово НЕ ВАКУУМНІ — я не можу такі носити, болять вуха.
— якщо повнорозмірні — то з тканевими амбюшурами, бо влітку дуже пітніє голова і вуха, дуже дискомфортно. Хоча тягати з собою повнорозмірні... Але нехай.
— гарний мікрофон, важливо, щоб мене було чутно на дзвінках.
— гарно чути голос — бо, знов таки, дзвінки, з іншого боку — інтерв’ю та фільми. Хоча і музику люблю (рок, метал, класика)
Ну і надійні — бо Panasonic (модель не пам’ятаю, але не самі дешеві) щось вмерли за пару місяців, викинули. Ці Dacom — вже один навушник тихіше іншого (хоча 2 роки... ладно)
Доречі, багато начитався, що часто або гарні навушники і ганий звук, або — гарний мікрофон.. Але не одночасно. Звідси питання — а хтось тестив конфігурацію навушників одночасно з окремим bluetooth мікрофоном? Якщо є досвід і така конфігурація має сенс — то можна радити окремо навушники і окремо мікрофон.
Оновлення: якщо хтось тестив і може розвіяти (чи підтвердити) що Samsung/Apple між собою не дружать (та з гуглом) — буду вдячний. Ну і якщо напишете, які гарантовано працюють зі всіма ОС, чи, навпаки, з якою-сь «не дружать» — теж буду вдячний за інформацію.
79 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівMarshall major 4/5. Major 4 має кращий мікрофон, 5 краще multipoint. В режимі гарнітури звук гарний, на дроті відвал голови (для мене, не аудіофіл). Зручні, весь день тягаю.
Я не думаю, що знайдете щось краще ніж JBL Tour one M3. Всі нові технології, разом з відмінним звуком і просто ідеальною зручністю. Еквалайзер підлаштує звук як вам заманеться. Зручність — я можу носити їх весь день і навіть спати в них. Знімати просто не хочеться. Шумодав працює відмінно. Купа фіч, гарний мікрофон. Перемикається сам до всіх девайсів (телефони, планшети, ноути, комп, телевізор). Ну і 75 годин роботи на одному заряді.
Cisco 980, я ними дуже задоволений, мікрофон чудовий, якщо добре пошукати можна знайти до $250
Якщо треба щоб було зручно сидіти в навушниках більше ніж кілька годин на день то методом проб я знайшов лише два варіанти — airpods(не про, звичайні вкладиші), samsung buds live(боби). В них зручно і на мітингах сидіти годину, і ютуб дивитись і музику слухати на різних пристроях.1-2 годину на день, але точно не як гарнітура чи в яких зручно ходити по вулиці чи робити якісь свої справи по дому.
В повнорозмірних по типу Sony WH-1000XM6 відчуття як в бункері і після півгодини хочеться їх зняти і більше не носити, в накладних по типу Marshal major через півгодини-годину болять вуха бо вони їх здавлюють занадто сильно, і в обох випадках на мітингах не зручно говорити бо чуєш себе і не розумієш наскільки голосно говориш. Тому взагалі всі накладні навушники на кожен день це треш, хіба що чисто для музики на
Рекомендую Sony WH-1000XM4 и далее серии 5 и 6. Всеравно какие найдешь, они все топ
Автор же хотел хороший микрофон, а там он говно, откровенно говоря )
Може на відкритій місцевості, але у приміщенні цілком собі ок. На мітингах ніхто не скаржився, в записі мітингу чув себе дуже гарно. Може є якісь іньші критерії, хз
Были wh1000xm4, сейчас xm6, звук и шумка на уровне, но микрофоны ужасны(
так. мікрофони слабкі
Та нормальний мікрофон, я його для дзвінків використовую, ніхто не скаржився.
Airpods хіба не працює з андроідом?
там ніби не всі можливості будуть доступні, і ніби не буде нормально працювати з самсунгом та гуглом. А у мене якраз один піксель і один самсунг (старий).
Хоча я не тестив — донька з еплами в іншому місті.
Тому дуже цікаво почути від «розвінчувачів міфів» ;)
airpods нормально працює з андроідом, як звичайні блютуз навушники. Функцій по перемиканню між маком та айфоном звісно не буде, але активне шумопоглинання працює незалежно від пристрою, при натисканні на сам навушник. Але я ним навіть не користуюсь. Якщо користуєшся весь день маком то airpods це топ по всім параметрам, в мене airpods 4 з моменту їх виходу, і я ними абсолютно задоволений, я шукав щось краще але не знайшов.
Plantronics, просто не найдешевша, бо то буде noname китайський з іншим стікером
AKG K361 BT. Непогані навушники на кожень день за приємної ціною. Слухаю їх всюди — на вулиці, на роботі, в спортзалі. Дуже зручна конструкція що не давить на голову. Так, амбашури з еко-шкіри, але не сильно парять, якщо їх знімати хоча б на пару хвилин кожної години. Якість звука, ізоляція зовнішніх шумів на рівні.
Beyerdynamic DT 770 PRO + Усилитель/ЦАП к ним. Профессиональные наушники, можно весь день в них сидеть. Плюс микрофон проводной для общения за компом китайский FIFINE или лучше. Дешевый вариант: Logitech Stereo Headset H110 — используютеся в колцентрах, можно через переходник подключить к телефону. Если хочется с Bluetooth — Sony WH-CH720N.
Обома руками за BD 770, їх можна і без цап, якщо взяти на 80 Ом (у самого такі вже багато років) їх навіть телефон може витягнути, якщо норм посилювач в ньому. Також на літо міняю амбушури з велюрових на кож-зам(версія для ударників).
У меня на 250 Ом, без усилителя не хватает громкости, на 80 Ом тоже не помешает. Считается, что 250 Ом чуть лучше звучат с нормальным усилителем. А для телефона лучше32-80 Ом, 250 не потянет. Еще надо учесть, что китайцы их активно подделывают, лучше покупать в известных музыкальных магазинах и смотреть на цену — меньше $150 быть не должно.
Я би вам порадила подивитися, які марки навушників використовують звукорежисери, музиканти ітд.
В мене колега за фахом композитор і деякий час ще працювала як помічник звукорежисера. Вона юзала ось такі AKG K812.
Щодо мене- в мене ноунейм, вакуумні. Порадив консультант пару років тому і вже 4й рік ,тьфу- тьфу, дуже якісно працюють.Саме під андроїд. Щось ціна була до 100зл( 1000 грн)
Виглядають як мозкодавілки
Типу не знаю чи в таких можна просидіти 12 годин
Тут ,скоріш,що кому важливіше.Я, окрім вакуумних, взагалі нічого не можу довго носити. І ще дивлячись, які саме вакуумні. Відчуття, наче біжутерію пару годин носиш, а потім вуха горять,що аж боляче.
Але творчі люди чуттєві щодо звуку, акустики ітд, тому, як один із прикладів марки навушників розглянути можна.
Але ж ніхто не даси день на те, щоб поюзати ти, чи інші навушники.
Тут є один нюанс: звукорежисери і музиканти використовують моніторингові навушники, призначення яких — рівномірне відтворення по всьому діапазону частон без прикрас, власне щоб чути недоліки звукорежисури. Буває, що непрофесіоналу в таких навушниках складно слухати музику довгий час.
В мене фоном радіо, музика, переважно, грає. Часто буває, що я просто в навушниках сиджу, коли в день до 5 ейчар і просто хочеться тиши. Або коли бігаю після роботи. В навушниках, але без музики.
Але ви маєте рацію, це специфічний продукт ( навушники для звукорежисерів ітд).
Я дуже прискіпливо обирав навушники і тестив дуже багато моделей.
І десь років 3 назад наткнувся на модель яку тепер завжди використовую і планую продовжувати. Як потім виявилось подібні моделі дуже популярні серед музикантів, неодноразово бачив їх на концертах чи виступах популярних груп. Раніше не звертав уваги, а коли бачив свої навушники десь рандомно то це важко не помітити)
Мікрофон завжди окремо, не зустрічав ще нормальної якості звуку мікрофону і навушників разом.
У мене beyerdynamic DT 770 pro limited edition, є схожі не лімітед, різниця в зйомному кабелі та матеріалу вуха. Плюс зовнішня звуковуха
Колись взагалі сидів в usb навушниках з мікрофоном за 700 грн, але потім захотілось звуку краще
p.s. розумію що трохи не в запит автора топіку, але може комусь буде цікавим досвід з читачів
Підтримую на 100%, але трохи виправлю. DT 770 Pro — це з незйомним кабелем, а зйомний у Pro X.
В мене такі (може трохи інша модель, але теж DT 770 щось там). Сидіти в них цілий день — таке собі задоволення, вони важкі, тугі і в них жарко.
Це навушники для професійної роботи зі звуком. Ще вони бувають високоомні, і тоді потребують аудіоінтерфейсу (і ще й не будь якого, а з достатньою потужністю підсилювача для навушників), або ж окремого підсилювача.
Як на мене, це оверкілл, і по ціні, і по габаритам. По якості звуку також є особливості — вони створені для того, щоб передавати звук з найменшими спотвореннями, тому в них немає «характеру» і може «не качати» без накручування еквалайзеру.
На мою думку, не варто брати навушники для професійної роботи зі звуком, якщо така робота не передбачається. Це не «більш якісні» навушники, а окремий продукт.
Бачите, скільки людей та стільки думок.
Мені особисто дуже комфортно в них сидіти і я не відчуваю незручностей. Схоже поки сам не затестиш ніякі поради не спрацюють, бо все дуже індивідуально.
Щодо якості звуку, все таки не погоджусь з вами, що відтворення близьке до оригіналу це щось погане. Я слухаю дуже багато музики і саме такий звук дав мені свободу від цих всіх авторських еквалайзерів та звучань вбудованих в мої вуха.
Я хочу слухати музику такою яка вона є, а не прикрашену та нереальну. Воно звісно ніколи не буде 1 в 1, але хоча б не буде самих базових викривлень.
Звукорежисери спеціально підлаштовують музику під, скажімо так, споживчі пристрої. Деяким аудіфілам у мониторингових навушниках це може бути чутно.
Але звісно я погоджуюсь з вами, що будь-які навушники бажано міряти і спробувати посидіти в них хоч скількось тривалий час. На вигляд ніколи не вгадаєш, чи будуть вони зручні.
Одізі Максвел / Максвел 2
Сам давній фанат Сеннхайзерів, завжди їх всім рекомендую, хоча останні моделі, чесно кажучи, щось не надихають.(
Apple не рекомендую — важкі. Marshall також не рекомендую — тісні.
Зверніть увагу на Bowers & Wilkins Px8 S2 (мій особистий вибір) чи Px7 S3, хоч вони і не з тканевими амбюшурами.
Щось взагалі не знаю чи хтось крім Beyerdynamic зараз робить тканеві амбюшури. DT 770 PRO певно взагалі найзручніші навушники якими я коли-небудь користувався, реально можна 8 годин відсидіти і ні голова, ні вуха не болять. Але — проводні і без мікрофона. Але — музичні вимоги покривають на всі 100.
Такі от мої особисті погляди. Загалом сходіть в СаундМаг чи Портатив і послухайте :)
плюс за beyerdynamic)
У мене на попередній роботі були провідні. Модель не памʼятаю, але звук просто супер і комфортно було навіть цілий день сидіти. Дружині купив повнорозмірні безпровідні — вона дома користується. Але мені в таких жарко ;(
Трошки не зручно в Київ за цим їхати ;)
До речі є у Беєрів бездротові з тканинними амбюшурами — Beyerdynamic Amiron Wireless.
Ну але сам не слухав.
Або ще як варіант Audio-Technica ATH-M50xBT2 з амбушурами від MSUR/Dekoni
Тут ще залежить скільки ти готовий заплатити грошей за навушники.
Можу порекомендувати Sony ULT Wear. Можна сказати, що це баланс ціна-якість.8-9 годин активної роботи і музики) для роботи під системою Linux (kubuntu). Паралельно підключені до телефону. Приймаю дзвінки як з месенджерів на ноуті так і з телефона. Є активний шумодав. Амбушури не тканині — але то не проблема. На китайському алі-базарі можна придбати їх окремо. Складаються в компактні розміри.
www.sony.ua/...dphones/products/ult-wear
Користуюся майже два роки. По якості звуку і мікрофонів — зауважень немає. Мене чують добре, скарг не було. Користуюсь кожен день (по
А так, рекомендував би сходити в магазин і самому перевірити і протестувати на місці. Я коли підбирав собі навушкики — підбирав по багатьох критеріях і характеристиках. Але коли в магазі почув звук і комфорт на власних вухах — зрозумів що ця модель точно для мене. Удачі!
Ну скажемо так, не сподіваюся знайти щось притомне дешевше 100$, Розумною вважаю ціну до 200-250$, стеля десь 300$ — але це вже повинні задовольнити мене аж на 100%
Та ось намагаюсь знайти магазини, де можна послухати, але поки виглядає так, що тільки їхати у Київ... ;(
З днем космонавтики
Жабра випускає evolve3, на яку в мене зразу встало
Materials used
Dual foam fabric cushion
Onear/overtheear на твій смак, док станція, виглядають по людськи
180гр еволв 75 і 220гр еволв 85
Все шо ти хотів, так шо я б на твоєму місці попритормозив поки, і почекав доки буде доступна
www.jabra.com/...a-evolve/jabra-evolve3-85
Shokz прикольні, звук передають в кістку тому вони вуха не затуляють взагалі, якість звуку гарна як для мене
Мікрофон для мітингів ок, але не тестив в шумних місцях
Підключав до андроїдів, маку, іфону
які саме використовуєте?
Shokz OpenFit Air
Shokz OpenRun Mini
Shokz OpenDots One
? Якщо останні «крапельки» — як вони тримаються, не вспдають? не жмуть вухо?
Маю openMove, вони такі самі як openRun тільки модель старіша. Я в основному дома для роботи і щось подивитись
Знайома бігає з ними, все чутно навкруги але при цьому музику теж чути добре.
uk.shokz.com/products/openmove
Соні тисячні чергові і не морочте собі голови ото
Ну WF 1000 то затичкі, тобто відразу ні. А WH — амбюшури зі штучної шкіри, тобто знов ні, бо будуть пітніти вуха, як я вже писав.
;(
Я про WH звісно ж. Затички то фігня
Так, є проблема з тим що пітніють у штатних амбашюр. Мені воно не заважає, тому пофіг. Але під ті навушники є купа амбашюр від інших виробників щ різних матеріалів. Там навіть з якимись вставками для охолодження на зразок акумуляторів холоду десь бачив. Не кажучи вже про те, щоб зробити його з якогось матеріалу щоб воно не пітніло.
А в цілому кайфові навушники. Шумодав, якісний звук та мікрофон, комфортно сидять на голові.
Я використовую їх постійно — і для роботи, і для прогулянок і для довгих розмов по телефону.
Єдиний недолік, як на мене, це що по блютусу краще підʼєднати тільки телефон. А усі інші ноутбуки підключати за допомогою кабелю. Так не буде проблем з переключенням між різними ноутами. І так, коли тобі дзвонять на телефон, то треба їх увімкнути, а потім вимкнути. Ну і не забувати ставити на зарядку періодично ще треба.
якщо треба щоб не спадали то можна стробувати Powerbeats Pro 2:
www.beatsbydre.com/earbuds/powerbeats-pro-2
в них той самий H2 чіп що і в AirPods. Особисто не тестив, мені еірподів вистачає, у доньки Beats Solo 4, теж усе ok, але усі девайси еппл.
Затичкі... точно не підходять... ;(
І ще, у когось є досвід з кліпсами, типу JBL Soundgear Clips — як вони тримаються?
Щось до всіх подібних відгуків не багато...
У мене ніякі кліпси та вакцині не тримаються )
У когось є досвід з
JBL Live Flex
Anker SoundСore (взагалі про цього виробника не чув)
?
Обидва — китай, але jbl це вже типу пройшовшиц весь маркетинговий шлях мерс на ринку, а anker — новачок який вирішив вставити всім конкурентам пездюля, але ще не пробився до кінця.
До речі, у мене ті самі проблеми з вухами, але навпаки — вони болять від від повнорозмірних (навіть склалася звичка надівати одночасно тільки одне вухо щоб була можливість робити періодичну заміну ліве/праве). Загалом зрозумів тільки одне: поки не поносиш, не зрозумієш, а далі з роками намагаєшся підібрати ± по конструкції теж саме що було комфортно, незалежно від виробника
Бо більшість вух тримаються на голові за рахунок тиску на вуха який створює дужка, бо це найдешевше що працює для всіх розмірів черепів — арійських і унтерменшів. Монстри геймерські можуть зробити дужку з товстим поролоном і так вийти з ситуації, але монстри звісно важкі. Легкі (та й тим більш важкі) вуха мають мати або регульовану дужку (найкраще) або окрему підвіску на ній або додатковий паролон щоб розподілити тиск, шоб воно все не на вухах трималось а на макушці голови.
Можливо, я не думав про кріплення, хоча з тих що в мене були — більшість регулювалися. Але факт в тому що ні одна з багатьох випробованих пар не сиділа у мене більше години без фізичного болю, нажаль.
Ну вони в більшості на кінцях робляться висувні, і це регулює довжину але створює для голови ще більший тиск через те що дуга просто більша виходить, бо дужка обично якась дешева сталь чи шото тіпа того для жорсткості.
Ви про тиск що робиться на череп чи саме на вуха маэие на увазі? Бо якщо що, то вуха в мене болять навіть від шапок зимових, просто такий біологічний ідиотизм в конструкції конкретної голови (лопухий), тобто будь який довгий тиск на вуха викликає дискомфорт. Тому я ппосто звик носити затички або міняти по одному (користуюсь обома конструкціями навушників в різних ситуаціях)
я поняв, вушні хрящікі
Тобі треба глибокі overtheear з підвіскою
Щото тіпа AKG K712, не знаю чи такі є безпровідні гарнітури, мають бути думаю
Ну собсно вуха мають влізти звісно туди, тіпа значить тіпа, я лінійкою не міряв )
На проводі вже давно не використовую. Хоча вид конструкції цікавий в плані додаткових жорстких кріплень, дякую.
я знайшов якраз arctis nova wireless з розряду шото тіпа, якраз нашому тс наваляти кинути треба, теж з підвіскою, на рахунок глибини вставок хз ну і дужка знов мабуть жостка, але як мінімум пади міняються може знайдеш глибші й підійде
це все одно підвіска, в авіційних системах регулюється тиск що створює дужка на вуха, а не просто довжина, я про це регулювання
колись робили теж консумерські що регулюють тиск дужки або система з двох дужок, або якось по іншому
У мене в дитинстві були совкові з двома дужками що регулюють радіус але то були всеодно onear
ще косс порта про має систему з двох дужок але теж onear
більше такого не бачив але й не шукав теж, скоріше за все або рідкість або коштує як автомобіль або не роблять таке уже для консумерів. В тій студійній акг два дроти просто менше давлять і краще адаптуються до голови ніж якась сталева пластина.
Синові купляв півтора роки тому Anker SoundCore R50i, все ОК.
Anker всесвітньо відома компанія, виробляє як навушники, так і павербанки, зарядні станції, блоки живлення і т.п.:
www.notebookcheck.net/...introa_search_title=anker
Ага, вони доречі починали як раз з елементів живлення. Але щодо всесвітньої відомості я не дуже впевнений
Маю Anker два power Bank, то вони погані, другий то заміна на перший бо в того критична бага і у другого теж не працює вбудований зарядний шнур але далі вже морочитись не став
Пробував Bluetooth JBL tune 520, незручні, поганий звук, після того склалось погане враження про компанію
Jabra elite active найкраще з втичок що я таскав
вибери одне з двох
а взагалі то, хоч вуха в мене й не болять, але не хочу щоб боліли
я просто перестав носити втички через це чого й тобі рекомендую
а що тоді з anc? це екзотика і гемор, навіть якщо таке знайдеш
дротові вуха з вбудованим мікрофоном від макбука теж класна комба, там непогано фільтрує шум, краще за багато чого, і стопроцентів краще за мікрофон бо окремий мікрофон зловить буквально усе.
Для моїх ніжних вух коли сиджу у мене відкриті hd650 й вбудований мікрофон макбука.
На вулиці більше втички не таскаю, але якби таскав то купляв би оту джабру для активного, і щось overtheear для чогось тіпа поїзда.
Був ще плантронікс у мене колись бездротовий, voyager, була дуже класна. їх помоєму купили і тепер це poly, що там з новими моделями я хз, але навряд чи помінялось сильно щось, варто глянути, бо віддавав назад зі сльозами
plantronicsstore.com/.../poly-voyager-focus-2-uc
А я й не ношу — пару разів спробував, ще як з’явилися і викинув. Але написав про це щоб відразу виделити, що такі не розглядаю в принципі.
Дротові є. Буває, що я не за компом, десь в дорозі і вмикаю — провідні якось не дуже. Плюс буває, що я їду кудись і працюю зовсім мобільно — тільки з ноутом. Тягати з собою великі навушники — бажання немає. Але й дзвінки не відмінити. І тут бажано не дуже страждати.
Оце до речі да. Ніби то це й були ті втички, що викинув, бо звук був класний, але що робити, як вуха починають боліти... ;(
Вояджер то не втички то накладушки, досить зручні для офіса, й легенькі, якщо не бігати в них звісно, голова не пухне, там три рівня нойзкенселінга, блютус+власне радіо і станція на зарядку
Вони не тканіві, там шото тіпа штучної шкіри з дирками, приємна на дотик і вентиляція вух супер
Єдиний прикол там що мікрофон дуже направлений, має бути в чіткій позиції залежно від твоєї кранєології і сильно фільтрує частоти. Тебе будуть добре чути незалежно від шуму навколо, але досить з специфічним прісним кольором
Загалом це класна гарнітура була, прям продумана до деталей в зручності на всі ситуації, в мене була перша версія до того як їх купили. Зараз не знаю, рекомендувати можу тіки як опцію подивитись. Решта плантронікса для мене не вуха, але ця прям приємно вразила
у саннхайзера є моментум який мені з виду нічо, в нього наче міняються пади, і я знайшов тканеві. Але я їх не таскав, знать не знаю, прям гамна звісно не буде, але на рахунок якості nc в твоїх умовах дзвінка — сам розумієш. Не спробуєш не дізнаєшся
Poly Voyager Surround 80 UC — ну ось знов таки, амбюшури не тканеві. ;( Ну тобто не варік...
Тільки дротові!
Дротові с мене є. SteelSeries Arctis Nova 1 White — Цілком задовольняють, але то для дома, не носити з собою.
З іншого боку, амбюшури трохи пообтріпалися в середині. Ніби в них є модель де є і провід і и bluetooth. Але носити з собою — завеликі...
Треба якісь мобільні — щоб кинув у рюкзак та пішов. Або слухати, коли на подвір’ї працюю. Ну і в офісі, якщо що.
Вже більше 10 років користуюсь дротовими навушниками Koss Porta Pro (раз на кілька років купляв нові амбушюри), мікрофон вбудований в MacBook. Але можливо, що зараз ця ж модель менш надійна ніж 10 років тому, наприклад KOSS Porta Pro Wireless швидко зламались, і інші навушники Koss Porta Pro, куплені в2022-му теж швидко зламались (магазин за них повернув гроші).
Ще у мене є повнорозмірні бездротові Bose QuietComfort 35 II, але вони подобаються менше, хоча з ними не було особливих проблем.
Часто на дзвінках помічав, що у кого навушники з мікрофоном, у того звук гірший, ніж у кого просто макбук замість мікрофона.
Ну робочі дзвінки то так — або макбук, або Linux десктоп + провідні SteelSeries Arctis Nova 1 White. Але інколи на телефоні дзвінок прийняти треба... І раз на місяць він буває майже робочим. Ну, тобто не дуже хочеться волати чи повторювати...
З Великоднем
steelseries.com/...=black&primaryPlatform=pc
steelseries.com/.../arctis-nova-ear-cushions
Ну хз. У мого ліда AirPods (може навіть про, хз) — звук нормальний, але й вони буває що сідають (у нього бувають дні повністю на дзвінках), а буває що «відпадають».
Донька своїми AirPods задоволена і я її чую чудово, коли вона мені дзвонить (часто- коли гуляє по парку чи щось по дому робить, тобто рухається, не сидить.) Коли з іншою донькою розмовляю, а вона в Samsung — то теж ніби то непоганий звук, навіть з вулиці. Але, знов таки. Я не впевнений, що кожні з них підійдуть до всіх моїх девайсів. А тримати купу різних — тупо не зручно.
Аж олдскули звело ))))
Ну в цієї моделі є плюс, що не треба витрачати 1000 людиногодин на порівняння моделей і слідкуванням за тим, які ще є моделі в продажу, бо це одна і та ж модель вже більше 40 років. Зручно коли бувають такі товари.
Та я не критикую вибір, ні в якому разі, навпаки — це перевірена роками якість, і ваумні моделі в них також класика з нульових коли вони тільки зявлялись як клас. Цеж на рівні соні та сінхайзерів, останні в мене були також неубієнні і дуже багато років, десь я думаю до сих пір живі валються у шафі.
Ну, подивимось. Дають 2 роки гарантії. Я послухав у нас в SoundMag і нормально. Дружина через дзвінок теж мене гарно почула, хоча вона була в шумному місці, а в магазині я попросив ввімкнути музику на фоні...
В косах всім навколо дуже хорошо чутно що ти слухаєш. Принанні в орігінальних так було. І дужка туга, довго не висідиш.
Ну там регулюється тиск дужки. І чути, що навколо — скоріше перевага для мене, коли не в приміщенні, суто з точки зору безпеки. Вчора йшов по вулиці — достатньо чутно пісню, щоб розбирати слова, і чутно авто, що проїжджає.
У них здається не дуже довго тримає акумулятор ще, хоча мабуть залежить від того як хто використовує.
Ну я як купив було 60%, походив з ними до кінця дня, ввечорі зарядив, вчора цілий день слухав музику і трохи розмовляв — на день вистачило, навіть ще є.. Подивимось. Це випробування буде як буду кудись далеко їхати...