Які AI чи сервіси найкращі для модуля онлайн-чату на сайт? (Із автоматичними відповідями)
Які AI чи сервіси найкращі для модуля онлайн-чату на сайт?
Саме акцент на автоматичні відповіді: типу згодував документацію, і ШІ або код чату сам підбирає відповіді?
5 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівСпробуйте OpenAI’s ChatKit: developers.openai.com/api/docs/guides/chatkit
Є візуальний компонент на фронтент, є можливість в no-code редакторі прописати правила, додати файли.
На мою думку, якщо дивитися з фінансового боку, варто звернути увагу на DeepSeek. Це китайський аналог ChatGPT, який має доволі доступну вартість, хоча за рівнем інтелекту може трохи поступатися більш дорогим рішенням.
Тут усе сильно залежить від задачі — під кожен проєкт краще окремо тестувати різні варіанти.
Я, наприклад, працював із подібною задачею, але не для сайту, а для платформи Discord. Мені потрібно було реалізувати великий чат із взаємодією між користувачами та персонажами. Рішення писав самостійно на Python. У підсумку вийшло досить стабільно, з можливістю масштабування.
У моєму випадку DeepSeek показав себе добре. Основне — це якісно налаштувати промпти для кожного персонажа, а також продумати центральну логіку. Як кажуть, як налаштуєш — так і працюватиме.
Якщо комусь цікаво, можна подивитися цей проєкт у мене на GitHub — посилання є в профілі.
Це через апі підключати писати з нуля чи є готові ришення на
?
Річ у тому, що це дійсно підключається через API, і зробити це досить просто. Логіка підключення дуже схожа на ChatGPT.
Також можна користуватися через веб-інтерфейс — як звичайним чатом, навіть безкоштовно.
Є нюанс із поповненням рахунку — найзручніше через PayPal. Вартість використання невелика: коли я тестував навантаження по токенах, у мене виходило не більше 5 центів на добу.
Посилання легко знайти через Google — це китайська нейронка, вона зазвичай у топі видачі
Дякую, спроэмо