AI замість рекрутера: чи був у вас досвід проходження таких співбесід?
Натрапила в LinkedIn на допис про досвід проходження співбесіди з AI. Авторка зазначила, що це було найтупіше інтерв’ю в її житті. Питання виявилися погано сформульованими, та й загалом дуже дивно, коли алгоритм проводить співбесіду на посаду ліда.
Найсмішніше, мабуть, у цьому випадку — відправити на такий кол власного AI-асистента, і нехай спілкуються один з одним 😁
А ще нещодавно бачила інший пост із вимогами до онлайн-співбесіди: кандидатів просять обирати однотонний одяг, підготувати фон (поставити картинку або заблюрити). Цікаво, це робиться для зручності розпізнавання штучним інтелектом, чи є якісь інші причини? Бо звучить, м’яко кажучи, дивно...
Як взагалі ставитесь до такого розвитку технологій? Чи був у вас уже досвід проходження співбесіди з AI, і чи попереджали вас про це заздалегідь?
13 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівБув, але не пройшла. Насправді важко зрозуміти наскільки докладно треба відповідати на питання про досвід роботи, бо для мене важливо пояснювати свій бекграунд різних сфер. Але Ші зчитує лише ключові слова, та записує лише чи було це взагалі згадано відносно вакансії
Для мене це відверта неповага до кандидата. Це виглядає як: «В нас тих кандидатів, як багнюки, ще на кожного свій час витрачати»
Була така справа
Відчуття — говориш в «пустоту», а та «пустота» накидає тобі запитання одне за одним)
В відповідь лише «Great answer!» «Looks like you have a good knowledge level!»
+ напрягає таймер для відповіді, від 45 секунд до 2 хвилин
Дивнний досвід)
Ого, ще й таймер...дуже дивно
дистопічно
було ж таке
itc.ua/...i-jogo-chekav-shi-ejchar
найсмішніше там — яким чином вони взагалі це помітили
Так було, заради прикола робив це в компанiï Mercor. На iнтерв’ю я прикидався iндусом який любить пхати свiй screwdriver всюди, як в цьому вiдео m.youtube.com/...0ZXJ2aWV3IHNjcmV3ZHJpdmVy. Я нiс абсолютну дичину пiвгодини i потiм отримав email що я успiшно пройшов iнтерв’ю i вони запрошують мене на наступний раунд. Виявилось що email прислав теж AI, тож я почав використовувати його як звичайний chatGPT i задавати питаннячка на якi воно радiстно вiдповiдало, аж поки я не попросив зробити величезний deep research i воно перестало зi мною спiлкуватися :(
з власних спостережень помітив що десь із середини січня 70% холодних пінгів в лінкедіні стали АІ-генерованими, причому максимально калічно/паливно (або навіть не АІ, а тупо ванільна ботня)
Тоді це буде справедливо, якщо і кандидат замість себе використовуватиме АІ агента для відповідей на запитання, цікаво було б побачити такий «батл»)
Сенсу проходити AI-інтерв’ю немає.
Якщо HR може собі дозволити замість прямого спілкування AI-агента, значить виборка в них величезна, шанси отримати роботу біля-нульові.
А якщо контора не може собі дозволити HR? ;)
Коли ми не могли дозволити собі HR, я спілкувався особисто с каждим кандидатом.