AI замість рекрутера: чи був у вас досвід проходження таких співбесід?
Натрапила в LinkedIn на допис про досвід проходження співбесіди з AI. Авторка зазначила, що це було найтупіше інтерв’ю в її житті. Питання виявилися погано сформульованими, та й загалом дуже дивно, коли алгоритм проводить співбесіду на посаду ліда.
Найсмішніше, мабуть, у цьому випадку — відправити на такий кол власного AI-асистента, і нехай спілкуються один з одним 😁
А ще нещодавно бачила інший пост із вимогами до онлайн-співбесіди: кандидатів просять обирати однотонний одяг, підготувати фон (поставити картинку або заблюрити). Цікаво, це робиться для зручності розпізнавання штучним інтелектом, чи є якісь інші причини? Бо звучить, м’яко кажучи, дивно...
Як взагалі ставитесь до такого розвитку технологій? Чи був у вас уже досвід проходження співбесіди з AI, і чи попереджали вас про це заздалегідь?
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівДля мене це відверта неповага до кандидата. Це виглядає як: «В нас тих кандидатів, як багнюки, ще на кожного свій час витрачати»
Була така справа
Відчуття — говориш в «пустоту», а та «пустота» накидає тобі запитання одне за одним)
В відповідь лише «Great answer!» «Looks like you have a good knowledge level!»
+ напрягає таймер для відповіді, від 45 секунд до 2 хвилин
Дивнний досвід)
Ого, ще й таймер...дуже дивно
дистопічно
було ж таке
itc.ua/...i-jogo-chekav-shi-ejchar
найсмішніше там — яким чином вони взагалі це помітили
Так було, заради прикола робив це в компанiï Mercor. На iнтерв’ю я прикидався iндусом який любить пхати свiй screwdriver всюди, як в цьому вiдео m.youtube.com/...0ZXJ2aWV3IHNjcmV3ZHJpdmVy. Я нiс абсолютну дичину пiвгодини i потiм отримав email що я успiшно пройшов iнтерв’ю i вони запрошують мене на наступний раунд. Виявилось що email прислав теж AI, тож я почав використовувати його як звичайний chatGPT i задавати питаннячка на якi воно радiстно вiдповiдало, аж поки я не попросив зробити величезний deep research i воно перестало зi мною спiлкуватися :(
з власних спостережень помітив що десь із середини січня 70% холодних пінгів в лінкедіні стали АІ-генерованими, причому максимально калічно/паливно (або навіть не АІ, а тупо ванільна ботня)
Тоді це буде справедливо, якщо і кандидат замість себе використовуватиме АІ агента для відповідей на запитання, цікаво було б побачити такий «батл»)
res.cloudinary.com/.../eieal589stuby5eq8i2q.jpg
Сенсу проходити AI-інтерв’ю немає.
Якщо HR може собі дозволити замість прямого спілкування AI-агента, значить виборка в них величезна, шанси отримати роботу біля-нульові.
А якщо контора не може собі дозволити HR? ;)
Коли ми не могли дозволити собі HR, я спілкувався особисто с каждим кандидатом.