UoPeople хтось навчався? Які є альтернативи закордонних дистанційних вишів?

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Пройшла багато курсів, але хочется далі щось вчити. Поки є такий запал, думаю отримати вищу освіту у напрямку Computer Science. Цікавить дистанційний варіант, бо вже працюю в IT сфері. Навчання потрібне для покращення англійської, бо зараз В2, і академічне навчання саме дасть бажаний рівень С1.

Чого я очікую від навчання крім покращення англійської? Ну також більш глобального розуміння IT та просто щоб був диплом :) Я вже навчалася у політехнічному, але не довчилася і одразу пішла працювати. Пройшов час і я задумалась про відновлення освіти. Нейронка рекомендує UoPeople , як на перше враження цікавий варіант, щоб кожен бажаючий у світі зміг у дистанційному форматі отримати бажану вищу освіту. І по вартості близько 5000$ за все навчання. Але може є якісь нюанси, або альтернативи з цим UoPeople?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

Закінчую наразі Associate Degree in Computer Science. Переваги — недорого (хоча минулого року tuition за курс виріс з $100 до $160), онлайн, минулого року університет отримав регіональну акредитацію, тому є висока вирогідність успішної евалюаціі диплому міжнародними організаціями. Недоліки — часто програма застаріла, в деяких курсах використовують peer review, тобто оцінка по частині завдань ставиться іншими студентами. Не критично, але занадто специфічно. В програмі (принаймні в Associate Degree) немає нічого повʼязаного з AI, ML, т.і. Якщо є можливість, краще спробувати на платформі Coursera або EDX, там є непогані технологічні університети, які пропонують кращу програму. Правда за вищу ціну.

Підписатись на коментарі