Як завантажувати музику та відео у телеграм

Привіт усім!

Часто стикався з проблемою: треба швидко завантажити відео з TikTok без водяного знака, зберегти трек з YouTube Music або витягнути Reels з Instagram, а більшість сайтів-завантажувачів забиті рекламою, вимагають реєстрації або просто повільно працюють.

Ще два роки тому ми з командою letlyo почали писати власне рішення прямо в Telegram, щоб можна було просто кинути посилання і миттєво отримати готовий файл. Нещодавно я повністю переписав API нашого бота, і тепер він працює стабільно та дуже швидко.

Що вміє інструмент:

• Підтримує понад 100 платформ (TikTok, YouTube, Spotify, Instagram та купа інших соцмереж).
  • Завантажує як відео, так і аудіо (дуже зручно для створення власної офлайн-бібліотеки музики).
  • Жодної реклами чи переходів на сторонні сайти — все відбувається прямо у вашому чаті в Telegram.
  • Інструмент повністю безкоштовний.

Якщо ви шукаєте зручний спосіб зберігати медіа на телефон чи ПК, буду радий, якщо затестите: @quicksbot

Робили у першу чергу для себе, але вирішили поділитися з ком’юніті. Якщо знайдете якісь баги, не підтягнеться якийсь лінк або просто матимете ідеї щодо нових фіч — пишіть у коментарі, буду дуже вдячний за фідбек!

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Так, вона є прямо в самому боті! Команда /help.

Підписатись на коментарі