Мобілізація ІТ: пошук місця служби / спеціалістів
В ІТ я дуже давно — ще з
Після повномасштабного нападу у 2022 році отримав повістку, пройшов ВЛК і був визнаний «обмежено придатним». У
З власного досвіду — порада: якщо мова про здоров’я, рахуються тільки зафіксовані звернення, лікування, стаціонари. Те, що «болить, але не задокументовано» — не існує.
Оскільки я не ухилявся, мав ВОС діловода, працюю з ПК і маю певні захворювання — була можливість служити в тилових частинах або в ТЦК. Обрав варіант з ТЦК (один вихідний, умовний графік).
Якщо є питання по службі в ТЦК — задавайте, не анонімам відповім.
Окремо дякую компанії, де працював — залишили можливість підпрацьовувати. Бо фінансове забезпечення, м’яко кажучи, дуже і дуже...
Через рік пройшла певна адаптація. Стало зрозуміло, що перспектив завершення не видно — вирішив шукати варіанти або ближче територіально, або більш релевантні моїм компетенціям, або перспективні в плані росту.
Вакансій небагато, але за місяць+ маю таку картину (поки що сумну):
Назви підрозділів писати не буду — їх вакансії є на lobbyx.army. Шукав і відправляв резюме відповідно до свого профілю:
1-й підрозділ (великий) — після анкети тиша;2-й підрозділ (частина великого) — після поліграфу відмова;3-й підрозділ — на співбесіді відмова через родичів на ТОТ (ризик впливу);4-й підрозділ — потрібно їхати в Київ для співбесіди.
Підозрюю, що родичі на ТОТ стали основною причиною відмов у 3 підрозділах. Розумію, чому такі обмеження існують, але відчуття, що доводиться відповідати за рішення інших людей, і це фактично закриває для тебе можливості — досить важке.
Створюю цю тему для:
- пошуку місця служби для ІТ-спеціалістів;
- або пошуку спеціалістів у підрозділи.
Також зробив канал t.me/mobilized_IT та писав бота @Mobilized_IT_bot для анонімного постингу вакансій і місць служби. На жаль, у процесі всього цього хаосу код загубився, а відновлювати поки немає часу.
І окремо — що шукаю я:
C#/.NET full stack (також є досвід Android, адміністрування Windows/Linux, за потреби можу переключатися на інший стек — досвід доволі широкий).
Переважно цікавить:
- служба/проєкти в районі м. Дніпро;
- або інші сильні проєкти з перспективою розвитку і реальної користі.
Діліться досвідом, контактами, порадами — це може реально допомогти іншим. Можете також писати в приватні повідомлення — розміщу від свого акаунта, щоб була певна анонімність.
Найкращі коментарі пропустити