Подтвержденные аккаунты на ДОУ
Теперь официально: dou.ua/verified-accounts. Посмотрим, что получилось.
Теперь официально: dou.ua/verified-accounts. Посмотрим, что получилось.
Мені хтось може пояснити, чому цю довбану «Дію» не можна встановити на мій планшет «Sigma»? Чому Play Маркет пише, що «цей додаток не працюватиме на вашому пристрої» ?
Добрий день, підтвердіть мій акааунт, будь ласка. До LinkedIn аккаунт привʼязаний. Дякую.
Добрий день, підтвердіть мій акааунт, будь ласка. До LinkedIn аккаунт привʼязаний. Дякую
Доброго дня!
Прошу підтвердити мій аккаунт, до LinkedIn прив’язаний.
Наперед дякую!
Доброго вечора!
Прошу підтвердити мій аккаунт, до LinkedIn прив’язаний.
Заздалегідь дякую!
Добрий день! Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт, зареєструвалася через LinkedIn.
Вітаю, підтвердіть будь ласка мій аккаунт, LinkedIn прив’язаний. Завчасно дякую!
Доброго вечора!
Підв’язала LinkedIn-профіль до акаунта, але акаунт залишився непідтвердженим. Доможіть, будь ласка, вирішити цю проблему! Дякую!!
Добрий день! Прошу підтвердити мій акаунт, LinkedIn підвʼязаний. Дякую і гарного вечора!
Добрий день ! Сподіваюсь, що працівники бренду LeBoutique розуміють , що клієнти є джерелом їхньої зарплатні і гарантами розвитку компанії, бо те, як вчинили зі мною однозначно відверне від вибору товарів на вашому сайті та іншим не порекомендую. За вісім днів товар навіть не був відправленим, останні три дні спостерігала за статусом, а він не змінювався. Не витримала, зателефонувала. Оператор Євгенія не вибачилась за незручності спричинені клієнту, сказала, що мені перетелефонують до кінця дня. Кінець дня прийшов, а дзвінка не було. Попереду вихідні! Хто і коли зателефонує!!! Жах!!! Це суперуважне обслуговування! НЕ дай боже , щоб інші магазини перейняли цей досвід!
Будь-ласка, підтвердіть мій еккаунт. Я прикріпив до нього LinkedIn, Facebook і Google пошту
Вітаю, підтвердіть будь ласка мій аккаунт, LinkedIn прив’язаний. Дякую завчасно)
Добрий день. Будь ласка, зробіть підтвердження мого аккаунту. До Linkedin прив’язаний. Заздалегідь вдячна.
Добрий день. Прошу підтвердити мій аккаунт, до LinkedIn — прив’язаний. (можливо попереднє повідомлення не помітили). Дякую.
Доброго дня Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт будь ласка, до Linkedin прив’язаний.
Добрий день! Буду дуже вдячна за підтвердження аккаунту. Профіль заповнений, до Linkedin є прив’язка.
Доброго дня аккаунт не підтвердився, хоча до LinkedIn є прив’язка. Прошу підтвердити аккаунт
Наперед дякую!
Доброго дня аккаунт не підтвердився, хоча до LinkedIn є прив’язка.
Прошу підтвердити аккаунт
Наперед дякую!
Доброго дня автоматично не підтвердився аккаунт, до LinkedIn є прив’язка. Заздалегідь вдячний!
Контора мерзкая! Только в этой стране, подобные шаражки, могут запретить проверять электро приборы при получении посылки от курьера. И не только эл.приборы , но и приборы, которые уже не несут в себе электричества, например электро-музыкальные инструменты, подключающиеся через безопасный шнур, который ыходит из усилителя и находится не под нагрузкой, и никак не может нанести вред товару. А почему? Потому, чтобы не было претецзий и возвратов при повреждении товара во время погрузки! Ведь телевизор, проигрыватель и пр. бытовую технику легко повредить при ударе! Позор и безобразие! Цены — выше крыши, но... www.vnutri.org/nova-poshta
Доброго дня! Підтвердіть будь ласка мій аккаунт, до LinkedIn аккаунт прив’язаний
Доброго дня! Підтвердіть будь ласка мій аккаунт, до LinkedIn аккаунт прив’язаний.
Добри, день! Підтвердіть будь ласка мені аккаунт , я вже все зробив і лінкід прив’язав , а акаунт все не підтверджений(((
Доброго дня! Прошу підтвердити мій аккаунт. До LinkedIn прив’язав.
Посилання на нього вказав, основну інформацію додав, спеціалізацію вказав.
Добрий день! Прошу підтвердити мій аккаунт, до LinkedIn є привʼязка, до email також.
Добрий день! Прошу підтвердити мій аккаунт, до LinkedIn є привʼязка, до email також.
Добрий день! Прошу підтвердити мій аккаунт, до LinkedIn є привʼязка, до email також
Доброго вечора, чи можна поцікавитись чому мої коментарі щодо підтвердження аккаунту ігноруються?
Добрий вечір, прошу підтвердити мій аккаунт. До Linkedin та Facebook є прив’язка
Привіт, будь ласка підтвердіть мій аккаунт, є прив’язка до Linkedin та Facebook. Дякую
Вітаю!
Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт, він привʼязаний до LinkedIn.
Дякую!
Доброго раночку!
Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт. (прив’язаний до LinkedIn)
Від щирого серця дякую оператору Оленці з відділу підтримки, за нескінченне терпіння!!! Мені здається я їй усі нерви витріпала своїми питаннями, вона така добра і ласкава дівчинка, все чітко пояснила, зразок професіоналізму! Дякую керівництву ПриватБанку за те, що таких професіоналів підбирають для роботи з клієнтами.
Авдєєва Ольга Миколаївна. 03.09.2024.
Вітаю!
Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт, він привʼязаний до LinkedIn.
Дякую!
Доброго дня!
Підтвердіть, будь ласка, мій акаунт. (прив’язаний до LinkedIn), дуже важливо для мене
Добрий день! Підтвердіть, будь ласка, мій акаунт, до Linkedin прив’язаний. Дякую!
Добрий день!
Хочу попросити вас підтвердити мій акаунт. Зареєстрована давно і лінкедин теж прив’язаний давно
Надаєте знижки а водії не приймають замовлення, запізнилась на тренування дуже дякую 👍👍
Доброго вечора!
Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт(Зареєстрований через LinkedIn)
Доброго дня!
Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт.(Зареєстрований через LinkedIn)
Доброго дня!
Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт. (зареєстрований на основі LinkedIn)
Никогда не обращайтесь в данную шарашкину контору.заплатите деньги за учебу диплом не получите.будут кормить завтраками и отмазками
Эта компания абсолютно не выполняет свои обязательства.Деньги драть за типо учебу только и всего и вешать лапшу на уши.Диплом не выдают кормят завтраками.шарашкина контора.
Доброго вечора. Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт, до Linkedin прив’язала), дякую.
Доброго вечора. Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт, до Linkedin прив’язала), дякую.
Доброго дня. Вже втретє за два місяці прошу підтвердити свій акаунт. До LinkedIn привʼязаний. Поясніть, будь ласка, в чому проблема, не ігноруйте повідомлення. Дякую.
Підтвердіть будь ласка, мій аккаунт. Хоч я реєструвався через Google, але Linkedin прив’язував. Дякую!
Підтвердіть мій акаунт. вже 3 раз прошу. всі данні заповнені, все що треба прив’язане. чи відпишіть що ще потрібно заповнити ?
Добрий день! Можна підтвердити акаунт ? Вже прив’язаний до Лінкедину, чому не підтверджується?!
Добрий день.
Аккаунт не прив’язується до Лінкедину.
Як можна ще підтвердити аккаунт?
Пропрацювала у банку 3 місяці на 4 дізналась що вагітна, у Львові,до 31липня куратор сказала мені що я пишу за власним бажанням заяву,або потім за статтею звільнить,під її тиском написала за власним, питання чи є таке право звільнити вагітна жінку з офіційної роботи?!
Вітаю, хочу верифікувати аккаунт на форумі. Підключила Linkedin і пошту, але підтвердження так і не отримала. Буду вдячна за допомогу!
Доброго дня.!!!
Підтвердіть будь ласка мій аккаунт прив’язаний до LinkedIn та Facebook дякую!
Доброго дня. Підтвердіть будь ласка профіль, до всього необхідного аккаунт підвяз’ав
-
-
Лінкед ін приєднано, але підтвердження якимось чином злетіло. Прошу підтвердити
Ніколи не писала віднуки, але це вже край. Вчора поїхали обирати килим, М Бориспіль). На прохання до продавця показати та розказати, отримали купу негативу та крик , мол ви що сліпі і не бачите на вітрині ? Я попросила ввічливо не кричати але продавець продовжувала свою промову, Питання : нащо ходити на роботу , якщо тебе так напрягають люди?
Потім вона просто розвернулася і пішла сидіти в телефоні, а до нас підійшов інший працівник, все пояснив , показав, оформив замовлення.
Приїхати знову в цей магазин бажання не має.
Місяць назад закінчила курс Основи Web дизайну.Дуже дякую за знання, які отримала від викладача.Курс був дуже насиченим та корисним.Уроки проходять цікаво та великий плюс тому, що ведеться відеозапис кожного уроку, завжди можна повернутись до запитань, які були не зрозумілі чи не почуті.
Я наче вже тут писав, лінкед ін приєднано, так враження що злетіло якимось чином підтвердження. Прошу ще раз підтвердити
Добрий день! Прошу підтвердити акаунт, до linkedin прив’язаний, профіль заповнений.
«...Процедура підтвердження як правило проходить автоматично...» а насправді судяіи з постів тут і з мого вже досвіду — все мануально — таке відчуття що система створена домогосподарками які просто не взмозі зробити автоматичну звязку — СОРОМ шановні !
Не рекомендую перевізника! З Одеси надали не автобус комфортабельний, а маршрутку з люком на провітрювання і водієм ,який так летів що ноги трусилися , напхали кучу народу і це все за такі кошти ! Безсовісний перевізник ! Шукайте іншого,бо звʼяжетеся по жалкуєте ! 🙅
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
Доброго дня! Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт. Прив’язала його до LinkedIn. Гарно дякую.
Добрий вечір!
Прошу підтвердити мій акаунт, будь ласка, прив’язка до LinkedIn є
Дякую!
Добрий день! Не підтверджується акаунт, Linkedin підв’язаний. Будь ласка, підтвердіть верифікацію
Добрий день! Не підтверджується акаунт, Linkedin підв’язаний. Будь ласка, підтвердіть верифікацію.
Доброго дня. Зареєстрована на ДОУ вже кілька років через ЛінктІн. Зараз привʼязала і пошту. Аккаунт не верифіковано. Прошу підтвердити верифікацію.
Добрий день! Не підтверджується акаунт автоматично, хоч Linkedin підв’язаний, прошу вирішити це питання
Доброго дня! Чи можна, будь ласка, підтвердити мій акаунт? До LinkedIn приєднаний.
Дуже цікава процедура автоматичного підтвердження аккаунтів, судячи з коментів у темі :)
І мій, будь ласка, підтвердіть автоматично (LinkedIn)
Доброго дня! Чи можна, будь ласка, підтвердити мій акаунт? До Лінкедіну приєднаний
Доброго дня
Був зареєстрований через Linkedin , доволі давно але немає ще підтвердження профілю
Доброго дня! Прошу підтвердити мій обліковий запис, він прив’язаний до LinkedIn.
Добрий день, в мене чомусь зникла можливість залишити відгук про компанію, можете допомогти?
Доброго дня! Прошу підтвердити мій обліковий запис, він прив’язаний до LinkedIn.
Дякую.
Olx это ужасный сайт для продажи Хоть и заплатил за объявление но оно постоянно находится где попало для просмотра. И самое главное это сама Работа Сайта Так Долго Открывается Хотя Интернет нормальный Просто бесит+ Мошенников Очень много но походу olx или сам это делает или в ДОЛИ С МОШЕННИКАМИ Другого варианта нету.
Доброго Дня! Прошу підтвердити мій обліковий запис, він прив’язаний до LinkedIn,оскільки автоматичне підвердження не спрацювало,хочу залишити відгук
Доброго Дня! Прошу підтвердити мій обліковий запис, він прив’язаний до LinkedIn, хочу залишити відгук
Доброго дня. Прошу підтвердити мій аккаунт, оскільки автоматичне підвердження не спрацювало.
Доброго дня! Прошу підтвердити мій обліковий запис, він прив’язаний до LinkedIn
Дуже дякую!
Доброго дня. Прошу підтвердити мій аккаунт, оскільки автоматичне підвердження не спрацювало.
Доброго дня, підтвердіть мій акаунт будь ласка, реєструвалась через Google та не можу залишити відгук про компанію
Доброго дня, підтвердіть мій акаунт будь ласка, реєструвалась через LinkedIn та не можу залишити відгук про компанію
Доброго дня, підтвердіть мій акаунт будь ласка, реєструвалась через LinkedIn та не можу залишити відгук про компанію
Вітаю! Прошу підтвердити мій обліковий запис, він прив’язаний до LinkedIn
Дуже дякую!
Вітаю, будь ласка підтвердіть мій акаунт, який підвʼязаний до LinkedIn. Не можу залишити відгук до компанії
Кончена дибільна структура-ШАХРАЇ. Після оплати в терміналі кошти НЕ прийшли. На гарячій відповіли, це тому що я не пройшов верифікацію! БРЄД,,,,,,,!!! Кошти зарахували через 6 годин ! Просто мразі. Бережіться цих потвор.
Вітаю, будь ласка підтвердіть мій акаунт, який підвʼязаний до LinkedIn. Не можу залишити відгук до компанії.
Вітаю , будь ласка підтвердіть мій аккаунт, який підвʼязаний до LinkedIn. я все одно не можу залишати коментарі під постами
Вітаю , будь ласка підтвердіть мій аккаунт, який підвʼязаний до LinkedIn. Хочу залишити відгук до компанії , дякую
Дуже дякую!
вітаю! зв’язала акаунт з LinkeIn, дуже чекаю верифікації, бо хочу залишити відгук після співбесіди :)
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
Вітаю, авторизувався через лінкед ін, але галочку не дали. У чому може бути справа?
Привіт)
Дуже прошу підтвердити мій акаунт. Він прив’язаний до LI та ФБ
Дуже дякую!
Дуже дякую!
Дуже дякую!
Дуже дякую!
Дуже дякую!
Робота жахлива, продають товар якого в наявності немає і повідомляють за 1 добу, що товар отримано не буде. І взагалі товар буде за місяць часу. Не користуйтеся такою компанією !!!
Дуже дякую!
Доброго дня! Прошу підтвердити мій обліковий запис, він прив’язаний до LinkedIn та github
Дякую
Дуже дякую!
Доброго дня! Підтведіть, будь ласка, мій акаунт, я прив’язала його через LinkedIn
Дуже дякую!
Дуже дякую!
Дуже дякую!
Дуже дякую!
Дуже дякую!
Доброго дня. Не можу підтвердити свій акаунт, хоча від і прив’язаний до LinkedIn. Допоможіть з вирішенням цього питання будь ласка)
Доброго дня)
Підтвердіть, будь ласка, мій акаунт, він прив’язаний до LinkedIn🫶🏻
Доброго дня!
Підтвердіть, будь ласка, мій акаунт, він прив’язаний до LinkedIn
Дякую)
Доброго дня!
Підтвердіть, будь ласка, мій аккаунт, він прив’язаний до LinkedIn.
Добрий день!
Доброго дня, підтвердіть аккаунт. Відв’язав усі аккаунти через email запит, але не знав, що без LinkedIn не можна робити коментарі. Додав LinkedIn до аккаунту знову.
Добрий день!
Гарного дня)
Доброго дня.
Доброго дня.
Добрий день!
Підтвердіть мій аккаунт. Маю прив’язаний та актуалізований LinkedIn.
Добрий день!
Стаття «Боротьба за майбутнє IT: як найбільший технічний університет України обирає ректора». В першому реченні першого абзацу у слові «червні» помилка: «У черні 2024 року у Київському політехнічному інституті відбудуться вибори ректора».
Добрий день!
Добрий день.
Добрий вечір.
Підтвердіть мій акаунт, будь ласка, він прив’язаний до LinkedIn)
Добрый день! Прошу подтвердить аккаунт. LinkedIn & Facebook подключены. Заранее спасибо!
Добрий день, прошу підтвердити мій аккаунт. Маю підвʼязані ЛінкедІн, пошту. Завчасно дякую
Добрий вечір! Підключила сюди акаунти Google та LinkedIn. Будь ласка, підтвердіть мій акаунт.
Доброго дня! Я зареєструвалась на Dou через LinkedIn, проте мій акаунт досі не підтверджений) Підтвердіть будь ласка.)
LinkedIn підключений. Коментувати не можу. Чому? Раніше міг коментувати, наразі цієї можливості не має. Чому? У Вас є якийсь розподіл хто може коментувати а хто ні?
Купив Квитки Штутгарт-Тель-Авів! Компанія запропонувала переліт з пересадкою через Кіпр, рейс з Кіпру був перенесений на більш ранній час, мені прийшов лист, про те, що я не встигну на другий рейс! Я звернувся в службу підтримки, попросив повернути в такому разі мені гроші. вони не запропонували мені інших варіантів і надіслали листа про те, що не повернуть мені кошти і це все мої проблеми! Я всім не рекомендую користуватися цим сайтом і максимально хочу повідомити всіх, що вони шахраї!
(цей квиток був для моєї мами (біженки з Маріуполя у якої не залишися нічого), яка їздила в Україну, ховати мою бабусю, катували людину як могли)
Вітаю, хочу зазначити компанію Silvex 925. Приємно вражена тим, що попри кризу в Україні, активно працюють над розвитком компанії. Працювала з одним проєктом. Безмежно приємний керівник Кузьмінська Інна, яка надає всі можливості для розвитку компанії, і підбирає висококваліфікованих спеціалістів. Приємно працювати з професіоналами. Дякую.
Доброго дня. дуже разочарован роботаю Киевстара.нажаль буду переходить до инших операторив и всим не буду радить
Please verify my account, the email mentioned on this page is not even valid.
dou.ua/verified-accounts
Добрий день
Підтвердіть аккаунт будь-ласка. Зареєструвався через Лінкедин. Прив’язав акаунти гугл та ФБ
Привіт. Помітив що вже давно підключений Linked, а підтвердження акаунти немає. Якщо це не автоматично, то ввімкніть руками будьласка
Доброго часу доби. Підтвердження акаунту тут? До речі, не можу підтвердити свій акаунт у Лінкед-Ін соцмережі, по-перше не працює чомусь цей сайт на браузері у старому «смартфоні», по друге там верифікація через біометричний паспорт походу, якого нема...
Підтвердження потрібне для написання відгуку про онлайн курс який я пройшов (попросили там).
А вот если нет Линкедит, и никогда не будет? И реальную ФИО я не свечу со времен ФИДО, потому что еще тогда понял что добровольный деанон через социалочки, это тупая идея от недалеких дурачков. При этом я программист с 25+ стажем, знаком лично с Максом, со времен developers.org.ua и вообще есть что сказать по делу на профильные темы. Но такие не нужны. Нужны придурки, развивающие «личный бренд», а не профессионализм как программист.
[Показуються останні 800 коментарів. Відобразити всі коментарі.]
8158 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів