Як потрапити на позицію L1-L2 support iGaming з досвідом support в іншій сфері але після простою? І про що краще не брехати в CV?
До 2021 року працював в невеликому інтернет провайдері на позиції техпідтримки. Як це часто буває в невеликих фірмах, там не було чіткого розділення обов’язків. На L1 чи L2. Я там був і L1 і L2. Ще і роботу системного адміністратора навішували. Займався діагностикою проблем в мережі, серверів, відповідав на дзвінки користувачів, працював з системами моніторінгу Zabbix, Grafana, налаштовував комутатори, деякі сервери на Linux, іноді приходилось налаштовувати Mikrotik. Як то кажуть і швєц, і жнєц, і на дудє ігрєц. Системи тікетів типу Jira у нас не було, заявки від користувачів робилися на внутрішній системі провайдера. Англійську як розмовну в роботі з клієнтами не використовував, хоча добре на неї розмовляю. Потім працював в іншій ніяк не зв’язаній з IT сфері. А пару років тому виїхав за кордон. Проживаю в ЄС. Тут в мене є друг який працює вже
І я задаю собі питання. Як взагалі попадають на ці позиції? Може треба якась спеціальна освіта чи курси? І що саме вони шукають в кандидатах? Вони навіть англійську не перевіряють на цьому етапі скрінінгу. Розповідають тобі про роботу, питають про мій досвід і чи є в мене до них питання. Все це супроводжується широкою голлівудською усмішкою начебто тебе вже готові взяти. А потім тиша. Я вже думаю може мені взагалі вибрати якесь інше направлення в моєму випадку?
І ще хотів би порадитись. Чи варто обманювати в резюме з датами і роками щоб приховати кілька років простою? Наприклад вказати що звільнився не в 2021 а в 2024 чи 2025? Чи буде Reference check і все рівно перевірять? Чув що в iGaming перевіряють дуже дотошно. І якщо в мене офіційно посада в провайдері називалась Системний адміністратор, то краще так і вказувати і взагалі не писати Technical чи Customer Support а писати System Administrator? Бо якщо запросять витяг з Дії ОК5 чи ОК7 і виписку з податкової, там все буде видно і з посадою і з датами і роками роботи.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівДруже, підтримка — це саме той рівень, який AI витісняє найшвидше. Тому компанії зараз і справді стали вибагливішими: на одну позицію support претендентів більше, а компанії скорочують ці команди або не розширюють їх.