Хто був на DOU DAY? Діліться, що цікавого налутали зі стендів!
Цими вихідними відбувся черговий DOU DAY. Для мене він був першим, і я просто в захваті від крутого нетворкінгу та загальної атмосфери! Зараз у LinkedIn та Threads усі активно діляться мерчем, який вдалося зібрати, тож пропоную і нам на форумі похизуватися своїми знахідками.
У мене було обмаль часу на обхід стендів компаній, оскільки майже весь івент я провела на нашому Donate Bar. Ми там збирали кошти на «Вампіри» і, до речі, лише донейт-баром закрили понад 500 тисяч гривень, а загалом за два дні івенту зібрали понад 2 мільйони грн! Дякуємо всім, хто долучився ❤️
(До речі, якщо ви ще не донатили, саме час це зробити, бо ми розіграємо ще 4 крутих подарунки!).
І хоча вільного часу майже не було, я все ж встигла вихопити трохи мерчу: два похідні рушники, банку консервованих огірків 😁 (ну реально ТОП!), бомбочку для ванни, дріпи, апельсин і фотку, згенеровану ШІ. Ну і, звісно, за донат забрала собі афігенну футболку з нашого Donate Bar:

Тепер ваша черга! Діліться в коментарях фоточками та розказуйте, що найцікавішого чи найдивнішого вдалося урвати :)
17 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівСолідно!
Футболка від appflames не на фото, уже переться

Вважаю, що огірочки на ДД — то був найкращий улов 🥹
Це точно те, що запам’ятовується 😁
Але я ще не куштувала :)
В минулому році найкращим уловом були ананаси, в цьому — огірочки. Вже цікаво що буде через рік :)
Нехай це будуть помідорчики)
Якщо помідорчики, то на афтерпаті вже краще буде подавати не вино, а щось міцніше 😁
Не все доїхало до Луцька)

Ойойой дуже багато всього класного!
І привіт Луцьку від лучанки :)
Щось «Виставка» 20 років тому згадалась.
Навіть візитку собі фотожопив.
Вітаю. Ви, прям, справжній хапач
Привіт
Прикріпив фото)
Окрім виграних речей також вдалось понетворкати, послухати цікавий матеріал спікерів та побачити вживу кумирів українського ІТ і не тільки
Масштаб та організація події вражють
Клас, гарний улов!
Привіт!
Я була 🙋🏻♀️
Урвати вдалось ніби ні багато, ні мало, але те, що мені фортануло виграти пакет мерчу від Solidgate — це факт!
Вчора прийшло повідомлення, що я виграла той пакунок і підходячи до стенду, бачу, цей пакет, в якому — худі, кепка, шопер, пляшка для води і плед 😍
Тому, це була крута «вишенька на торті» в кінці конференції.
Проте, я встигла не на всі стенди, обрала лише ті, де були круті активності і можливості нетворкінгу.
Тому, ловіть і мій «улов»:
Вау! Кепка і худі дуже круто виглядають ⚡
Тааак! Вони дуже стильні 😎