Google почала оновлювати дизайн іконок Gmail, Drive, Docs та інших — як вам?

💡 Усі статті, обговорення, новини про дизайн — в одному місці. Приєднуйтесь до Design спільноти!

У сервісів Workspace почали з’являтися нові іконки. Зокрема дизайн вже оновили у Gmail, Drive, Docs, Sheets, Slides, Calendar, Chat, Meet та Keep.

Новий стиль побудували навколо градієнтів та заокруглених форм, кольори стали більш прозорі та менш пласкі. Головною відмінністю від старої версії стала відмова від чотирьох фірмових кольорів в кожній іконці.

Частина іконок отримала виразніші окремі кольори. Тепер Chat, Meet та Calendar перестали бути схожими між собою, а Gmail хоча зберіг знайому форму конверта, але отримав більше червоного кольору.

Зміни вже є у вебверсії — в меню запуску застосунків Google у правому верхньому куті браузера. Також іконки потроху оновлюються на Android та iOS.

Редизайн сервісам Google був потрібен давно, адже їх часто було складно відрізняти один від одного через однаковий набір червоного, синього, зеленого та жовтого кольорів. Тепер, схоже, це виправляють.

А як вам нові іконки Google Workspace? Стало краще та зрозуміліше, чи старий стиль був впізнаванішим?
👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Давно назрівав перехід від плаского до об’єму. Як на мене, свіжо. Трішки схоже на льодяники

До речі так, влучне порівняння, тепер не можу розбачити цукерки

Більше асоціації з дитячими мультиками ніж з сервісами для бізнесових задач.

А покажіть приклад бізнесової іконки? Просто цікаво)

Епл робить своє рідке скло, гугл відмовляється від плаского дизайну. Фрутігер аеро повертається, пацани.

Угу, помітив. Я вчора google sheets хвилин 5 шукав

Я теж постійно тепер на Чат замість Таблиць клацаю, але думаю, це справа звички

Підписатись на коментарі