День вишиванки 2026. Святкуємо та ділимося фотографіями

21 травня, у третій четвер місяця, ми традиційно святкуємо День вишиванки. Ми теж відзначаємо це свято і запрошуємо всіх вас долучитися до нього.

Поділіться в коментарях своїми фотографіями у вишиванках та короткими історіями, що пов’язані з ними.

Пригадати атмосферу минулих років можна тут. А торішній огляд за 2025 рік ви можете знайти за цим посиланням

P.S: У нас триває збір на 10 000 000 гривень для «Хартії». Збираємо на «Вампірів», які будуть щодня та щоночі кошмарити ворогів на наших землях. За донат від 300 гривень ви також берете участь у розіграші цінних призів, серед яких iPhone 17 Pro Max, вінілова система та MacBook M5 Pro. Деталі тут.

👍ПодобаєтьсяСподобалось13
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

З Днем Вишиванки від Automat-it! 🇺🇦
У часи віддаленої роботи сьогодні ми вирішили зібратися разом у цьому особливому колажі. Наші колеги з різних куточків світу одягли вишиванки, щоб показати, що де б ми не перебували, ми пам’ятаємо своє коріння та міцно бережемо українську ідентичність.
Зі святом! ✨

Остання моя вишиванка була, ще, коли я навчалась у школі і щороку мені було так сумно, що в день вишиванки в мене її не було, коли всі навколо ходили красиві, а я постійно не знаходила часу обрати та придбати її.
Але вчора я спеціально пішла за нею, тепер в мене є вишиванка 🙌

У вишиванках — не лише про традицію, а й про відчуття єдності 💙💛
Трохи тепла, кольору та частини нашої генезійської родини вам у стрічку. З Днем вишиванки!

Mate academy передає вітання з цим найгарнішим днем!

Традиційно збиралися командою робити порттрети в улюблених вишиванках за донат. Зібрані гроші відправили на Дронопад <3

Вітання від команди Promova!
Ми теж не змарнували нагоди зробити спільне фото для цього треду.

Для кожного вишиванка має своє особливе значення. Для когось — це зв’язок із корінням, а для когось — оберіг. В одного з наших колег під вишивкою на сорочці пришиті два клаптики тканини — шматочки пікселя мами й тата.

Передаємо всім найтепліші вітання, пам’ятаємо про ціну нашого спокою і безмежно дякуємо тим, хто нас захищає.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Скільки в нас неймовірно красивих жінок!!! Просто неймовірно!

Вітання від Levi9 Ukraine!
За роки існування компанії у нас вже склався ряд ритуалів до Дня Вишиванки, які ми доповнюємо різними активностями.
Цьогоріч, окрім частування та теплих зустрічей онлайн та в офісі у святковому вбранні, ми влаштували Паб Квіз, де переможці мали змогу передати грошовий приз від Levi9 улюбленому волонтеру чи фонду. А колега подарувала нам мініконцерт із бандурою.

Святкування в офісі Ciklum ❤️🇺🇦

Трохи атмосфери з Дня Вишиванки в UPSTARS 💙💛
Багато тіммейтів обрали для цього дня вишиванку, яку компанія минулоріч створила у колаборації з брендом ByMe. Вона містить елементи культурної нематеріальної спадщини України та наші цінності :sparkles:

Вітання з Днем вишиванки від команди ELEKS зі Львова, Івано-Франківська, Тернополя, Києва, Кракова і Чикаго💙💛

З Днем вишиванки від команди Moon Active!

Наш офіс знову розквітнув дивовижними орнаментами. Тішимося, що підтримуємо цю красиву традицію, і ділимося святковим настроєм тут 💙 Слава Україні! 🇺🇦

У світі, який так швидко змінюється, особливо цінно зберігати те, що об’єднує нас по-справжньому — наші традиції, нашу культуру, нашу ідентичність. Вишиванка для нас — не просто символ, а теплий зв’язок між людьми та серцями, де б ми не були.

Сьогодні команда ViSoft — у вишиванках, з усмішками та вдячністю за можливість бути частиною української історії та водночас створювати майбутнє у світі технологій.

Abto Software теж сьогодні у вишиванках 💙
Для нас це вже добра (і дуже красива) традиція — щороку з особливою ніжністю одягаємо символ нашої самобутності та єдності. Дякуємо захисникам і захисницям за можливість бути собою, берегти своє та носити рідне!

Вітання з 20-річницею Дня вишиванки від Materialise

Цього року нашою фотозоною були прапори підрозділів, яким наша компанія допомагає закривати потреби. Ми можемо носити вишиванки завдяки тим, хто носить піксель

Вітання з Днем вишиванки від команди Intellias!

Вітання із Днем вишиванки усій спільноті від команди Svitla Systems з Києва та Львова 🇺🇦🧡

Світляни сьогодні завершують день на майстер-класі з гончарства 🥰
Жодна вишиванка не постраждала, we promise 🫶

День вишиванки в Trinetix 💙💛
Передаємо вітання всім та безмежно дякуємо Силам Оборони за можливість відзначати це свято у вільному Києві — у нашому улюбленому офісі з видом на величний Дніпро.

Preply доєднується до привітань! 💙💛
Святкуємо День вишиванки з командами Києва та Барселони )

День вишиванки у Softjourn UA 💙💛

Вийшло зібратись сьогодні разом в офісі. З Днем вишиванки !

Долучаємось до флешмобу від Streamline та вітаємо з Днем вишиванки 💙💛

Наша улюблена традиція! Команда Wargaming Kyiv вітає з Днем вишиванки! 💙💛

Наші традиції — це фундамент, наша єдність — це суперсила.
Сьогодні команда Infineon Technologies святкує День вишиванки. У часи великих викликів цей день нагадує, хто ми є і заради чого стоїмо разом. Створюємо інновації, пам’ятаємо своє коріння та ділимося цим відчуттям єдності з усім ком’юніті DOU!

З 2022 року це свято стало для мене не просто приводом зробити фото у вишиванці, а нагадуванням та символом української глибокої культури, стійкої ідентичності, самобутності, мудрості та вдячності всім попереднім поколінням, що пронесли скрізь віки і силу, і волю, і свободу духу.
З Днем Вишиванки!☘️🪻🌿🫂💙🌞

Блін ну дайте Сірожі щось сказати! Вже три коментаря видалили!!! ))))

mono зграя 🐾

У Plarium День вишиванки знову став приводом зібратися разом як в офісах, так і онлайн з різних куточків світу 💙💛

Цього року співробітники ділилися фото в сорочках на внутрішньому порталі компанії, а під час онлайн-мітингів використовували фони з орнаментами різних регіонів України.

В офісах святковий настрій закарбовували на Polaroid і підживлювали тематичним обідом у колі колег.

Для мене День вишиванки — це значно більше, ніж просто традиція чи гарна сорочка в гардеробі. Це про відчуття дому, де б ти не був.
Це щоразу про гордість, тепло всередині та неймовірний зв’язок із нашою культурою. Обожнюю цю атмосферу єднання в цей день 💙💛

Надсилаємо привітання з Днем вишиванки всій IT-спільноті від Light IT Global💙💛

Spalah доєднується до вітань!
P.S. Багато фото зробити не встигли, бо з офісу почало дуже смачно пахнути борщиком з грінками та салом, побігли на обід 🥳

З Днем вишиванки від від частини команди BetterED — Neoversity та GoIT!💙💛

Сьогодні всі зустрічі — ось такі👇
Ми online-first та AI-driven, але вишиванка — це код, який не потребує перекладу і обʼєднує нашу команду та студентів з усього світу.

Зі святом!

Вітання із Днем вишиванки від команди SKELAR.
За традицією, в цей день офіс гудить історіями про наші вишиванки. А щоб запам’ятати цей день — збираємось на командні фотосесії біля тематичної фотозони💫

Ще змалечку у моїй родині була традиція одягати вишиванку ручної вишивки на великі свята. Вишивала їх мені бабуся з Чернівеччини і надсилала до Миколаївщини. Але бабусі вже декілька років як не стало, а з її останньої вишивки я виріс у ширину...

Тож у 2025 році, коли моя військова вдпустка збіглася з DOU Day я скористався їх флешмобом прийти на перший день у вишиванці. Фото торішнє, вишиванка фабрична, куплена біля Майдану, але така символічна для мене)

Вітання й від appflame:)

SoftServe вітає усіх з Днем вишиванки!

Вітаємо всіх з днем Вишиванки від devspiration!
Зберігаємо та поширюємо традиції разом 💙💛

Команда Ubisoft Ukraine вітає з Днем вишиванки. Нехай цей день об’єднує всіх українців у любові до своєї культури!💙💛

З Днем вишиванки від Mobilunity💙💛

Команда DataArt вітає з Днем Вишиванки!

Передаємо усім вітання з Днем вишиванки від команди Universe💛

Команда MAUDAU вітає всіх з Днем вишиванки!💜💚

Сьогодні офіс LIGA ZAKON трохи інший- більше кольорів, більше посмішок і ще більше української душі. Вже 35 років ми разом: сильні, різні, справжні- і в цьому наш особливий візерунок.

Команда Master of Code Global передає усім вітання з Днем вишиванки 🇺🇦
Сьогодні Майстри в наших київському та черкаському просторах зібралися на ланч в українському стилі 💛
А на вихідних продовжимо святковий настрій маленьким трипом до Суботова у Черкаській області — місця з козацькою історією, атмосферними краєвидами та особливою частинкою української спадщини!

Вишиванка — наш код нації, який не зламати 💙💛
У ній — сила роду, любов до України та дух нашого непохитного народу.
Де б ми не були — вишиванка завжди об’єднує та нагадує, хто ми є 🇺🇦
З Днем вишиванки!

Вітання з Днем Вишиванки від AltexSoft! Зібралися в офісах та навіть в гості завітали до Kharkiv IT Cluster. Класно бути “своїми” людьми зі своїми сусідами 🥰

І у вас сало! Заздрю білою заздрістю вашим колегам)))

Вітання з Днем вишиванки від Apriorit💚🧡
Для нас це вже багаторічна традиція: колеги приходять у вишиванках до офісів, а ті, хто працює віддалено, долучаються онлайн з різних міст і навіть країн.
Бережемо наші традиції й раді щороку проводити цей особливий день разом🙂

Перше фото тіммейтів у новому офісі та терасі OBRIO з виглядом на увесь Поділ та Київ 🇺🇦
Спеціально до Дня вишиванки ми зібрали усі найкращі бренди етно-одягу і поділилися промокодами для того, аби кожен міг придбати «цю саму» вишиванку ✨
Зі святом усіх!

Яка гарна тераса та ініціатива!

З Днем Вишиванки від Volmi — a Virtuos Studio 💫
Сьогодні ми вшановуємо українські традиції, культуру та значення вишиванки — символу традицій, єдності та зв’язку між поколіннями.

Бажаємо всім теплого та надихаючого дня!🇺🇦❤️

У Lampa Software День вишиванки цього року став ще й доброю справою.

Кожен учасник міг надіслати фото у вишиванці в корпоративний чат — або згенерувати його за допомогою AI. За кожне фото компанія додає +100 грн до збору для вінницького притулку «Острівець», де проживає 300+ котиків!

Тож провели цей день дуже по-ламповому 💛

Команда Boosters вітає з Днем вишиванки! 💙💛

Окрім створення найгарніших в році фотосетів, сьогодні пригощаємося смаколиками від Good People, донатимо і вже чекаємо на спільний вечірній перегляд «Пропала грамота» (так-так, це той фільм про козаків, де «танцювала риба з раком» 😊)

З Днем вишиванки! Святкові вітання передає команда Forte Group 🇺🇦
Хоч ми і працюємо у форматі remote-first, сьогодні радісно порушили онлайн-рутину теплою зустріччю в тернопільському офісі. ✨
Для нас це набагато більше, ніж просто спільне фото — це щирі усмішки, розмови за кавою без таймінгів та цінна розкіш живого спілкування, яке так круто об’єднує. 🫶

Команда Sombra передає усім вітання зі Львова! З днем вишиванки ♥️

Сьогодні команда BAKOTECH зібралася разом, щоб підтримати традицію, яка має особливий зміст для кожного з нас. У День вишиванки ми вкотре нагадуємо собі: українська культура живе не лише в історії чи символах — вона живе в людях, у цінностях, які ми розділяємо щодня.

Вишиванка — це пам’ять про коріння, повага до своєї історії та спосіб зберігати українську ідентичність крізь покоління. У кожному орнаменті — сенси, традиції та сила, що об’єднують українців у різних куточках світу.

Для нас важливо не лише працювати разом, а й підтримувати те, що творить нашу культуру та внутрішню єдність. Саме з таких моментів народжується команда, об’єднана спільними цінностями.

Дякуємо кожному, хто сьогодні долучився до цієї традиції ❤️

Вітаємо з Днем вишиванки! 🇺🇦

Наша улюблена традиція 🤗 Вітаємо з Всесвітнім днем вишиванки від Delphi Software 💙💛

На згадку про цей день замовили для колег металеві піни з орнаментом Вінницького регіону.

Цій вишиванці приблизно 120 років. Це борщівська сорочка із сіл Тернопільщини, з Борщівського району. Це вишиванка рекрутерки Sombra — Галини. Вона перейшла їй у спадок від свекрухи й колись була частиною сімейної колекції старовинних речей.

Є легенда, що жінки в цьому краї кілька поколінь вишивали сорочки чорними нитками на знак пам’яті за чоловіками, яких втратили. Тому ці сорочки часто мають так багато чорної вишивки, частина історії.

Вау, оце історія! А вишиванка просто скарб!

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Ніколи не пропускаю можливості похизуватися своєю вишиванкою, тому сьогодні прийшла на роботу до офісу appflame in a full glam, як то кажуть))

Моя вишиванка — це спадок від моєї прабаби Каті, їй напевно років 50!!! Жолуді — це притаманна Чернігівщині вишивка. Саме звідти моя рідня по татовій лінії. А сама тканина вишиванки робилася руками з конопель! Мій дідусь пам’ятає, як в нього в селі стояли величезні дерев’яні стійки, якими вибивалися волокна з рослин. Також коралі — це спадок від іншої прабабусі з Чернівецької області.

Вітання з Днем вишиванки від команди ViyarTech! 💙💛

Команда Viseven традиційно святкує День вишиванки у візерунках традицій та любові до рідної культури! Колеги на ремоуті з будь-якого куточка світу засинхронилися в онлайн-флешмобі, показавши всю красу та різноманітність наших вишиванок. А в офісах ми заземлилися на тепле офлайн-свято з традиційними смаколиками та створенням власних патріотичних оберегів.

Клаааас, у вас там не лише вишиванки гарні, ще й сало з огірочками!!!

треба ж якось колег в офіс заманювати )

Гарно придумали) Заради такого обіду я б теж до вас в офіс приїхав 😁

Велкам ту Житомир! І нагодуємо і місто покажем🇺🇦 А ще, як є бажання виступити — запросимо на мітап місцевого ком’юніті

Частинка команди Genesis Core 💛💙

В Edvantis спільне фото команди на День вишиванки вже стало нашою традицією 💚

Вже традиційна фотографія команди Avenga

Команда Lionwood.software сьогодні традиційно у вишиванках 🇺🇦

Щороку разом відзначаємо цей день та одягаємо святковий дрескод в офіс і на робочі зустрічі.

З Днем вишиванки!

Agiliway вітає з Днем вишиванки! 💙💛
Ми зібрались для традиційного командного фото 📸

DOU Ревізія буде яскравою

Команда Precoro вітає всіх з національним днем Вишиванки 🇺🇦
Ми всі різні, але нас об’єднують спільні цінності та відчуття приналежності до однієї культури, яку ми любимо і розвиваємо!

Зі святом!

Команда Join.To.IT святкує День Вишиванки разом з усією Україною!
Шануємо та пишаємося нашою культурною спадщиною!

🇺🇦

Львівський офіс Sigma Software такі свята не пропускає...

Команда Jappware вітає усіх з Днем вишиванки! 🇺🇦

Сьогодні наш львівський офіс наповнився святковою атмосферою. Свято вишиванки вже стало корпоративною традицією.
Щороку ми збираємося разом, щоб вшанувати нашу історію та культуру, послухати історії колег про їхні вишиті сорочки.
До нас доєдналося багато нових тіммейтів, які долучилися до святкування, що стало чудовою нагодою познайомитися ближче в теплій і невимушеній обстановці. Що може краще об’єднувати людей ніж спільні традиції?
Після загального фото було невеличке частування.
Усіх зі святом Вишиванки!

Всі дуже гарні в цьому треді) Але якщо ви раптом ще без вишиванки, то Sigma Software готова допомогти. Річ у тому, що у нас в травні день народження і ми святкуємо його великим збором.

Ви можете підтримати наш збір для Харківського міського перинатального центру — та взяти участь у розіграші вишиванки з історією, обраною косівським баєром персонально для вас.

Це буде унікальна річ з особливою енергетикою, гарантуємо)

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?
• задонатити на збір протягом 21–24 травня
send.monobank.ua/jar/6KWNJmvAeR
• сума донату — від 100 грн
• кількість донатів необмежена

25 травня оберемо переможця, який отримає сертифікат на онлайн базарювання.

З Днем Вишиванки від Automat-it! 🇺🇦
У часи віддаленої роботи сьогодні ми вирішили зібратися разом у цьому особливому колажі. Наші колеги з різних куточків світу одягли вишиванки, щоб показати, що де б ми не перебували, ми пам’ятаємо своє коріння та міцно бережемо українську ідентичність.
Зі святом! ✨

Вітання з Днем Вишиванки з Toshiba

Вітання з Днем вишиванки від команди Creatio! 💙💛

Вітаємо з Днем Вишиванки від команди SPD Technology! ❤️ 🇺🇦

Команда RetroStyle Games вітає всіх із Днем вишиванки🎮

Сьогодні той день, коли в офісі особливо багато тепла, кольору й красивих орнаментів на сорочках. Ділимось із вами фото й вітаємо всіх зі святом😊

Долучаємось до флешмобу від Symphony Solutions 💙💛

Сьогодні у нашому Львівському офісі напрочуд людно. День вишиванки для нас завжди особливий.

Тому, що багато з нас працюють віддалено, ми вже маємо традицію робити virtual group photo — так приєднатись мають змогу колеги з усього світу. Ми всі в одному кадрі, навіть якщо фізично в різних містах і країнах.

Після фото в офісі традиціно невеличке частування в українському стилі. Ми любимо вареники 😄

Окрема подяка нашій Оксані, яка, здається зібрала рушники з усієї родинні і допомогла оздобити імпровізовану фотозону. Вийшло не просто гарно, а дуже гарно!

З Днем вишиванки! 🇺🇦

Вітання з львівського офісу компанії TechMagic!)

З Днем Вишиванки від команди Softermii 🇺🇦✨

Вітання з днем вишиванки від харківської команди AltexSoft!

Це таке просте, але особливе свято: без прив’язки до релігії, до влади, просто коли ми всі вдягаємо наш національний одяг — старий, вінтажний, новий, стилізований і пам’ятаємо, хто ми є!
Це надзвичайно круто і надихаюче!

З Днем Вишиванки всю IT спільноту від Maklai!

Команда PlantIn вітає всіх із Днем вишиванки! Кожна ниточка в цих орнаментах нагадує: ми єдині й незламні 🇺🇦

А поки ми хизуємося купленими, частина плантінівців створює власні сорочки у нашому клубі вишивки. Тож наступного року плануємо прийти вже у вишиванках власного виробництва 🌻

З Днем Вишиванки від Reenbit 💙💛

З днем вишиванки від HR команди Edvantis!

З Днем Вишиванки, друзі! 💙💛 Мрію знову зробити спільне фото зі своєю командою у вишиванках у харківському офісі. Бажаю всім миру та злагоди. 😊

В офісі Boosta сьогодні теж можна зустріти різноманітні мотиви вишитих сорочок 💙💛
Який красивий сьогодні день!

Локація звичайно залишає бажати кращого, але старався зробити красиве фото 😅

Всіх з Днем вишиванки! 💙

Вишиванка — український код без багів ☺️😉
З днем вишиванки! 🇺🇦

Вітання від команди Promova!
Ми теж не змарнували нагоди зробити спільне фото для цього треду.

Для кожного вишиванка має своє особливе значення. Для когось — це зв’язок із корінням, а для когось — оберіг. В одного з наших колег під вишивкою на сорочці пришиті два клаптики тканини — шматочки пікселя мами й тата.

Передаємо всім найтепліші вітання, пам’ятаємо про ціну нашого спокою і безмежно дякуємо тим, хто нас захищає.

Від команди Qubstudio та щирого серця вітаємо з днем вишиванки 💙💛
Бажаємо всім колегам гарного настрою та вдалого дня.

У вишиванках — не лише про традицію, а й про відчуття єдності 💙💛
Трохи тепла, кольору та частини нашої генезійської родини вам у стрічку. З Днем вишиванки!

У нас в компанії також однією з опцій подарунку на день народження є сертифікат на вишиванку. Завдяки цьому багато наших колег придбали свою першу 💙

Вишиванка-gang в Excited на місці! Традиційно вдягаємось традиційно в цей день і не тільки в цей 🫰

Mate academy передає вітання з цим найгарнішим днем!

Традиційно збиралися командою робити порттрети в улюблених вишиванках за донат. Зібрані гроші відправили на Дронопад <3

Моя перша вишиванка. Подарували друзі 💙

Обожнюю вишиванки і наше травневе свято.
Першу вишиванку отримала в спадок від мами, зараз збираю свою колекцію

Цей варіант вашої колекції дуже стильний! Мені таааак подобається, як вишиванки поєднуються з кежуалом)

Остання моя вишиванка була, ще, коли я навчалась у школі і щороку мені було так сумно, що в день вишиванки в мене її не було, коли всі навколо ходили красиві, а я постійно не знаходила часу обрати та придбати її.
Але вчора я спеціально пішла за нею, тепер в мене є вишиванка 🙌

Закрила гештальт) Гарна покупка, вітаю!

Підписатись на коментарі