Дошка оголошень: ГАЛАС — шукаємо тих, хто хоче працювати на користь Сил Оборони України, в 2 Корпусі НГУ «Хартія»

💡 Усі статті, обговорення, новини про оборонні технології — в одному місці. Приєднуйтесь до DefTech спільноти!

Бажаю здоров’я, спільното!

Ми — проєкт ГАЛАС. Наразі наша команда будує велику крос-функціональну військову платформу. Це масштабне технологічне рішення на перетині корпоративних та військових потреб, яке допомагає нам ефективніше тримати лінію фронту.

Якщо ви хочете просто закривати тікети — вам не сюди. Ми пропонуємо айтівцям не просто виконання тасок, а реальну військову роботу за вашим ІТ-профілем, де кожен рядок коду працює на обороноздатність країни.

Кого шукаємо

Проєкт стрімко розвивається, система складна, тому потреб у нас чимало. Наразі ми активно розширюємо команду і шукаємо людей одразу на кілька ключових напрямків.

У першу чергу нам дуже потрібні Tech Lead та Solutions Architect, які візьмуть на себе проєктування надійної архітектури платформи та поведуть за собою технічну команду.

Також ми активно залучаємо й інших спеціалістів. Нам потрібні:

• Full-Stack та Back-End розробники;
  • AQA / SDET фахівці для забезпечення бездоганної якості системи;
  • Business Analysts для ефективної роботи з вимогами;
  • DevSecOps інженери для побудови безпечної та стабільної інфраструктури.

Як зв’язатися

Якщо ви готові застосувати свої знання для реальних військових потреб та будувати платформу, що змінює правила гри, пишіть мені в особисті повідомлення на LinkedIn: www.linkedin.com/in/skoan

Підписуйтеся на WhatsApp-канал DefTech спільноти!

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ссилка на лінкедін неробоча.

Може це конкретно в мене не працює але це посилання неробоче

Тоді не знаю — в ПП, якщо це по темі

Посилання працює, але тільки для тих, хто зареєстрований та залогінився.

Підписатись на коментарі