Я створив проєкт, який допомагає людям проходити ATS та отримувати більше шансів знайти роботу
Коли людина не може знайти роботу, перша думка майже завжди однакова: «Мені не вистачає навичок».
Друга: «Можливо, я недостатньо хороший спеціаліст».
Але після великої кількості спілкування з кандидатами, перегляду CV та аналізу сучасного ринку я зрозумів одну важливу річ: дуже часто проблема зовсім не в людині. Проблема в тому, що її навіть не побачили.
Сьогодні процес пошуку роботи змінився. Якщо раніше ти просто надсилав резюме й чекав відповіді, зараз між кандидатом та рекрутером стоїть цілий ланцюг систем: ATS-фільтри, автоматичний аналіз, пошук ключових слів, оцінка структури, форматування та десятки дрібних факторів. І ось парадокс. Дві людини можуть мати однаковий досвід. Одна отримує співбесіди, а інша — десятки відмов. Не тому, що одна краща. А тому, що її CV правильно прочитала система.
Саме ця проблема й стала причиною, чому я вирішив створити CVBoosta. Я є фаундером цього проєкту, і спочатку все виглядало доволі просто: зробити інструмент, який допоможе людям зрозуміти, чому їхнє CV не працює.
Але чим більше ми заглиблювалися, тим більше бачили реальних історій. Хтось надсилав сотні заявок і майже не отримував відповідей. Хтось думав, що проблема у відсутності досвіду. Хтось уже починав втрачати мотивацію. І дуже часто виявлялося, що причина була значно менш драматичною: неправильна структура CV, відсутність важливих ключових слів, невдалий формат або дрібні помилки, які людина просто не бачить.
У своєму проєкті ми вирішили піти іншим шляхом. Не вигадувати людині новий досвід. Не прикрашати реальність. Не писати казки. А допомагати правильно показати те, що людина вже вміє. Сьогодні сервіс аналізує CV, допомагає покращити ATS-сумісність, знаходить слабкі місця та дає рекомендації щодо покращення.
І знаєте, що для мене найцінніше? Не цифри. Не метрики. Не графіки. А повідомлення від людей.
«Після довгих відмов мене нарешті покликали на співбесіду».
«Я думав, що проблема в мені».
«Я просто не розумів, що моє CV навіть не доходило до людей».
Саме заради цього і хочеться створювати продукти.
До речі, мені цікаво почути думку спільноти DOU. Чи стикалися ви з ситуаціями, коли хороші спеціалісти роками не могли зрозуміти, чому пошук роботи не працює? І як ви ставитесь до ATS-систем — допомагають вони чи навпаки створюють зайвий бар’єр?
P.S. Якщо цікаво подивитися на проєкт або протестувати його — cvboosta.com
Буду вдячний за чесний фідбек 🙂
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівВідповідність 100%, попри відсутність 2 років досвіду.
Володимир, а чи працюєте ви контрактором як BA Odoo? Якщо так, то чи можна якось з вами звʼязатись і поспілкуватись на цю тему?
написав в особисті
Так, скоріш за все система бачила ваші навички та вирішила що ви за ними підходите на 100%, дякую за попередження щодо цього, в найближчий час наша команда це підкоригує, дякую)
Ці всі люди — зараз на DOU?
чи це відрізняється від того щоб закинути в AIшку?
Так відрізняється достатньо сильно, бо є відмінність в промптах, в аішку коли люди закидають то просять зазвичай щось по типу
«підкоригуй моє резюме під цю вакансію » та аі під час переписування зробить велику кількість помилок,
в той час як CVboosta, спочатку аналізує повністю ваше резюме, навички досвід, коригує кейворди під АТС фільтри, і переписує так щоб це виглядало не як так званий generic answer як наприклад у ChatGPT, спробуйте та зрозумієте на своєму прикладі)
Я коли деплоїв цей проєкт дійсно користувався своїм сервісом щоб зрозуміти наскільки підвищуються шанси на розгляд резюме. І здивувало що я дійсно надіслав по 50 відгуків з та без оптимізації резюме під вакансію, відповіді та запрошення на інтервʼю виросли в4-5 разів.