Дошка оголошень: ГО «ІТ-ВЕТЕРАН» — шукаємо ІТ-компанії для партнерства
Бажаю здоров’я, спільното!
Мене звати Антон Калакуцький і я один із членів громадської організації «ІТ-ВЕТЕРАН». Наша місія полягає у професійній реінтеграції ветеранів у цифрову економіку України та побудові інклюзивного мосту між військовим досвідом та ІТ-бізнесом. Наразі ми розпочинаємо активну фазу роботи та шукаємо ІТ-компанії для партнерства.
У найближчі роки цивільний ринок праці повністю змінить свій ландшафт. Близько
Що ми пропонуємо ІТ-бізнесу
Ми вирішуємо цю проблему через замкнений цикл реінтеграції, де виступаємо надійним гарантом і для ветерана, і для вашої компанії. Що залежить від нас:
- Відбір та підготовка — ми повністю беремо на себе відбір кандидатів, підготовку CV та менторський супровід.
- Безризикове стажування — ветеран проходить
3-місячне стажування на вашому реальному проєкті, а наша ГО повністю покриває виплату стипендії на цьому етапі. - Корпоративна адаптація — допомагаємо адаптувати вашу корпоративну культуру під роботу з ветеранами (проводимо тренінги, допомагаємо в написанні ветеранської політики тощо).
Ми вже маємо сформовану команду та підписані меморандуми про навчання (зокрема з Beetroot Academy). Наразі готуємо пілотну групу з 12 ветеранів. Ми орієнтовані на чіткі KPI працевлаштувань та довгострокове утримання спеціалістів у командах, а не на створення видимості процесу.
Як долучитися
Не чекайте завершення війни — адаптуйте свої HR-процеси та будуйте інклюзивні команди вже зараз. Долучайтеся до формування національного стандарту ветеранської реінтеграції в технологічний сектор та ставайте лідерами змін на українському ринку праці.
Для обговорення формату співпраці пишіть нам:
- Email: [email protected]
- LinkedIn: linkedin.com/in/oleh-krisenko/
- Email: [email protected]
- LinkedIn: www.linkedin.com/in/ptsdandit
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівІ які вимоги до бізнесу?