Дошка оголошень: Школа НРК «KillHouse Academy» — шукаємо інженерів-інструкторів
Бажаю здоров’я, спільното!
Мене звати Віктор «Старк» Павлов. Я — засновник KillHouse Academy, першої в Україні Школи НРК. Наша головна місія — готувати операторів та інженерів, які зберігають життя військових і збільшують бойову ефективність Сил Оборони України.
Станом на кінець березня 2026 року ми вже підготували 1329 фахівців (військових та цивільних). Наша робота має реальний вплив на поле бою: 80 підготовлених екіпажів щомісяця здатні евакуювати 240 поранених та перевезти 400 000 кг логістичного вантажу. Ця виконана робота зберігає щонайменше 1000 людських життів.
Чому ми відкриваємо новий напрямок
Без інженерів техніка не воює, адже НРК потребують адаптації перед бойовим застосуванням та постійного технічного супроводу. Щоб зменшити втрати техніки через помилки експлуатації та стандартизувати підготовку, ми запускаємо Інженерну Школу НРК. Це центр підготовки кваліфікованих спеціалістів для майстерень.
Кого ми шукаємо
Для запуску процесу та навчання людей нам терміново потрібні інженери-інструктори. Ми шукаємо як цивільних, так і ветеранів чи діючих військових.
Нам потрібні фахівці за такими технічними напрямками:
- Звʼязок (робота з LTE, Starlink, MANET, LoRa, Elrs, TBS);
- Програмне забезпечення (робота з прошивками, конфігурації, регулярні оновлення);
- Електроніка (живлення, АКБ, робота з мікроелектронікою);
- Механіка (обслуговування ходової, трансмісії, рами та підвіски).
PDF
Що потрібно буде робити
Головна вимога — ви маєте реально розуміти, як працює система (великим плюсом буде знання Ardupilot/Ardurover, вміння паяти та працювати з комп’ютерними мережами), і головне — мати терпіння навчати інших.
Ваші основні задачі:
- Навчати курсантів (давати необхідну теорію та проводити багато практики);
- Тримати техніку в робочому стані (електроніка, прошивки);
- Налаштовувати мережеве та серверне обладнання школи;
- Допрацьовувати та постійно вдосконалювати програму навчання.
Як долучитися
Кожен НРК у строю — це збережені життя наших людей на передовій. Якщо ви маєте відповідні знання, бажання навчатися новому та готові вчити інших — заповнюйте анкету за цим посиланням: https://forms.gle/dhfXomb2vfy3YthY6
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів