Ми лаунчимося на Product Hunt у червні — чи треба продавати душу, щоб отримати Product of the Day?
Привіт!
Плануємо запуск на Product Hunt у червні (B2B SaaS продукт) і я зараз активно вивчаю, як це робити правильно.
Бачу, що багато команд:
- Прогрівають акаунти за кілька місяців до запуску (коментують, апвоутять інші продукти)
- В день запуску бігають по різних пабліках, Reddit/Discord спільнотах, Telegram-каналах і просять заапвоутати
- Або наймають хантерів
Це все виглядає як hell of work і я була б рада почути про ваш досвід на PH. Чи може хтось, будь ласка, поділитися порадами? Чи хтось в Україні займався цим? Чи треба нам хантера чи можна витягнути без нього? Які метрики реально важливі після запуску? Upvotes, traffic spike, чи конверсія в trials/demos?
І найголовніше... Чи вартує гра шишок? (бо вже уявляю, як все буде палати у день X і за пару днів до того)
Що ми зробили вже:
- підготували скріншоти
- готуємо відеопредставлення продукту
- створили для команди акаунти на PH
Що ще плануємо:
- Email campaign для existing users (попросити підтримати в день запуску)
- Пости в LinkedIn/Twitter за тиждень до launch
Буду вдячна за ваші коменти. Обіцяю відписатися після лаунчу і поділитися досвідом!
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЦе виглядає як чистої води імітація якоїсь діяльності в повітрі.
Якщо нормально не можна, то воно того не варто взагалі
Знайомий нещодавно «похакав» Product Hunt та вийшов у «продукт дня», але з третьої спроби та за допомогою іншого хантера.
www.linkedin.com/...-7458431346399481856-_bIg
Так, але це невеликі гроші, можна отримати грант від USF і прямо в заявці вказати, що ви будете на це витрачати.