Заблокували в LinkedIn, потрібна допомога

Друзі, потребую вашої поради.

Мій акаунт у LinkedIn, яким я користувався понад 7 років, був заблокований. За весь час користування я не порушував правил платформи, не використовував жодних сторонніх програм чи сервісів, дотримувався встановлених лімітів активності.

Спочатку акаунт заблокували на 48 годин. Я одразу звернувся до служби підтримки, надав усі необхідні пояснення та документи. Проте після спливу зазначеного терміну доступ так і не було відновлено.

Єдині зміни, які відбулися незадовго до блокування:
• зміна міста проживання;
• зміна прізвища у профілі приблизно за два тижні до блокування.

При цьому перед зміною прізвища я завчасно звернувся до підтримки LinkedIn, повідомив про це та надав офіційні документи, що підтверджують зміну даних.

Можливо, хтось стикався з подібною ситуацією? Чи вдалося відновити доступ до акаунта? Буду вдячний за будь-які поради, контакти або рекомендації щодо подальших дій.

Також цікавить, чи існують фахівці або компанії, які реально допомагають у питаннях розблокування акаунтів LinkedIn, та який у вас був досвід співпраці з ними.

Дякую всім, хто відгукнеться.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Просто цікаво яке було прізвище і на яке поміняли?

Броновогневладислав-Эдуардолеонардоконстантинослав Владимиренклименжильенко-Громинревинградинтеменко

Підписатись на коментарі