Запустив український Android-застосунок для водіїв і кур’єрів: «Під’їзди на мапі України»
Привіт.
Я запустив Android-додаток «Під’їзди на мапі України» — це інструмент для водіїв, кур’єрів і служб доставки, який допомагає швидше знайти потрібний під’їзд, вхід у будинок або корисну точку біля адреси.
Проблема, яку я хочу вирішити: навігатори добре доводять до будинку, але часто не показують точний під’їзд. Через це водій або кур’єр витрачає зайвий час на дзвінки, пошук входу, об’їзд двору або уточнення в клієнта.
Що вже є в застосунку:
- карта з під’їздами, входами та номерами будинків;
- можливість додавати нові точки користувачами;
- модерація доданих позначок;
- пошук адреси;
- інтеграція з Google Maps і Waze;
- внутрішній режим маршруту;
- темний режим і автоматичне перемикання за освітленням;
- overlay-ярлик для швидкого відкриття поверх інших застосунків.
Зараз у застосунку вже є дані для таких міст: Київ, Біла Церква, Харків, Дніпро, Одеса, Кривий Ріг, Житомир, а також їхні найближчі передмістя.
Далі планую поступово розширювати покриття по Україні, покращувати модерацію, зручність додавання точок і роботу з «останнім метром» маршруту.
Мені цікаво отримати фідбек від водіїв, кур’єрів, Android-розробників, людей із картографічним досвідом і всіх, хто стикався з проблемою пошуку під’їздів.
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.probonchuk.pidizdy&pcampaignid=web_share

4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЯк вектор для розвитку
res.cloudinary.com/.../qfdwge3k8stwapqyiui7.jpg
pidiizd.web.app
Подібний функціонал був у російскої 2gis, на скільки я пам’ятаю. А ви звідки дані зібрали?
OpenStreetMaps.
Щоб не плутатись з номерами будівель ще б або кольором або позначкою зробити.
res.cloudinary.com/.../xwbwdumz66ohc65imjz8.png
На перший погляд дуже круто, треба згадати на яких адресах я бачив «проблемну» нумерацію.
Відпишу. Скинув знайомим кур’єрам