Чи стикалися ви з відвертою неповагою на співбесідах?
Натрапив у інтернеті на новий скандал з приводу токсичності у спілкуванні з кандидатами. Людині прислали максимально зверхнє повідомлення після співбесіди, де представник компанії заявив, що кандидата взагалі запросили випадково через помилку асистента. Далі почалися відверті повчання, що людина не має права диктувати свої умови більшій організації, бо ще ніяк себе не проявила, і наостанок автора відправили вчити
Здавалося б, подібні ситуації мали б давно лишатися у минулому, але ж ні. На жаль, досі багато хто з кандидатів стикається з подібним.
Розкажіть, чи стикалися ви з токсичною комунікацією на співбесідах або у фідбеках після них? Яка найабсурдніша або найтоксичніша фраза прилітала вам?
37 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівне собеседуюсь надоело. реально брали нормально в 32 и 33. в 35 морочили бошку агенства. в 38 отказы берем до 30 лет. весь рынок труда в украине. мой друг терпел этих идиотов до 54. и выехал в польшу и там 10 лет работате на заводе. в 27 ему 65 ть. в украине ты столько не проживешь
На фінальному етапі співбесіди з лідом я спитала який проєкт, скільки людей в команді та як розподілені задачі.. цей «лід» сказав дуже зверхнім тоном, що я задаю якісь банальні питання наче я не зацікавлена в роботі у них 🗿
Насправді я навіть і зраділа, що це сталось на співбесіді, бо працювати в команді такого ліда я би точно не хотіла.
12 років тому при пошуках першої роботи в ІТ... Відправив CV, подзвонили домовились про зустріч.3-4 столи в за кожним столом сиділо плече до плеча по 2 людей.
Прийшов в офісну будівлю, де був пенсійний фонд та частина приміщень здавались в оренду. На дверях просто був номер без вивіски фірми чи ще щось.
Постукав декілька разів та через 5хв мені відкрила двері дівчина та спитала:
— що мені треба?
— на співбесіду...
— куди?
— та в фірму, але мабуть переплутав двері...
— та ні, наче до нас, заходь.
Це маленький кабінет був розділений на 1/3 праворуч було
А 2/3 було виділено гіпсокартоном з дверима — кабінет керівника.
Дівчина відчинила двері, пропустила мене в перед , а потім зайшла за мною. Керівник привітався фразою:
— в ліфті народився? Зачиняти двері не вчили?!
— та я ж наче не останнім заходив... Окей зачиню.
— де твоє CV?
— я вислав на пошту...
— ти бачиш: переді мною нічого не лежить?
— вибачте не знав що треба роздруковувати.
— та на вас паперу не напасешся.
— а можете відкрити на ПК?
— ти що, мені зручніше з паперу читати та робити там помітки.
Запанувала тиша... Через хвилину та дівчина проявила ініціативу та вибігла роздрукувати.
— ну давай розказуй. Чого стоїш.
— та от закінчив інститут, щось там фрілансив трохи.
— там нічого не вчать, не потрібна інформація, міг би не витрачати дарма повітря на неї.
... Потім щось спитали. Та сказали можу йти.
— вибачте, так можу я питання задати? Це ж наче співбесіда...
— ха-ха-ха, Ще тебе ніхто нікуди не бере а в тебе вже питання. ну давай питай.
— яка зарплата? Яке оформлення, графік роботи...
— попрацюєш місяць безкоштовно, в потім подивимось чи ти чогось вартий.
----
Та й таке.
Щиро вірив що 12 років тому такі ідіоти вже вимерли
В мене один раз запитали: «В тебе є дівчина?» Я чесно сказав що немає. Мені сказали що в моєму віці вже повинна бути
Питання із рубрики «чи є у вас діти? живете ви в своїй квартирі чи знімаєте?». Нахіба таке запитувати — хороше питання :/
Близько 10 років тому я ходив на співбесіду до одеського офісу компанії Slice(Rakuten). До кабінету зайшли п’ятеро людей: один HR і четверо інженерів. Вони розставили стільці навколо мене й почали свій допит. Запитання були доволі складними та стосувалися різних сфер. Складалося враження, що кожен з інженерів ставив якесь своє найулюбленіше запитання або задачу, над якою нещодавно працював і про яку ще були свіжі спогади. У співбесіди не було жодного чіткого плану, і було незрозуміло, що саме вони хотіли перевірити ми просто перескакували з теми на тему. Сама атмосфера була досить некомфортною, а коли я не міг нормально відповісти на якесь запитання, вони ще й починали реготати. А головний жартівник у тій команді запитав мене, чи подобаються мені BMW, наче хотів підкреслити, що щодо роботи зі мною вже немає про що говорити.
Шкодую що тоді не перервав співбесіду.
Ну треба дякувати таким компаніям які і не приховують свої ред флаги ще на початку співбесіди Можна тільки уявляти як ці закомплексовані чмошники поводяться із підлеглими і що твориться у них в робочих процесах
У 2013 році проходив співбесіду в Амазон у Дублінському офісі. У мене тоді було десь роки 4 досвіду, майже все — Java.
Перший раунд проводив такий бородатий дядька років45-и, трохи схожий на стереотипного байкера. Дав мені дуже просту типову задачу, а я якось не зразу згадав як її розвʼязати, тож хвилин 5 тупив, але врешті згадав. Але очевидно для нього цей раунд я вже провалив.
Чомусь писати код треба було на його ноутбуці а не на дошці як завжди. Він відкрив Eclipse яким я ніколи в житті не користувався. Там якось нетривіально було створювати новий проект, а він тупо сидів мовчав. Я запитав чи є IntelliJ або просто текстовий редактор, на що він пожартував що «до нас» мабуть нормальна IDE ще не дійшла, і типу Eclipse — це топова IDE (забігаючи наперед скажу що чотори роки потому я все ж влаштувався в Амазон і всі користувалися IntelliJ).
Врешті решт створив проект, написав код. Він питає як я планую це тестувати. Ну я сказав що можу на JUnit або TestNG написати тести. На що він такий каже здивовано «О, ти навіть знаєш про JUnit, вау», що очевидно було якимось недоречним глумлінням.
Потім він ще щось запитав, вже не памʼятаю що саме, але у якості рішення я запропонував команду grep. Реакція була приблизно така сама, потім ще попросив назвати інши лінуксові тулзи які я знав. Що може і норм питання, але не в контексті попередньої дискусії.
Як і очікувалося, цей раунд я не пройшов як і все інтервʼю. Зате я на все життя запамʼятав саме дебильне питання яке мені задавали на співбесідах: «Розкажи мені про ситуацію, коли ти без узгодження зі своїм менеджером зробив щось, що завдало шкоди вашим клієнтам».
Це до речі не дебільне питання. Це питання, на розуміння того, чи ти не небезпечний для бізнеса конч.
Нє, навіть не близько. Це, як мені пояснив мій менеджер в Амазоні, питання на перевірку leadership принципу Bias For Action (почитайте про Amazon Leadership Principles, їх вага на інтервью приблизно така сама як і у кодинга). Тобто ідея що ти не чекаєш менеджера коли діяти треба швидко, ну і типу коли в тебе таких ситуацій багато то деякі з них нашкодили клієнтам.
В 2012 році в одній українській компанії я проходив інтерв’ю з HR директором, яка вирішила, що стрес-інтерв’ю для інженера, який забезпечує роботу інфраструктури, це гарна ідея.
Їбанько.
Я перервав інтерв’ю і сказав, що ви як компанія мені не підходите. )
Колись я спілкувався з кандидатом на роль бекенд-розробника. У нього в резюме було зазначено, що він робив попередній проєкт методом Domain Driven Design. Я запитав: «Які bounded contexts ви впровадили»? На що кандидат відповів: «Володимире, ви неправильно проводите інтервʼю, це не екзамен в універі» та кинув слухавку.
Цікавий кадр звичайно. Пішов по-англійськи
Колись проходив співбесіду у GlobalLogic. Мене звинуватили що я чітив, хоча це не правда і доказів не було, аргументом було що я робив паузи щоб відповісти, тоді я був джуніором і треба було час в голові сформулювати відповідь. Потім звинуватили що не академічно давав формулювання термінів. І вишенкою на торті було те що назвали мене токсичним, не тому що я якось не типово поводився, а тому що так захотіли. Саме смішне що в цій компанії є цілі лекції як проводити співбесіди і що наприклад можна питати джуніорів, є матриця компетенцій. А по факту в цій компанії найбільш не професійні співбесіди. Це не лише моя особиста думка, але не в захваті були і мої знайомі, які теж проходили там співбесіди. Це не просте співпадіння. З часом коли ринок перейшов на сторону роботодавця, то рівень снобізму, пасивної агресії та некомпетентності інтервьюверів, виріс.
Колись на співбесіді СТО з мене постібався. Через 3 роки в моїй компанії HR принесла його резюме і я його пригласив щоб постібатись:) О це було весело.
Є все таки така штука, як карма)))
кармы не существует, это чепуха из выдуманных религий
Я хоч і не віруючий, але закон бумеранга виник не на порожньому місці. Завжди дотримуюся принципу, що все хороше рано чи пізно повертається, як і все погане
верующий получается... в суеверную ерунду
самое забавное в этой ситуации, что это тест для тебя, если ты ему отказал ради низменных чувств, то у тебя нет ни яиц, ни мозгов. око за око — это чисто российский менталитет
Да ладно, чел отомстил придурку — очень хорошо поступил, буквально во всеобщее благо. А были ли у него какие-то там чувства и обидки при этом — мне это не важно.
Чисто российский менталитет — это вот эти зоновские понятия, где «сильный» может сделать что-то плохое, а если ему в ответ, то сразу: «Беспредел, начальник! Непорядочно! Ему люТское чуждо».
П.С. Короче, манипуляцию про «российский менталитет» можно вообще в любое место всунуть.
никакого блага в том нет, это наоборот укрепит веру того сто в правильность своего решения в прошлом
это какая-то дичь
Интересно ваше ментальное состояние, что спустя 3 года вы вспомнили этого человека.
Приблизно в 2014± пішов я на співбесіду Senior .NET в компанію, назви звісно не пригадую, але точно пам’ятаю що вона була на Оболоні прям біля метро у житловому будинку, день на верхніх поверхах. На співбесіду прийшов їх лід і почав мене розносити всякими низькорівневими питаннями, які ну ніякого відношення не мали до повсякденної роботи. Прям було видно по ньому що він ставив перед собою задачу не знайти співробітника а самоствердитись і принизити мене. Через приблизно років3-4 захожу я в кабінет проводити співбесіду, і бачу що навпроти мене сидить цей фрукт і мене він звісно ж не пам’ятає. Співбесіду він не пройшов, хоча питання я йому задавав вже значно простіші
А токсичність? Камон ви завалили етап співбесіди, при цьому у кожного бляха написано в резюме стресостійкий, а тут порвались з одного єдиного байта.
Співбесіда Bar Raising в core команду Genesis. Сторонній запрошений партнер запитав про мої очікування і коли я сказав робочий день і тиждень бажано без перепрацювань дуже обурився. Сказав що компанія шукає найкращі кадри та вимагає від них ефективності.
З наїздом почав питати чим я займаюсь після роботи. Настрій був зіпсований. У виправдання член команди (не партнер) що проводив співбесіду був дуже адекватний, але не зупинив партнера коли той наїжджав.
Чув чутки, що колись потенційного кандидата задеклайнили, бо він сказав, що у вільний час грає в плойку. Аргументація — «Ну і що толку, коли він у вільний час грає свої ігрульки, а не розширює свою T-shape експертизу, тим самим посилюючи команду»
Стикався що прийшов на співбесіду а це виявився якийсь маркетинговий збір інформації.
Там трохи не про те. Історія з Тредсу, там співбесіда не на роботу була, а співбесіда споживачки послуг табору (мами дитини) на те, щоб відправити свою україномовну дитину в табір і оплатити ці послуги табору. Тобто представники табору порушили законодавство максимально, адже послуги мають надаватися українською мовою за умовчанням + є ст.15-1 ЗУ «Про захист від недобросовісної конкуренції» із шаленими штрафами по цьому ж закону (до 5% доходу компанії за минулий рік за кожне порушення) і ця стаття про те, що надавач послуг / продавець товарів зобов’язаний максимально розжувати споживачу інформацію всю детально про свої послуги або товар у формі, яка зрозуміла споживачу.
життя мене навчило не ставитись серйозно до співбесід
добре провели час і супер, були цікаві питання які ти не знав — взагалі чудово, потрапив на якихось неадекватів — ти їх бачиш в перший та останній раз, за що перейматись то?
Пам’ятаю, на одній із співбесід мене запитали, чи маю я бронювання/відстрочку від мобілізації. Я відповів ні. Потім мене почали відчитувати за те, що я досі не порішав це питання або не переплив через Тису. Звісно трохи іншими словами, але ідея така
Ну єдине це коли співбесіда проходила у опенспейсі де люди працювали, мене адміністратор провів до якогось задовбаного чела і каже ось тім лід, проходьте Видно було що челу зовсім не до мене Він не відриваючись від компа щось попитав і сказав вільний не відриваючись від компа
Мені навіть передзвонили (хоча після такої співбесіди було не о очікувано) Та сказали що наче сподобався тім ліду але вакансію заморозили Що скоріш за все правда якщо вони навіть час тім ліда на це не виділили
ХЗ що то було та нащо
Так. Останній раз в 2021 році в компанії Intellias в e-learning проєкт. Якісь 2 п**дюка почали випендрюватись і питати про патерни мікросервісів, про circuit breaker, всяку архітектурну маячну, а в них там на проєкті десь 100+ мікросервісів. На той момент не знав про circuit breaker. Через нього мені й відмовили. Можу собі уявити як сильно ці 100 мікросервісів доять замовника. Але для галери так навіть краще. Співбесідувався на позицію мідла маючи 5 років досвіду. Мені запропонували позицію джуна.
може йому так дешевше, інколи купа мікросервісів дешевше чим два дорогих моноліта думаю так
Профнепридатні якісь.
Як мінімум кільком людям в тій компанії треба на тренінг про харасмент та образливу поведінку на робочому місці
Пані взагалі пощастило що її не найняли, була б ще їм должна за виконану роботу
З іншого боку подібні «скандали» без конкретних назв виглядають як фармінг лайків.
Є якісь дані що за компанія?