Screenshot Bro два місяці по тому. Скільки вийшло заробити і наступні кроки

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Пройшло два місяці з того часу як я написав коротку статтю про запуск мого Mac додатку Screenshot Bro для того щоб робити класні скріншоти на App Store & Google Play та маркетингову графіку для додатків. За цей час сталося трохи подій, тому поділюся аналітикою і планами на майбутнє.

Гроші & Статистика

Отже, почнемо з м’яса, показую що вдалося заробити (show us the money!). На даний момент revenue сумарно склало 334$, левова частка якого це дві lifetime покупки за 80$. Наразі було придбано 4 місячних підписки (3 з яких вже скасовано), все решту lifetime по старих цінах.

Додаток отримує щодня 5-10 нових користувачів, сумарно яких (на цей момент) 269. Активних користувачів в середньому десь 15 в день. Помалу розганяється лендінг, завдяки всякому згенерованому ШІ контенту вийшло гарно видаватися у пошуку.

Ціни

Після декількох покупок lifetime за 5$, вирішив зробити ось такі ціни (базові, US):

• lifetime за 59.99$ (2 покупки за цією ціною)
  • monthly 2.99$ (4 активні)
  • yearly 29.99$ (0 покупок)

На виборі цін зупинятися не буду, знаю що десь можна оптимізувати, я націлююся оптимізувати щоб користувачі купляли lifetime.

Реклама

Пробував запускати рекламу на Google Ads, витратив 2 тисячі грн., але покинув цю ідею через дуже високий CPC. Можливо, повернуся до цього, коли буде більше користувачів і продукт буде більш зрілим.

Плани

Більшість часу розробки зараз займає портування під iPad. В певний момент я зрозумів, що з певними змінами, програма може доволі якісно також працювати на iPad, особливо якщо є Apple pencil. Більшу частину інтерфейсу довелося адаптувати, але сподіваюся таким чином вийти на нову аудиторію. Верcію планую відправити на ревю вже скоро. Це також повинно дати можливість рекламувати додаток через Apple ads.

Планую також згодом додати автоматичне завантаження в Google Play.

Отже, якщо робите скріншоти для App Store або маркетингові зображення — пробуйте Screenshot Bro, буду радий отримати ваш фідбек, особливо цікавить думка дизайнерів щодо UI/UX програми.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Як, в цілому, ви оцінюєте проект? Успішний чи провальний?

Важко сказати, я оцінюю наявність revenue вже як успіх і бачу в проекті великий потенціал, зараз слід вчитися його продавати.

Підписатись на коментарі