Шукаю поради для розробника-початківця

💡 Усі статті, обговорення, новини про Front-end — в одному місці. Приєднуйтесь до Front-end спільноти!

Близько двох років тому я почав вивчати базові аспекти фронтенду, але після цього якось забув про це і не повернувся до вивчення інших, глибших аспектів.

Зараз мені 17, і я задумався про те, щоб продовжити свій розвиток у цій галузі. Чи можете ви порадити, в якому напрямку рухатися далі? Але чи не є бекенд на даний момент більш перспективним? Враховуючи, що ШІ зараз на вершині.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Обирай той напрямок який подобається найбільше)
З ринком зараз трохи скрутно, але якщо тобі в кайф займатись якоюсь спеціалізацією в айтішці, то вайнот. Той самий фронт-енд який зараз кидає з теплого в гаряче, потребує хороших кадрів, в деяких невеликих студіях потрібність в цих кадрах зашкалює.

А за AI варто не перейматись, маст хевна одиниця в наш час, але не потрібно займатись прокрастинацією і потрібно вчити базу в любій сфері яку обереш.

По серчи в інеті мейбі щось сподобається

Англійську вивчити маси хев

краще піти у нормальні інженери, якщо вистачає знань — на мехмат, опанувати cad/cam чи радіоелектроніку+програмування просто як скілл. код напише ШІ, а от світ ще він не навчився будувати. зараз робототехніка на підйомі, треба на цю хвилю застрибувати, але без матаппарату важко

Перш за все, рекомендую підписатись на спільноту Junior та Front-end, там постійно виходять корисні матеріали.
Ще маємо мета-топік: Топік для порад початківцям і не тільки та Топік про ТОП ресурси для Front-end розробників, можливо там знайдете корисні поради.

Ви бачили що зараз з ІТ? . Якщо є можливість 2-3р зануритись в навчання бази .потім все інше

Найзатребуваніші напрямки — маркетинг, лідген та продажі.

Підписатись на коментарі