Зробив безкоштовний планувальник подорожей — шукаю чесний фідбек

Привіт, спільното!

Я юрист, не професійний розробник. Цього літа планував сімейну подорож і втомився жонглювати табличкою, нотатками, скрінами з Booking і десятьма вкладками. Тож за кілька місяців вечорів зібрав собі інструмент — а тепер хочу зрозуміти, чи потрібен він комусь, крім мене.

Voyage — щоденник подорожі в одному місці:

• маршрут містами з датами: переставив місто — дати й відстані перерахувались самі;
  • авто-розрахунок кілометражу і пального (OSRM), час у дорозі;
  • віньєтки й платні дороги по ~40 країнах Європи з посиланнями на офіційні сайти оплати — плюс підказки про транзитні країни, які легко забути;
  • житло: кілька варіантів на місто, позначка «заброньовано», ціни в різних валютах;
  • бюджет за категоріями з конвертацією за курсом НБУ;
  • погода: прогноз до 15 днів, далі — кліматична норма;
  • розклад «день за днем», карта маршруту, PDF трьох рівнів деталізації, експорт в календар (.ics);
  • 7 мов, PWA — працює як застосунок і показує маршрут офлайн у дорозі.

Стек, якщо цікаво: React + Vite, Supabase, Leaflet, без бекенду як такого. Безкоштовно, без реклами — це хобі-проєкт.

Що прошу: зареєструйтесь , спробуйте спланувати умовну поїздку на 7–10 днів і напишіть — прямо в апці є кнопка відгуку, або тут у коментарях:

1. Де ви застрягли або не зрозуміли, що робити далі?
  2. Чого не вистачило, щоб спланувати реальну подорож?
  3. Чи користувалися б цим замість таблички — і чому так/ні?

Дякую! Критика «в лоба» цінується найбільше.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дякую за Ваш відгук. Спробував виправити баг, сподіваюсь вдало.

Sign-up wall — ви ще не надали відвідувачу ніякої цінності, а вже вимагаєте дії — реєстрації, та надання персональних даних.

Я рекомендую вам зробити планування повністю без реєстрації, тому що для планування подорожі не треба знати як зовуть мандрівника та його електрону пошту.

Дякую за Ваш відгук, який я отримав.
Уже виправив: тепер на головному екрані є окрема кнопка «Гостьовий вхід» — можна одразу планувати повноцінно, без імені й пошти. Доступний весь функціонал: міста й маршрут, бюджет у різних валютах, готелі, погода, карта, віньєтки. Дані зберігаються локально в браузері, нічого реєструвати не треба.
Реєстрація лишилась суто опційною — вона потрібна тільки якщо захочеш зберегти подорож між пристроями чи поділитися нею. І якщо людина спершу планувала гостем, а потім вирішила увійти — усе наклацане автоматично переноситься в акаунт, нічого не губиться.
Ще раз дякую, що вказали на це прямо й по суті.

Супер!

Може піти ще далі: прибираємо взагалі екран зі входом — робіть гостьовий вхід автоматично.

Беремо по айпі-адресу місто користувача і одразу робимо меню:

Популярні маршрути з Києва:

1. Відпочити на вихідні: ...
2. Тиждень на морі.
3. Тур по Європі.

Тобто максимум зробити за користувача: його місто ви знаєте, та запропонувати три типових подорожі.

А то в вас зараз інтерфейс мені нагадує якусь ERP систему з десятками полів.

Дякую за пораду. Спробував реалізувати, але поки виходить не так красиво, як уявляю собі в голові(

Мені здається, що варто зробити якусь коротку відео-демонстрацію того, як працює проєкт, щоб людина перед тим, як зрозуміти чи є сенс їй реєструватись побачила як все влаштовано і чи все підходить.

Ще трохи дивно що проєкт називається Voyage, а домен називається mytrip

Сергію, дякую за обидва зауваження!
Щодо демонстрації до реєстрації — повністю згоден, і вже зробив крок у цей бік: замість статичного прикладу на головному екрані тепер циклічна анімація, яка за кілька секунд показує суть продукту — маршрут містами, бюджет за категоріями, платні дороги, карту з маршрутом. Сподіваюся, цього буде достатньо, щоб зрозуміти, чи підходить інструмент, ще до реєстрації — буду вдячний за враження, наскільки зрозуміло вийшло.
А щодо назви — теж справедливо, Voyage і mytrip.run розходились і це збивало з пантелику. Вирішив на користь домену: перейменував продукт на MyTrip, тепер усе збігається.
Дякую, що звернули увагу — особливо на нюанс із назвою, який зсередини взагалі не помічаєш.

Підписатись на коментарі