Шукаю співзасновника SMM-початківця (Junior/Trainee) для запуску глобального проєкту про українську діаспору. Кейс у портфоліо

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Привіт. Це безоплатний соціально важливий проєкт для української діаспори на 3–4 місяці, для якого потрібен SMM-фахівець без досвіду. Я рекомендую вам одразу відмовитися та закрити цю тему, якщо вам зараз потрібні гроші й ви хапаєтеся за будь-яку пропозицію.

Робота над цим безоплатним проєктом однозначно допоможе вам із майбутнім працевлаштуванням, бо є дуже великий шанс, що про результат нашої роботи напишуть відомі українські медіа в позитивному ключі. Тематика та деталі проєкту на старті навмисно не розкриваються повністю — це частина підходу до запуску.

Є дуже проста технічна частина, яку повністю закрию я.

Є велика рутинна частина з наповнення списку даними: потрібно нагуглити та зібрати 500–1000 профілів і просто занести їх в Excel-таблицю (посилання на сайт, якщо є, сторінки в соцмережах тощо). Це приблизно 80 годин роботи (або 2–3 години на день протягом півтора місяця). Цим наповненням даних будете займатися ви. Я зі свого боку спробую максимально спростити вам це гугління.

Далі ці 500–1000 профілів я оформлю в сайт із фільтрацією та SEO. Це 10–20 годин роботи з ChatGPT/Gemini/Claude. Одразу закладу можливість майбутньої монетизації.

Після чого ми оберемо назву для цього проєкту, щоб я купив домен, а ви зареєстрували сторінки в соцмережах.

Подальшу популяризацію проєкту вже будемо продумувати разом: з ким спершу комунікувати — з українськими діаспорами чи з ІТ-медіа, чи буде це розповідь про проєкт, чи інтерв’ю. Важливою складовою буде те, що і в статтях в ІТ-медіа, і на нашому сайті ми будемо вказувати, що ви перебуваєте в пошуку роботи як SMM-фахівець.

Для мене важливо, щоб ви були адекватні, проукраїнські, а також дійсно готові вкладати свій час.

Монетизація проєкту в майбутньому можлива, але я вам наполегливо рекомендую утриматися від цієї спокуси.

До речі, якщо ви в майбутньому захочете виїхати на рік-два кудись за кордон, цей проєкт особисто вам дуже допоможе зрозуміти, куди саме краще їхати.

Мінуси: безоплатна робота на 80 годин на старті та подальша підтримка проєкту.

Плюси: впізнаваність, реальний масштабний кейс у портфоліо та можливість стати повноцінним співзасновником корисного проєкту.

Якщо зацікавилися, то пишіть мені в LinkedIn: Yaroslav Podorvanov. Я попрошу вас надіслати ваш Instagram, резюме або опис вашого досвіду в SMM, якщо він є, а також посилання на будь-яке ваше портфоліо. Також попрошу оформити свій GitHub-профіль — поясню як або ж зробимо дзвінок і я покажу, куди клікати. Надам перевагу дорослим кандидатам; для мене дуже важлива саме адекватність і комунікація, без зникання, а також наявність фінансової подушки на 3 місяці або роботи та бажання перекваліфікуватися в SMM.

Ось мої проєкти: readytotouch.com і u8views.com (частково робив сам, частково — делегував початківцям за оплату), link-to-text.github.io, а також проєкт про смартфони, який підхопили українські медіа.

Я часто сам засуджую таку безоплатну роботу та безоплатні перепрацювання, як у Genesis або WinWin.Travel, тож буде логічно побачити такі коментарі із засудженням у коментарях.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

З моменту оголошення на DOU та в LinkedIn написала пара фахівців. Один із них, Артем, почав роботу над цим проєктом.

Підписатись на коментарі