Шукаю співзасновника SMM-початківця (Junior/Trainee) для запуску глобального проєкту про українську діаспору. Кейс у портфоліо
Привіт. Це безоплатний соціально важливий проєкт для української діаспори на
Робота над цим безоплатним проєктом однозначно допоможе вам із майбутнім працевлаштуванням, бо є дуже великий шанс, що про результат нашої роботи напишуть відомі українські медіа в позитивному ключі. Тематика та деталі проєкту на старті навмисно не розкриваються повністю — це частина підходу до запуску.
Є дуже проста технічна частина, яку повністю закрию я.
Є велика рутинна частина з наповнення списку даними: потрібно нагуглити та зібрати
Далі ці
Після чого ми оберемо назву для цього проєкту, щоб я купив домен, а ви зареєстрували сторінки в соцмережах.
Подальшу популяризацію проєкту вже будемо продумувати разом: з ким спершу комунікувати — з українськими діаспорами чи з ІТ-медіа, чи буде це розповідь про проєкт, чи інтерв’ю. Важливою складовою буде те, що і в статтях в ІТ-медіа, і на нашому сайті ми будемо вказувати, що ви перебуваєте в пошуку роботи як SMM-фахівець.
Для мене важливо, щоб ви були адекватні, проукраїнські, а також дійсно готові вкладати свій час.
Монетизація проєкту в майбутньому можлива, але я вам наполегливо рекомендую утриматися від цієї спокуси.
До речі, якщо ви в майбутньому захочете виїхати на рік-два кудись за кордон, цей проєкт особисто вам дуже допоможе зрозуміти, куди саме краще їхати.
Мінуси: безоплатна робота на 80 годин на старті та подальша підтримка проєкту.
Плюси: впізнаваність, реальний масштабний кейс у портфоліо та можливість стати повноцінним співзасновником корисного проєкту.
Якщо зацікавилися, то пишіть мені в LinkedIn: Yaroslav Podorvanov. Я попрошу вас надіслати ваш Instagram, резюме або опис вашого досвіду в SMM, якщо він є, а також посилання на будь-яке ваше портфоліо. Також попрошу оформити свій GitHub-профіль — поясню як або ж зробимо дзвінок і я покажу, куди клікати. Надам перевагу дорослим кандидатам; для мене дуже важлива саме адекватність і комунікація, без зникання, а також наявність фінансової подушки на 3 місяці або роботи та бажання перекваліфікуватися в SMM.
Ось мої проєкти: readytotouch.com і u8views.com (частково робив сам, частково — делегував початківцям за оплату), link-to-text.github.io, а також проєкт про смартфони, який підхопили українські медіа.
Я часто сам засуджую таку безоплатну роботу та безоплатні перепрацювання, як у Genesis або WinWin.Travel, тож буде логічно побачити такі коментарі із засудженням у коментарях.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЗ моменту оголошення на DOU та в LinkedIn написала пара фахівців. Один із них, Артем, почав роботу над цим проєктом.