Два безкоштовні проєкти для вивчення англійської та підготовки до QA-співбесід
Привіт, спільното!
Хочу поділитися двома безкоштовними проєктами, над якими працював останнім часом. Ідея була у тому, щоб зібрати корисні навчальні матеріали в одному місці. Тут немає реклами та платних підписок. Щоб людина могла зайти, вчитися, практикуватися, перевірити себе або створити резюме.
English Step by Step
Це сайт для вивчення англійської мови, доступний українською та російською мовами. Що вже є:
• граматика;
• лексика;
• тренажер слів з 5 режимами практики;
• перевірка рівня англійської;
• розділ «Англійська для професій».
Зараз матеріали покривають базу, яку зазвичай дають на курсах англійської мови від A0 до B2. У планах — далі розширювати матеріали рівня B2 і додавати більше практики.
QA Practicum
Це сайт для тих, хто хоче почати шлях у QA, підготуватися до співбесіди або системно повторити важливі теми. Сайт також доступний українською та російською мовами. Що вже є:
• 20 модулів;
• 643 уроки;
• теорія, приклади, питання для співбесід і чеклісти;
• практикум з SQL, REST API, GraphQL, Linux Terminal, Git і Docker.
Для новачків QA Practicum може бути корисним як база та підготовка до співбесід. Для тих, хто вже працює в QA, — як спосіб системно повторити API, automation, DevOps, security, mobile і performance.
В обох проєктах також є можливість створити резюме за одним із 36 безкоштовних шаблонів. Обидва проєкти повністю безкоштовні.
Буду радий фідбеку, ідеям щодо покращення та будь-яким зауваженням. Якщо комусь це допоможе у навчанні, підготовці до інтерв’ю або створенні резюме — буду дуже радий.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівЯк на мене не дуже якісний AI slop.
Пробачте, але виглядає трішки як свалка всього підряд.
це я про практікум
Зробіть україньску за замовченням.
«тестировник» в українській версії сайту — це дуже смішно :)