Два безкоштовні проєкти для вивчення англійської та підготовки до QA-співбесід

💡 Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Приєднуйтесь до QA спільноти!

Привіт, спільното!

Хочу поділитися двома безкоштовними проєктами, над якими працював останнім часом. Ідея була у тому, щоб зібрати корисні навчальні матеріали в одному місці. Тут немає реклами та платних підписок. Щоб людина могла зайти, вчитися, практикуватися, перевірити себе або створити резюме.

English Step by Step

english-step-by-step.com

Це сайт для вивчення англійської мови, доступний українською та російською мовами. Що вже є:

• граматика;
• лексика;
• тренажер слів з 5 режимами практики;
• перевірка рівня англійської;
• розділ «Англійська для професій».

Зараз матеріали покривають базу, яку зазвичай дають на курсах англійської мови від A0 до B2. У планах — далі розширювати матеріали рівня B2 і додавати більше практики.

QA Practicum

qapracticum.com

Це сайт для тих, хто хоче почати шлях у QA, підготуватися до співбесіди або системно повторити важливі теми. Сайт також доступний українською та російською мовами. Що вже є:

• 20 модулів;
• 643 уроки;
• теорія, приклади, питання для співбесід і чеклісти;
• практикум з SQL, REST API, GraphQL, Linux Terminal, Git і Docker.

Для новачків QA Practicum може бути корисним як база та підготовка до співбесід. Для тих, хто вже працює в QA, — як спосіб системно повторити API, automation, DevOps, security, mobile і performance.

В обох проєктах також є можливість створити резюме за одним із 36 безкоштовних шаблонів. Обидва проєкти повністю безкоштовні.

Буду радий фідбеку, ідеям щодо покращення та будь-яким зауваженням. Якщо комусь це допоможе у навчанні, підготовці до інтерв’ю або створенні резюме — буду дуже радий.

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Як на мене не дуже якісний AI slop.
Пробачте, але виглядає трішки як свалка всього підряд.

це я про практікум

Зробіть україньску за замовченням.

«тестировник» в українській версії сайту — це дуже смішно :)

Підписатись на коментарі