Список компаній екосистеми Genesis

Привіт, у цей день 7 років тому на DOU з’явилась стаття про найм у Genesis, цитати з якої досі згадують на DOU та LinkedIn. Одна з них: «Наші фахівці багато працюють — у середньому це 10–11 годин». Є також торішня цитата про перепрацювання: «хто багато працює — приносить результат» — уже зі статті про SKELAR.

Я багаторазово звертався до представників Genesis, щоб вони нарешті написали статтю про мотивацію перепрацювати в Genesis, хоча б у своєму «кишеньковому» медіа, але поки безрезультатно. Одна з причин таких перепрацювань — це маніпуляції з боку менеджерів: «Он Василь попрацював на вихідних, зробив фічу, і з початку тижня ми можемо запустити її в A/B тест — будь як Василь!». Друга — це оплата «зірочками». Детальніше про це ще розпишу в майбутній статті, якщо цікаво — підписуйтесь.

Заключенням моєї майбутньої статті мав бути список компаній з екосистеми Genesis із посиланнями на колишніх співробітників, щоб кожен кандидат міг легко додати їх у контакти й розпитати про умови роботи та про те, чи варто перепрацьовувати в Genesis.

Але 7 днів тому сталася прикра для Genesis подія: Федеральна торгова комісія США (FTC) подала на Genesis до суду через темні патерни з оплатою у застосунках, про які є багато відгуків про шахрайство, і я навіть писав про це майже 5 років тому. Через цю новину вирішив завчасно опублікувати цей список компаній та продуктів з екосистеми Genesis:

КомпаніяВідгукиLinkedIn-профільКолишні працівникиCEO

Genesis

відгуки про Genesis

Genesis Tech
колишні працівники Genesis TechCEO Genesis Tech

SKELAR

відгуки про SKELAR

SKELAR
колишні працівники SKELARCEO SKELAR

AMO

відгуки про AMO

AMO
колишні працівники AMOCEO AMO

OBRIO

відгуки про OBRIO

OBRIO
колишні працівники OBRIOCEO OBRIO

Promova

відгуки про Promova

Promova
колишні працівники PromovaCEO Promova

BOOSTERS

відгуки про BOOSTERS

BOOSTERS
колишні працівники BOOSTERSCEO BOOSTERS

Lift

відгуки про Lift

Lift
колишні працівники LiftCEO Lift

w7g

відгуки про w7g

w7g
колишні працівники w7gCEO w7g

PlantIn

відгуки про PlantIn

PlantIn
колишні працівники PlantInCEO PlantIn

Keiki

відгуки про Keiki

Keiki
колишні працівники KeikiCEO Keiki

DarkCloud

немає відгуків про DarkCloud

DarkCloud
колишні працівники DarkCloudCEO DarkCloud

Ohayu

немає відгуків про Ohayu

Ohayu eSIM
колишні працівники Ohayu eSIMCEO Ohayu eSIM

Headway Inc

відгуки про Headway Inc

Headway Inc
колишні працівники Headway IncCEO Headway Inc

appflame

відгуки про appflame

appflame
колишні працівники appflameCEO appflame

Quarks

відгуки про Quarks

Quarks Tech
колишні працівники Quarks TechCEO Quarks Tech

Jiji

немає відгуків про Jiji

Jiji.ng
колишні працівники Jiji.ngCEO Jiji.ng

BetterMe

відгуки про BetterMe

BetterMe
колишні працівники BetterMeCEO BetterMe

HOLYWATER TECH

відгуки про HOLYWATER TECH

HOLYWATER TECH
колишні працівники HOLYWATER TECHCEO HOLYWATER TECH

Universe Group

відгуки про Universe Group

Universe
колишні працівники UniverseCEO Universe

Solidgate

відгуки про Solidgate

Solidgate
колишні працівники SolidgateCEO Solidgate

RiseGuide

відгуки про RiseGuide

RiseGuide Team
колишні працівники RiseGuide TeamCEO RiseGuide Team

Liki24.com

відгуки про Liki24.com

Liki24.com
колишні працівники Liki24.comCEO Liki24.com

TENTENS Tech

відгуки про TENTENS Tech

TENTENS Tech
колишні працівники TENTENS TechCEO TENTENS Tech

SubSub

відгуки про SubSub

SubSub
колишні працівники SubSubCEO SubSub

Flyer One Ventures

відгуки про Flyer One Ventures

Flyer One Ventures
колишні працівники Flyer One VenturesCEO Flyer One Ventures

Liven

відгуки про Liven

Liven
колишні працівники LivenCEO Liven

Епілог

Для своєї довгострокової кар’єри формуйте список компаній, у яких ви б хотіли працювати, які підсилять вашу експертизу. Додавайте поточних і колишніх фахівців із цих компаній у контакти, особливо фахівців зі схожою до вашої спеціалізацією, та завчасно розпитуйте про умови роботи й перспективи. Якщо у вашому списку є Genesis, то посилання вище будуть вам корисні.

Також зараз проходить міжнародне опитування від Stack Overflow, рекомендую його пройти, щоб Україна була більш впізнаваною на міжнародній арені й мені та вам було простіше працевлаштовуватися на прямі контракти.

👍ПодобаєтьсяСподобалось18
До обраногоВ обраному11
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Щось я не розумію список зради це чи перемоги

Ярославе, дякую що ділитесь! Я ніколи не працював в Генезис, і мені цікаві ці деталі. Чисто як почитати з попкорном в руках.

Єдине що незрозуміло, звідки у вас особисто цей потенціал слідкувати за компаніями групи Genesis? Ну, припустимо, стимулюють вони перепрацьовувати. Ну, припустимо, напрацювали собі «підстави» для претензій з боку американських клієнтів.
А от вам чому цікаво цим усім займатися? Маю версію, що, можливо, колись давно у вас з ними відбулася якась негармонійна комунікація, і той осад, що залишився, може керувати вашими діями досі.

Тому що якщо без цього, то особисто я б краще витрачав час на себе та близьких, на свій розвиток, на свою роботу...

Я критикую багато компаній з різних причин: за перепрацювання, за те, що приховують, хто CEO, за азартні ігри, за кібербулінг. І дуже часто це зводиться до того, що, щоб уникнути проблем, достатньо розпитати колишніх співробітників компаній у LinkedIn — знайти їх дуже просто через LinkedIn-фільтр «Past company».

Я також критикую розрекламовані платні ІТ-курси й додатково підсвічую якісні безкоштовні навчальні матеріали. Так само рекомендую абітурієнтам розпитувати студентів та випускників ІТ-курсів у LinkedIn, чи вдалося їм працевлаштуватись. Я роблю це, бо хочу, щоб українська ІТ-індустрія росла, і це публічно пишу.

Я також займаюся популяризацією прямих контрактів, щоб українські фахівці заробляли більше, і щоб мені також у майбутньому було простіше працевлаштуватись на прямі контракти в обхід аутсорс-компаній.

Я також займаюся популяризацією України на міжнародній арені в контексті Go, Rust і загалом — зараз, бо популяризую Stack Overflow Survey, який почався цього тижня: stackoverflow.com/dev-survey/start, щоб Україна знову була згадана в топ-5, як це було у 2024 році.

Раніше я активно займався популяризацією Go, щоб ця технологія росла в Україні, бо у Go-розробників високі зарплати, і я це публічно заявляв у 2021 році.

Ви побачили лише критику Genesis, і я особисто погоджуюсь із вами, що краще, щоб фахівці вкладали свій час у себе, у близьких, у свій розвиток, замість безоплатних перепрацювань у Genesis та подібних компаніях.

Я відповів?

Так, я побачив лише критику Генезис, тому що в статті була тільки вона. Ширший контекст не вловив.
І так, ви відповіли. ) Дякую, що поділилися!

Якщо взе зайнялись сталкерством ОСІНТом, то варто б лишати посилання на знайдені профілі, а не запити по типу www.linkedin.com/...​rrentCompany=["34230094″

Людина може змінити інформацію, щоб сховатись від ста...осінтера

Я зазвичай залишаю прямі посилання на LinkedIn-профілі у випадках затримки зарплати.

Підписатись на коментарі