5 реально корисних інструментів, що пришвидшують роботу дизайнера з AI-агентами

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Банда, привіт!

Я тут рилась в інструментах під свої задачі, але з вами також ділюсь, бо вони реально корисні. Їх прям варто поклацати руками.

Погнали:

ui-skills.com Це буквально каталог скілів, щоб ваш агент не тупив з інтерфейсами. Викликаєш однією командою npx ui-skills start, і він сам підхоплює потрібне вміння — підправити моушн, допилити фронтенд чи налаштувати доступність.

diffusionstudio/lottie (GitHub, безкоштовно) Згодовуєш цей скіл агенту, пишеш текстом, що має відбуватися на екрані, а він сам генерить код анімки і одразу крутить її в плеєрі. На виході — чистий Lottie-JSON, який можна сміливо кидати розробникам. На гитхабі вже більше 3 тисяч зірок, тема робоча.

sceneai.art Схожа історія, але тут жорсткий акцент на перші екрани та соковиті градієнти. Оновлюють щотижня. Прямо рятує, коли треба за п’ять хвилин зібрати мудборд і немає жодного бажання годинами скролити мертвий Dribbble.

shaders.com Моє улюблене ❤ Просто залипнути на складний веб і зловити натхнення, коли око вже замилилося.

heroicons.com- безкоштовні svg-іконки від тих самих людей, шо зробили tailwind
кайф у тому, шо не треба копіювати руками: даєш клоду npm install @heroicons/react і він тягне іконки в проєкт прямо звідти.

Беріть тестити!

А якщо ви натрапили в мережі на щось реально корисне під дизайн чи фронтенд з агентами — кидайте в коменти, розберемо разом.

Більше таких добірок — у каналі @dontprompt 💗

👍ПодобаєтьсяСподобалось12
До обраногоВ обраному7
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

дякую велике❤️
постійно щось тестую, то буду з вами ділись, бо інфи реально багато🫣

Підписатись на коментарі