АІ потрібно заборонити для всіх Junior-розробників

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Напевно, найкраще місце, де можна ділитись українським ІТ-контентом, — це тут, тому поділюсь своїм останнім відео на каналі.

У ньому я порівняв використання АІ досвідченими розробниками і початківцями, а також розповів, яким чином використовувати АІ для Junior, щоб розвивати системне і продуктове мислення.

А також, заходь в нашу Telegram групу, там багато про інженерний розвиток — t.me/devshive

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Просто треба не просити зробити, а запитувати варіанти
Будуть 3 і всі погані — запровадити свій
Ось і все

А синьйорам я бы отключил автокомплит в свое время, и вообще пусть код пишут в блокноте

Головний ризик AI-агентів — це хмарна централізація і злив комерційних даних. Щойно ви віддали текст політиці агента в хмару — безпека зникла. Контур управління має бути суворо локальним (Client-side JS). Текст повинен скануватися на відповідність критеріям безпеки виключно в оперативній пам’яті пристрою користувача. Приклад того, як локальний алгоритм без інтернету визначає відсоток хаосу в документі та блокує небезпечні дії, можна поклацати на моєму стенді:boriskirp.github.io/welcome

Погоджуюсь, є багато питань по безпеці. Та і я думаю нас чекає багато зливів))

Підписатись на коментарі