Python та AI — прошу поради

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Привіт усім!

Хочу почати вивчати ШІ за допомогою Python. Із чого варто почати і в якому напрямку рухатися? Machine learning, data science, data engineering — порадьте, будь ласка, також курси на Udemy або десь ще.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Треба самому обрати напрямок і пробувати ...
Лише практика покаже який напрям цікавіший, а вчитись по курсах ... ну таке ... я колись так фотошоп вчив по відеоуроках ... поки сам не взявся практикувати толку було нуль ... так і тут — все треба пробувати, а з досвідом прийде прозуміння який напрям оптимальний, як і вибір моделей ШІ з якими краще працювати!

На мій погляд, дуже умовно можна провести такі паралелі з не-аішним ІТ:
— якщо подобається фронтенд розробка і взагалі хочеться візуально бачити результат своєї роботи — то можна рухатися у напрямку Data Science
— якщо більше подобається бекенд розробка — копирсатися у складній логіці, розбиратися як що працює всередині і взагалі більше думати на рівні абстракцій та концепцій — тоді дорога у Machine Learning
— а якщо більш за все подобається DevOps напрямок — щоб купа різних процесів автоматично крутилася і робила якісь корисні речі — тоді це Data Engineering

Ще раз повторюся — паралелі дуже сильно умовні. Але так само, як в класичній розробці є різні спеціалізації і різні люди більш схильні до чогось, що їм більше подобається — так само і в АІ сфері треба визначитися, що подобається більше. А от як це зробити — це вже інше питання.

developers.google.com/...​ine-learning/crash-course
www.coursera.org/...​lections/machine-learning
www.reddit.com/...​y_free_google_ml_courses

в якому напрямку рухатися? Machine learning, data science, data engineering

а чого хтось має за вас вирішувати, це прям окреме ремесло, але щоб зрозуміти що подобається, варто просто спробувати

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Колись рекомендували Keras.

Підписатись на коментарі