5 найкращих антивірусів: від вбудованого Defender до мега потужного Zillya

Думаю, всі хочуть мати свій комп’ютер, у якому не буде вірусів, і сьогодні я хочу розповісти, які антивіруси найкраще ставити на комп’ютер (моя суто особиста думка)

Перший антивірус — Malwarebytes

Цей антивірус мені дуже сподобався, тому що він дуже добре шукає віруси, навіть складні трояни, руткіти тощо

Другий антивірус — Windows Defender

Думаю, теж дуже хороший антивірус, незважаючи на помилкові спрацьовування, рекомендую ним користуватися, але перевіряти файли ще за допомогою інших антивірусів. Повинен уточнити те, що можна використовувати до перевірки файлів ще й малваребайтес, буде гарне поєднання

Третій антивірус — наш мега потужний Zillya

Дуже ПОТУЖНИЙ антивірус, робили прям з потужності, запиваючи живчиком..

Четвертий антивірус — ESET

Хороший антивірус, може знайти багато прихованих вірусів, але він платний :(

П’ятий антивірус — Bitdefender

Дуже крутий антивірус, що входить у топ 3 найкращих антивірусів світу, має як платну так і безкоштовну версію

Підтримай проєкт зірочкою! Malware-Encyclopedia

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Чогось нагадало: у свої 12 років, у далекому вже 2014 році, розводив росіян на гроші фейковим антивірусом власної розробки (проста MD5 шукалка на .NET-і), змушуючи їх донатити на ЗСУ, коли це ще не було мейнстрімом 🙂
---
Ти молодець, стараєшся, і в тебе крок за кроком виходитиме краще. Продовжуй — ось що головне. Бажаю успіхів!

Дякую, я тільки в 2014 народився)

За старання цікавитись хоч чимось в 11 років та вміння використовувати нейромережі — респект.
Як казав відомий філософський парєнь «не каждый может это делать» (в 11 років).

Але якщо зілля — Потужний антивірус, то я іспанський льотчик. Воно так помагає ... ну якраз як назва. Як бабусине зілля від перелому руки.

Bitdefender — так, чудовий антивірус (якщо купити).
ESET — був топчик років 10 тому (і ключі були на форумах). Але його спаскудили напихавши багато різного непотребу і тепер це швидше як Avast чи 360security.. тобто хлам.

Malwarebytes — я б взагалі у віруси записав )).
Не знаю якими шляхами він проникає на ПК юзерів, але я замахався вичищати йогоз ноутбуків які мені приносять. Він вже як WPS Office. А я вважаю що хороший антивірус не повинен використовувати темні методи поширення.

Та і навіщо, якщо вбудований Defender в Windows 11 цілком нормально блокує все що блокується (навіть те що блокувати не хотілось би).

Найкращий антивірус — мозок. А також увага та логіка. Жодна програма не захистить від юзера, який по інструкції з ютуба відключає антивірус щоб поставити чіт на КС 🤷‍♂️

я повністю з вами згоден, хотів дописати що malwarebytes це доповнення до основного антивірусу)

Зірочку поставив.
Чисто щоб старався і писав хоч трохи більш глибоку аналітику

Теж поставив зірочку. Репо гарно наповнений є структура. Але це тільки початок. Сподіваюсь щось з цьго вийде.

Підписатись на коментарі