«У нас нова вакансія»: чи розглянули б ви нову пропозицію від рекрутера, який колись вам відмовив?
Думаю, багатьом знайома така ситуація. Ви пройшли всі етапи співбесід, вклали час і сили, але у фіналі компанія обрала іншого кандидата. А через кілька місяців той самий рекрутер знову повертається з новою вакансією та пропозицією відновити діалог.
У мене особисто насправді такого поки не було, але, на мою суб’єктивну думку, багато що залежить від того, як саме компанія відмовила минулого разу. Чи був це якісний, конструктивний фідбек, чи все закінчилося сухою автоматичною і, дай боже, не згенерованою відповіддю.
А яка ваша позиція в цьому питанні? Чи готові ви дати роботодавцю другий шанс і прийняти офер, якщо новий проєкт справді цікавий, чи попередня відмова — це для вас остаточний стоп-фактор?
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівникак не реагировать , ты же прекрасно знаешь, что они вылетят со своих мест. ты же видел баб которым по 59 и которые моют жопы старикам в Италии. а Украина хрен она тебе даст дожить до 2051 года )
дуже сильно залежить від ситуації
одна справа коли відмовили тому що ви не підійшли, а анша справа якшо вони неадекватні
«царські рекрутери» які відписують тільки якщо їх задовбувати також ідуть в ЧС
в цілому я особитсо баню або «холодні вакансії» (це коли по факту нікого не шукають, але тобі роблять мізки) або неадекватних рекрутерів
шоб прям забанити за відмову — такого немае бо це е мае сенсу взагалі
Норм ситуація, правда я б топік назвав не «пропозиція від рекрутера», а від компанії.
Рекрутер нічого не вирішує.
В такому випадку є смисл торгуватись за ЗП бо людина яку вони взяли фейланула, і заміну їм треба на минулий квартал.
Легко. Звертайтеся у приватні повідомлення.
Звичайно, що готовий, якщо пропозиція буде відповідати очікуванням. Такого роду пропозиції знаходяться у площині комерційних відносин, це ринок, тому мова йде виключно про гроші. Приплітати сюди особисте, емоції, бути балуваним і «надувати губки» (бо ти ж мені колись відмовила!) взагалі не вписується у ці відносини.
Підкидаю наступну тему:
Чи розглянули би ви пропозицію від дівчини яка вам колись відмовила?
Який рейт, скільки людей в команді, як побудовані процеси, хто за ким. Має значення.
хто останній, той і тато ©
именно
кейс номер раз. описание вакансии в стиле «делать работу, получать зарплату». ладно, допустим. список требований к кандидату вызывает у меня вопрос: это три-четыре разных вакансии, или вам таки человек-оркестр? рекрутер затрудняется с ответом, ладно, давай, зови технаря, с ним поговорим. технический собес вообще про другое. отказной фидбек, он-то вроде как бы вежливый и достаточно содержательный, ноо... я собссно так и не понял, на что именно меня собеседовали, и поэтому просто потерял время. проходит ГОД. стучится тот же человек, говорит, тут новых вакансий подвезли, не хотите ли попробовать? я попробовать не хочу (см. выше), но хочу подтвердить некоторые догадки. давайте говорю, что у вас там. и таки да! то же описание вакансии, и тот же список требований, ну може какие слова местами переставлены
кейс номер два. стучатся, предлагают вакансию. я честно говорю, что кагбэ
не совсем мойсовсем не мой профиль. да, мы видим, но наш групенфюрер хотел бы все же пособеседовать. ну ладно. собес идет тяжко, фидбек ясно дело, отказной. и вместе с фидбеком — а давай прособеседуемся на другую вакансию, она как раз под твой профиль. твою ж бога душу, а можно было с нее и начать общение? — нууу... она менее приоритетная, та первая более приоритетная, а кандидатов на нее вообще голяк.кто узнал себя — больше не приходите, у меня хорошая память, я всех вас помню по именам и в лицо
Та в целом без проблем. Это рынок. Например, выходя на базар за колбасой, вы же не рассчитываете, что продавец откажется продать колбасу потому, что вы спросили цену, ушли, потом вернулись?
Так и тут. Это нормально. Я выбираю, контора выбирает. Не сошлись 1 раз — никто не мешает попробовать ещё раз.
Хорошим тоном в этом случае сделать только PMI, без повторного технического, если проекты похожи
відмовляють не рекрутери, а компанія.
just business.
не тіште себе надіями, зараз на одну вакансію є купа кандидатів, тому навряд чи хтось полізе в корзину перечитувати резюме.
Та якщо комунікація та весь процес хайрінгу був в цлому адекватним то чого б ні? Це ж звичайна річ що обрали дешевого\удобного\кращого...Але якщо знову звертаються то це навіть краще бо вони вже запамятали вас і самі ініціюють діалог, тобто вони вже по дефолту гарно вас оцінюють раз пропонують іншу вакансію. В цілому це дуже позитивний сигнал що можливо не просто підганяють під прокрустово ложе, а дійсно оцінюють професійний рівень кандидатів.
Якщо й не заставляють знову проходити 9 кіл пекла із тестовими і собісами то взагалі супер.
в мене, як правило, після третього заходу — тверде ні
Не, ну якщо тричи не спрацювались то дійсно що 4 раз вже не варто.
може не повіриш, але настирливо, так сказати, харасять щоб потім обламати,
мені видається, що це такий неолімпійський вид спорту з активно-пасивно-агресивного найму
Гордість зараз можуть собі дозволити дуже не багато людей
Особливо якщо за кілька місяців пошуку роботи так і немає
Враховуючи ситуацію на ринку я б погодився на пропозицію від рекрутерів який мене послав на три букви
Залежить в якій «формі» була попередня відмова.
А чому ні? Якщо компанія гарна, то можна розглянути пропозицію.
Інколи існують компанії, в котрих хочеться попрацювати, так що, це можливо. Інша справа, якщо це протягом 2х тижнів-місяця, то можно і свої вимоги висунути.
Ну так через декілька місяців, у вас або інше робоче місце, або не має варіантів.