Хотів зробити Pipedrive CRM красивішою, а зробив режим для дальтоніків (і не міг провалідувати сам)

💡 Усі статті, обговорення, новини про дизайн — в одному місці. Приєднуйтесь до Design спільноти!

Привіт, спільното. Хочу розповісти історію про свій пет-проєкт, бо вона пішла зовсім не туди, куди я планував.

Я багато працюю в Pipedrive і хотів просто зробити його приємнішим на вигляд. Поставити свій акцент, підібрати фон, міняти під настрій.

Чиста естетика, ніякої користі. Готового рішення під Pipedrive не знайшов, тому написав маленьке розширення для себе.

Показав колегам із продажів, і вони почали просити нормальні речі. Наприклад, фарбувати картки угод за власником: коли на дошці пів сотні угод, так одразу видно, де чиє. Потім за лейблами. Я додав і вважав, що на цьому все.

Потім у Reddit написали кілька людей із колірною сліпотою. Виявилося, що в Pipedrive стадії угод кодуються зеленим і червоним, а для них це однакові сірі прямокутники. Вони просто не бачать за кольором, жива угода чи ні. Запитали, чи можу я зробити режим під дальтонізм. Я сказав так, думаючи, що це вечір роботи.

Це був не вечір.

Перше, що я спробував, це замінити зелений із червоним на щось контрастніше. Не працює, бо дальтонізм не один. Те, що рятує людину з червоно-зеленим, ламається для тританопії, де зливаються синій із жовтим. Скільки палітру не крути, завжди лишається хтось, для кого два стани однакові.

Врешті довелося перестати покладатися на колір взагалі. Я взяв палітру Okabe-Ito, яку використовують у науковій візуалізації саме тому, що вона тримається на всіх типах. І додав кожному власнику свій патерн рамки: суцільна, пунктир, крапки. Тепер різницю видно за формою, навіть якщо кольори злилися.

Але найскладніше було інше. Я не дальтонік і не можу побачити те, що бачить користувач. Симулятори дають орієнтир, але їм не міг довірити на 100проц. Тобто я зробив рішення й не мав способу перевірити, чи воно взагалі працює.

Довелося шукати людей із конкретними станами, окремо дейтеранопію, протанопію, тританопію, бо це різні картини світу. Частину знайшов у тих же тредах на Reddit. Просив подивитися на дошку й сказати, що вони бачать. Кілька разів те, що в симуляторі виглядало ідеально, у реальної людини не працювало. Патерни рамок з’явилися саме після такого тесту.

Чого мене це навчило: коли робиш щось для стану, якого в тебе нема, твоя власна оцінка не варта нічого. Треба йти й питати людей.

Почалося з бажання зробити красивіше під настрій, а вийшло щось, що кільком людям справді полегшило роботу. Не планував займатися доступністю, вона сама мене знайшла.

Розширення безкоштовне, без реєстрації, працює суто локально: coloredpipedrive.ln2crm.com

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Цікаво було прочитати про UX саме в CRM, бо часто при виборі всі дивляться лише на функції, а не на те, наскільки менеджерам зручно працювати із системою щодня. Я зі своєю командою час від часу тестували кілька CRM і згодом зробили висновок, що інтерфейс та швидкість виконання типових задач сильно впливають на ефективність роботи команди. Взагалі якщо зараз хтось також шукає собі класні CRM-ки, мені допомогло порівняння різних альтернатив потипу SalesDrive. Там зручно зібрані основні відмінності між популярними рішеннями tovarka-offer.com/...​w-alternatyva-salesdrive

Підписатись на коментарі