Порадьте практичні курси з автоматизації тестування для початківця
Шукаю практичні курси з автоматизації тестування для початківця (без води). Також цікавить використання AI в UI та API automation. Поділіться власним досвідом і рекомендаціями.
Буду вдячний за рекомендації конкретних курсів, викладачів, YouTube-каналів або навчальних платформ.
9 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівВітаю, можете почати з безкоштовних курсів на YouTube (канал qa семпай), далі можете придбати щось на udemy, а коли реально захочете навчитись автоматизації тестування приходьте до мене на велике навчання https://dojo.courses/courses/e2e-automation-playwright-ai
Цей курс більш призначений для ти хто вже має досвід в автоматизації чи для новачків теж підійде?
Повністю з нуля буде складно, але можливо. Я б рекомендував після того коли вже щось спробував робити в автоматизації.
напиши промпт, який буде вести тебе по навчанню і даватиме завдання
І все, така просто? Звідки віра в якість такого «навчання»?
Вітаю! Гляньте нашу програму навчання: prog.academy/ua/qa-auto
За останній рік робив декілька лекцій по Python + Selenium, трішки по Python + Playwright на власному каналі:
www.youtube.com/@1IRS-reliable
Вітаю. Мав досвід із курсом на Prometheus — Python + Pytest. Коротко — норм.
Взагалі вважаю що більшість курсів ± однакового рівня. Вони дадуть тобі базу, а все подальше залежить вже від тебе. По своєму досвіду скажу, що тут головне не застрягнути на етапі «я пройшов курси». Після них малоймовірно, що ти зможеш потрапити на позицію вище ніж інтерн(а коли ти вже декілька років працюєш мануальщиком, такий «негативний» кар’єрний ріст недуже). Тому шукай "free of charge"/intern проєкти на яких ти зможеш і апати скіл і не втрачати знання які вже здобув
Дякую за рекомендацію! Повністю погоджуюся, що курс дає лише базу. Я вже працюю Manual QA, тому хочу не переходити на Intern, а поступово додати automation до поточної роботи та досвіду.