Програмєри в СОУ, допоможіть перевестися
Всім привіт.
Опишу свою ситуацію або крик душі, як хочете.
Служу в ЗСУ з кінця лютого
Певний час, як і майже всі, хто теж давно служить, побув у піхотці (давно, ще в 23му).
Після цього — пощастило перевестися до лав СБС.
Сталося так, що фізичне здоров’я, а за ним і ментальне, через два роки служби в армії загалом, у
Одразу після цього — перевели в роту охорони теж у складі підрозділу СБС. Вимоги невеликі, графік адекватний, але там я втрачав свої цивільні та військові навички та потрохи когнітивно деградував, якщо грубо.
Зараз я — в батальйоні підтримки, того самого підрозділу СБС. Робота виснажлива, часто надзвичайно важка фізично, це зрозуміло. Під час таких фізичних цікавих робіт стало погано — загострився мій давній панкреатит, видзвонили медиків, повезли на лікування.
Тож, поки маю час відлежуватись, маю запит до вас. Реально прагну якогось технологічного розвитку для себе, і цим приносити користь тому підрозділу, в який вдасться потрапити. Розумію, що хтось має і копати бліндажі теж, але займатися цим до закінчення війни і потім мати лише навики копача/пилорамщика — чесно, не маю бажання. При всій повазі до дідів, які це роблять.
Що вмію? Закінчив факультет англійської філології. Екселі і взагалі якісь доки — не люблю, але працювати з цим можу і вмію.
Паяти плати — на жаль, ніт, але готовий і цьому навчитися і вчитись швидко.
Що цікавить? Хотілося би знайти себе в РЕР, НРК, взагалі, взаємодії зі сферами, які вимагають активного самонавчання в галузі електроніки, якщо загально.
Не обов’язково тил тиловий, взагалі ні. Бойова посада — тільки за. Але хотілося би мати можливість тримати необхідну по медичних приписах дієту, а не сидіти на тушняках і енергосах (робив так і заробив болячок).
Тож, суть: панове ойтішнеки в СОУ, звертаюсь до вас. Допоможіть вирватися з пилорам і колод-п’ятдесяток. В моєму теперішньому підрозділі в складі підрозділу (незважаючи на те, що це СБС) — мені тільки це і світить, на жаль. Чому? Бо конкретно тут потрібні роботяги і, на жаль, не більше. Стати техножрєцом і вирватися в екіпаж, якщо ти на посаді роботяги з цікавими епізодами під час служби (маю на увазі дурку) — це майже анріал. Не неможливо, але легше шукати інший підрозділ, чесно.
Буду вдячний просто за адекватні відповіді. Зі свого боку намагатимусь вибити дозвіл від частини для початку процесу переводу.
Поможіть, кароче.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівПідготуйте резюме, ідіть на lobbyx.army, дивіться що підходить, розсилайте масово. Ну тільки фільтруйте організми, в які б не хотіли потрапити, а то бажання ж збуваються іноді в гіршу сторону :)
Через дурку в справі, звісно, будуть відмови, але пробуйте і рано чи пізно знайдете.
З самим переведенням коли знайдете приймаючу сторону не має бути проблем, якщо з роти охорони на бойову(!) посаду, таке ± нормально через армія+ робиться.