Програмєри в СОУ, допоможіть перевестися

💡 Усі статті, обговорення, новини про оборонні технології — в одному місці. Приєднуйтесь до DefTech спільноти!

Всім привіт.

Опишу свою ситуацію або крик душі, як хочете.

Служу в ЗСУ з кінця лютого 22-го.

Певний час, як і майже всі, хто теж давно служить, побув у піхотці (давно, ще в 23му).

Після цього — пощастило перевестися до лав СБС.

Сталося так, що фізичне здоров’я, а за ним і ментальне, через два роки служби в армії загалом, у 24-му, підвело. Перебував певний час у психіатричному закладі (тривожно — депресивний розлад, без жахливих думок та ідей, але-але.. для командування — це здоровенний ред флеґ)

Одразу після цього — перевели в роту охорони теж у складі підрозділу СБС. Вимоги невеликі, графік адекватний, але там я втрачав свої цивільні та військові навички та потрохи когнітивно деградував, якщо грубо.

Зараз я — в батальйоні підтримки, того самого підрозділу СБС. Робота виснажлива, часто надзвичайно важка фізично, це зрозуміло. Під час таких фізичних цікавих робіт стало погано — загострився мій давній панкреатит, видзвонили медиків, повезли на лікування.

Тож, поки маю час відлежуватись, маю запит до вас. Реально прагну якогось технологічного розвитку для себе, і цим приносити користь тому підрозділу, в який вдасться потрапити. Розумію, що хтось має і копати бліндажі теж, але займатися цим до закінчення війни і потім мати лише навики копача/пилорамщика — чесно, не маю бажання. При всій повазі до дідів, які це роблять.

Що вмію? Закінчив факультет англійської філології. Екселі і взагалі якісь доки — не люблю, але працювати з цим можу і вмію.

Паяти плати — на жаль, ніт, але готовий і цьому навчитися і вчитись швидко.

Що цікавить? Хотілося би знайти себе в РЕР, НРК, взагалі, взаємодії зі сферами, які вимагають активного самонавчання в галузі електроніки, якщо загально.

Не обов’язково тил тиловий, взагалі ні. Бойова посада — тільки за. Але хотілося би мати можливість тримати необхідну по медичних приписах дієту, а не сидіти на тушняках і енергосах (робив так і заробив болячок).

Тож, суть: панове ойтішнеки в СОУ, звертаюсь до вас. Допоможіть вирватися з пилорам і колод-п’ятдесяток. В моєму теперішньому підрозділі в складі підрозділу (незважаючи на те, що це СБС) — мені тільки це і світить, на жаль. Чому? Бо конкретно тут потрібні роботяги і, на жаль, не більше. Стати техножрєцом і вирватися в екіпаж, якщо ти на посаді роботяги з цікавими епізодами під час служби (маю на увазі дурку) — це майже анріал. Не неможливо, але легше шукати інший підрозділ, чесно.

Буду вдячний просто за адекватні відповіді. Зі свого боку намагатимусь вибити дозвіл від частини для початку процесу переводу.

Поможіть, кароче.

Підписуйтеся на WhatsApp-канал DefTech спільноти!

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підготуйте резюме, ідіть на lobbyx.army, дивіться що підходить, розсилайте масово. Ну тільки фільтруйте організми, в які б не хотіли потрапити, а то бажання ж збуваються іноді в гіршу сторону :)
Через дурку в справі, звісно, будуть відмови, але пробуйте і рано чи пізно знайдете.

З самим переведенням коли знайдете приймаючу сторону не має бути проблем, якщо з роти охорони на бойову(!) посаду, таке ± нормально через армія+ робиться.

Підписатись на коментарі