Яка країна зараз комфортна для українських чоловіків з віддаленим доходом?

Давно не було топіку.
Якщо переїзджати, але щоб працювати не на місці, а дохід буде з закордонних джерел, в країні просто жити, витрачаючи кошти. Тобто це не якась супер-країна з рейтингу повинна бути, а з норм кліматом, інфраструктурою, майже нульовими податками на закордонний дохід для номадів, або можливістю його легалізовувати дешево.
Зразу спадає на думку Грузія з їх ФОПами (низькі податки)
Аргентину дивився, але там не зрозуміло і всього на рік
Південна Азія типу Вєтнаму — доволі екзотично і невідомо, наскільки комфортно по іншим «понаїхам» з недалеких держав.
Португалія та Іспанія — вже дорожче і складніше, тому, напевно, ні.

Особливо було б цікаво почути реальний досвід.

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному4
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

З 24-го року діє нова віза в Таіланді DTV (Destination Thailand Visa) на 5 років. Погугліть. В тому регіоні наліпший варіант для самотьного з віддаленим доходом. Там є нюанси з податками, але усе давно відоме і любий ШІ вам розкаже як уникнути зайвих витрат. Вартість життя дешева, якість життя на висоті. Мова важка, але до рівня «Елочки Людоєдки» за бажанням можна вивчити

Тем временем Корея на 3 года начала выдавать диджитал номад визы koreaworkexpert.com/...​ital-nomad-visa-f1d-2026

Последние тренды как раз что Южная Корея хочет помириться www.bbc.com/...​ews/articles/c8en2z9jp2xo

Друг мешкає по діджітал номаду вже майже 2 роки, зараз думає переходити на візу пошуку роботи чи рухатись далі. Корея за його словами дуже гарна країна але для самотніх чоловіків:

• Сервіс на рівні України
  • З дівчатами на початку проблем немає
  • Багато розваг та легко подорожувати іншими країнами Азії
  • Відмінна інфраструктура: інтернет, метро, громадський транспорт
  • Корейці увічливі та привітні
Мінуси:
  • Великі вимоги по зарплатні для візи діджітал номада
  • Побутовий расизм, готуйтесь що у метро між вами та іншими нерідко буде відстань
  • Кореянки це інша планета, не усім підійдуть. Зближення дуже швидке та різке, а не плавне як в Україні.
Якщо захочете залишитись: соціалки як такової нема, легалізація через бальну систему та переважно шлюб чи роботодавець, не дуже прозорий шлях до паспорту, корейська не європейська мова, нерухомість в Сеулі туземун
у метро між вами та іншими нерідко буде відстань

Чому це мінус? Десь у Парижі це міг би бути великий плюс.

Тому що здається нібито вас за мавпу вважають:)

Може це до вас навпаки, як до особи недосяжного рангу бояться підійти, що ви такий песиміст :)

З дівчатами на початку проблем немає

На початку немає, а що потім? Виникають проблеми?

На початку немає бо він їм дарував квіти і вони від такої романтики в шоці були. Проте казав що важко знайти дівчину для серйозних відносин. Жінки залежні від думок родичів та друзів

покажу мені жінку (навіть не з кореї, а всесвіту) — з ЯКОЮ НЕМАЄ ПРОБЛЕМ ХАХА

Та отож...жінка або жива, або мерт... з нею немає проблем

Великі вимоги по зарплатні для візи діджітал номада

Та наче по вимогам для Сеула до 35 років еквівалент 4700 баксів на місяць Думаю що реально вартість життя там навіть вища

«Иран в ответ бомбит базы США в ОАЭ, Иордании и Катаре. »
успіхів... там теж надовго це все

Війна в Україні та війни на Близькому Сході — це дві великі різниці. В Ізраїлі війна вже майже 80 років і нічого, живуть, процвітають. Дехто з України переїздить туди жити

ти адекватний? перечитай ще раз що написав
це як сказати — сеча краще кала, не так противно їсти...
спитай в тих кого там вбито — чи є для них різниця?

дехто — це міндіч? це зрозуміло, але поїхав він не від бомб

Жить там так себе ( в Израиле).
Я могу это утверждать так как жил там прилично времени. Это не продостаток, это про окружающую реальность. Оч много того что можно прочувствовать только изнутри.
Я считаю что у Израиля , к сожалению,нет будущего чисто демографически. Религиозный сектор уничтожает его изнутри паразитируя и ничего не давая взамен.

Я считаю что у Израиля , к сожалению,нет будущего чисто демографически.

Чому ви так вважаєте? Ізраїль наче чи не єдина розвинена країна де коефіцієнт народжуваності місцевого населення вище за 2.1.

Розвиток технологій збагачення урану у арабів і персів може закінчити це ралі

так Голда казала що в них теж є «трішечки для себе»

Там проблемы с разбивкой коэффициента рождаемости по секторам общаства.
Условно в религиозном 7-8 на женщину, в не религиозном — 3-4 максимум.
Это подтверждается моим кругом общения и наблюдениями.

Религиозный сектор дремучий и не имеющий умений и знаний да и желания в большинстве работать. Там в основном работают женщины (sic!) в промежутках между родами. Мужики «учатся» в колелях и ешивах до 30 лет потом если и работают то на неоплачиваемых нормально работах ибо даже не учат в школах религиозных математику и англ.

И все эти люди получают деньги от государства держа за яйца правительство Нетаниагу долгие годы.
Их школьная система, детсады, и пособия финансируются государством и они дико размножаются( как никто из хасидов вне Израиля). Это раковая опухоль общества в нынешнем виде. И они организованно голосуют за свои партии которыми управляет духовенство.

Израиль о котором говорят и знают в мире это хайтек в котром работают пусть 500к человек и военка пусть еще с 80-100к .
Остальное «не продается». А остальное население довольно дремучее. Это было одно из открытий для меня.

Так что этот 2.1+ не помогает а приближает конец скорее

Хз, я в цьому точно не експерт, але так виглядає що по номаду (Іспанія, Португалія) буде найлегше легалізуватися. Ну або спочатку шукати робочий контракт в тій країні що найбільш приваблива, але тут для себе я хз як це має бути, адже навіть якщо і отримати офер за якийсь проміжок часу сидячи в Україні, то наскільки великим буде потенційне вікно для виїзду — незрозуміло.

я в цьому точно не експерт

100%

Та Іспанія та Португалія таке собі вже, багато чого змінилося. А ще будуть задовбувати потім з Резерв+, нахіба потрібно таке, хоча виплати від них нафіг не впали, але ж можуть задовбувати і без цього.

Потрібно шукати віддалений острів, та переїжджати родинами, щоб створити спільноту на 100 людей. Збудувати житло, обробляти землю, ловити рибу. Подалі від держав. Спостерігати за природою. Писати про це книги, філософські розповіді. Бути вільним.

Так всі території давно зайняті державами. Де ти плануєш його шукати?

Та це мрія звісно. Зрозуміло, що всі ми в системах закріплені.

у океані, повно пустих островів, проблема одна — що робити якщо апендицит запалиться

Пустой и никому не принадлежащий — разные вещи.

«вЄ-Щі» може й різні, але по факту вони нікому не потрібні та ніхто там тебе не вижене

у океані, повно пустих островів, проблема одна — що робити якщо апендицит запалиться

у місті повно лікарень, але що робити якщо апендицит запалиться? поїдеш до лікаря, а по дорозі трапиться блокпост і бусик.. життя бентежне!

до чого це? як у калюжу перднув...

ось приклад реальний

місяць тому в мене кішка народжувала, матка випала, вночі ганяв на оболонь щоб врятувати по ночному тарифу (30 тис вийшло у Зверополісі), а на острові — кішка та кошенята б вмерли у муках... бо я матки вправляти на приматі кпі не вчився

про тцк я тоді не думав, якби шось незаконне б було (я офіцер запасу) — вбивав би, я ніж ношу
таки нерви були...

до чого це?

Просто це вже реалії нашого життя, які стали настільки буденними що на них не звертають уваги.
Бачив відео як якогось хлопа з криками витягнули із стоматології. І ще одне — де лікаря спитали про самий безглуздий смертельний випадок з його практики, а він такий: «ха, ха! у чоловіка було запалення, але він боявся ТЦК і не виходив з квартири — так і помер».
Я до того що у нас вже патологічно хворе суспільство, вікно Овертона розтягнули по саме «не хочу».

як у калюжу перднув...

Не у калюжу, а у зелений концтабір, не перднув — а насрали і не я, а зелена влада.
А так загалом все вірно, вибачайте що нагадав про те що ми в дупі.. Don’t Look Up.

я тут до чого? звертайся до виборців зе-клована
хоча таких зараз не знайдеш з вогнем
ха-ха-ха

та я ж не до тебе особисто звертаюся щоб вили в рукі і боротися)
просто час від часу на форумі треба нагадувати зеленим і поцреотам що спільнота це не толерує, їх «часики» вже тікають!

це фігня поки їх садити не почнуть за ВСЕ

Бідна кішка((
Респект що врятував!

є така прикольна графоманія, про меганезію, воно в двадцяті вже геть не так виглядає і читається, але ж воно про мрії..

Мені все подобається крім цього:

Збудувати житло, обробляти землю, ловити рибу

— руками робити ніц не хочу, тілько на кампухтері гамати)

Ну це не константа, кожен може вносити зміни у мрію.

ну він має на увазі хтось йому побудує хаха

я переїхав на дачу рік тому
я знав що багато роботи але реальність виявилась крутішою
свій дім це постійна робота, шось десь завждти треба робити
ще газон, огород (для душі, картоплі нема)
до 10 кущиків ще догладяю... хаха

нє, мене краще вбийте відразу — на дачу працювати не піду)

я теж у квартирі жив, на дачу звалив (не через обстріли, а жінка задовбала) але після дачі вже не хочу там жити бо як у клітці... до того ж у мене поряд водосховище, я віндсерфінгом займаюсь, вісім котів завів собі (так сталось) — живу як король

Потрібно шукати віддалений острів, та переїжджати родинами, щоб створити спільноту на 100 людей.

І помирати у років 60 від відсутності медицини, а до цього мучитися від різних негараздів по типу мігрені або зубного болю.

там померти можна і розквіті сил, бо апендицит наприклад чи не дай боже зуб треба вирвати!!!

від відсутності медицини

Але чому відсутності? Її треба будувати. Всього то треба знайти декілька основних лікарів і завезти обладнання.

Малайзию уже называли?)
Тёплый климат, морько, горы, джунгли Борнео, дешевые перелёты по ЮВА, низкие цены.
Бонусом диджитал номад виза, всё хорошо с английским, безопасно.

Клімат там фантастично жаркий та важкий, навіть дихати важко, принаймні в Куала Лумпур. Квитки на літаки дуже дорогі. Ціни на продукти — височенні, на аренду — помірно високі. Номад візу отримати вкрай важко (це війна без правил, їх просто немає). І саме найголовніше — віза продовжується лише один раз, більше фізично неможливо і ви маєте покинути країну, жодних візаранів.
З безпекою так, все ок.

Мне в том климате было ок. Если вы были в КЛ, то знаете, что там всюду кондёры, а в центре города самые важные пешеходные дорожки заменены кондиционируемыми переходами.
Перелёты у Air Asia стартуют в распродажу от 5 долларов, покаталась и на Тиоман и на Борнео(Кота Кинабалу, Сандакан, Тавау) и за 4 внутренних перелёта с багажом не в акцию вышло 180 долларов.

Але ж ця тема не про туризм, вірно? Я жив в КЛ. Будь-яка еміграція залежить від довготривалої візи. Це база, яка вирішує. Станом на зараз для отримання річної візи потрібно пройти багатомісячний квест, а потім майже відразу розпочинати наступний. Третій раз візу не дають.
Саме тому Малайзія ідеально заходить лише для візаранів з країн азійського регіону — В’єтнам, Тай і т.д.

2 года это очень даже долгий период и сравнивать его с визаранами когда каждый месяц бегаешь туда-сюда рискуя что тебя не впустят обратно, не корректно.

Вы получали когда-то эту визу? Уверяю, практика вас неприятно удивит. Это очень сложный и долгий процесс, многомесячный, в полной неизвестности, без малейших шансов и гарантий. Его нужно пройти дважды, первый раз за пределами страны, а второй раз внутри страны.
Виза-раны для Малайзии категорически не приемлемы, в отличии от окружащего его азиатского региона, чтобы не пустили нужно очень стараться.
P.S. За виза-раны я не агитирую, это тяжело и дорого каждые 3 мес кататься.

я прожив у Гавані 3 роки, слухай мене

волога та жара — розбуджують усі слабкі місця, вилазять усі болячкі бо ми не адаптовані з дитинства, поживи там півроку літом — а не три тижні потім поймеш

а кондей не спасе на вулиці

’Квитки на літаки дуже дорогі

Куди, в Європу? Ну так, в Європу квитки дорогі з будь-якого континенту. Но вся Азія, Австралія відносно дешеві квитки. Взагалі Куала Лумпур це один із хабів, тому з перельотами проблем немає.

Ціни на продукти — височенні,

Порівняно з чим? Там об’єктивно ціни менші ніж в інших подібних мегаполісах Азії.

на аренду — помірно високі.

Там можна пентхауз за 200к купити, як аренда може бути дорогою? порівняно з чим?

Я відповідав Аллі, яка казала що в Малайзії рай на землі для релокантів.

Но вся Азія, Австралія відносно дешеві квитки

Звістно відносно дешеві, бо вони географічно поряд. Але війна, ціни на паливо зросли.

ціни менші ніж в інших подібних мегаполісах Азії

Ой не помітив... Скажіть краще який саме мегаполіс маєте на увазі для порівняння.

Там можна пентхауз за 200к купити

Покупка не дає права на проживання, зекономити точно не вийде, бо на третій рік потрібна буде управляюча компанія, а вони хитрі і добре знають ваш візовий статус.

>>яка країна для українських чоловіків
Якщо мається на увазі «чоловіків», то Запорізька Січ ! А після війни та, що побудуєте.

Жаль що тут не можна ставити реакції як в телеграмі)
Клоун тут ідеально пасує

МЧ, котрі асоціюють себе з клоунами, можуть навіть аватарки «клоунів» начепити ;) Буде видно відразу, скільки їх в ІТ))

паразит у природі завжди нервує коли жертва починає розуміти факт паразитизму. отак матріархат і фемулі постійно беснуються

До чого тут зараз фемінізм?
З чого ти вирішив, що Маріша взагалі дама, а не Бобер?
Чого не питаєш чи служить вона/він, щоб так високопарно стверджувати

І третє, чого ти раптом фемінізм прирівнюєш до паразитизму?

До чого тут зараз фемінізм?

бо

З чого ти вирішив, що Маріша взагалі дама, а не Бобер?

мені

Чого не питаєш чи служить вона/він, щоб так високопарно стверджувати

похєр

І третє, чого ти раптом фемінізм прирівнюєш до паразитизму?

хочу і прирівнюю, хто мені заборонить?

Нiки мiняються, але ниття про розумних та гарних з трьома дипломами яким роботи не дають вiчне xD

паразит у природі завжди нервує коли жертва починає розуміти

До речі, «паразит» — історично чоловічого роду.
Досить рідко (майже ніколи) не вживається слово ’паразитка’ (значить, це — не природно).
Та тепер паразитки в ЄС вже почали потихеньку об’єднуватись і прекрасно себе почувають «без жертв» www.instagram.com/p/Dcdo99qiFUP.

Тут стрибає маря леві з трьома дипломами і безробітна, тому має час, може вам у неї спитати що там по суфіксу -s та фемінитивам у давньогрецької звідки слово parasitos з’явилося. А що до резервацій для фемуль це гарний тренд який тільки підкреслює, що навіть у такому комфортному середовищі як ЄС паразити мають обʼєднуватися у колонії щоб вижити. Чоловіки продовжать життя з жінками, а третій гендер хай собі живе як хоче

паразити мають обʼєднуватися у колонії щоб вижити

Хороші такі, добрі ці жінки-паразитки — самі себе забезпечують, кожна володіє якимось ремеслом і ним заробляє. Тільки ось «жертв» вони до себе не пускають)) Взагалі, і нашим жінкам давно пора позбутись тих «вічних жертв» невідомо для чого, постійної жертовності, тоді і стане все на свої місця!

У совку це називали «гуртожиток фабрики швачок» так само бабки і рспшки жили, гарний варіант якщо не можуть власне нормальне житло купити чи бути частиною звичайного суспільства. Але головне за власний кошт, будь ласка, без підтримки поганих бюджетних грошей від чоловіків живить собі як хочете, нам нормальних жінок вистачить, Азія виробляє їх більше ніж захід встигає перетворити на фемло

www.instagram.com/p/DcJpT5nONuX

не можуть власне нормальне житло купити чи бути частиною звичайного суспільства

може вони вже «відпахали» на нормально-недалеке суспільство (в патріархальному розумінні «нормальне», де нормально відноситись до жінок\дружин через одні вимоги «принеси\подай\зроби», та купою неадекватних запитів, як жінка має виглядати\почуватись, як вести себе, що думати і що робити).
Тому ті жінки, що переїхали в поселення, накопили експертизу і діляться з нею між собою, живуть повноцінним життям без стресів і обезцінювань.

нам нормальних жінок вистачить

ну-ну, номальні жінки (котрим нічого не потрібно) годинами сидять і чекають, поки ви з «якимось фемками понапереписуєтесь»

Ще раз — мені взагалі не цікаво що та як там у фемрезерваціях, монастирях чи інших замкнутих суспільствах. 1) робить там що завгодно 2) не за мій рахунок

фемками понапереписуєтесь"

Нормальна жінка знає, що хобі у чоловіка то святе

МЧ, котрі асоціюють себе з клоунами, можуть навіть аватарки «клоунів» начепити

А що не так? «Ми всі президенти» © Зе

Фемка перевзулась в патріархат ))) Ну звісно, матріархат потрібен лише тоді коли не треба помирати ))))

Я думаю до женской мобилизации не так много осталось.

Тобто спідниці та перуки, в котрих ви ходите в магазин/кав’ярню (та за якими ховаєтесь) вас більше не врятують ? ;) Чи у вас вже є план Б — «дурка для ІТків»))

Тобто спідниці та перуки, в котрих ви ходите в магазин/кав’ярню (та за якими ховаєтесь) вас більше не врятують ?

Комусь не подобається чоловіча перука?

Ви б сказали це в обличчя Людовику XIV Королю-Сонце (фр. Louis XIV; також відомому як Людовик Великий (Louis le Grand)) — французькому королю, який правив Францією з 1643 по 1715 роки? ;-)

Так це ж гітарист Queen Браян Мей.

Я спокойно хожу и езжу по улицам.
Мой план А сработал еще до ковида.

Коли не звертаєш уваги на профайл, то відчуття, що пише чоловік. Або зараз жіночий фемінізм набув більш чоловічої компоненти. Хз. Хоча , якщо припустити, що ім’я і прізвище — правдиві, то можна знайти декілька жіночих профайлів — розробниць її віку.

А якщо мається на увазі марішу? то яка?

Ви на них агресуєте чз те, що вони не служать? Питаю, бо останнім часом просто забагато тут діалогів, де ви намагаєтеся якось знецінити, зачепити ітд

Січ кажете — з бусурманами та ляхами воювати за провославіє ?
Пісоя війни, з данною повісткою — буде інша війна, за переділ власності і зони впливу.

Там было по конъюнктуре.
То с одними против других, то наоборот.

Цікаво чи розглядав хтось переїзд в Чилі? Вважається «південноамериканською Німеччиною», рівень життя набагато вище ніж наприклад в Аргентині. Податки 15%, але там інша шкала якась. Медицина норм. Зараз вивчаю питання, але тільки почала, тому можливо хтось доповнить.

Там не зовсім nomad, але показуєш дохід стабільний від 1к, або накопичення, контракт на надання послуг, несудимість. Обробка півроку.

Територіальна система оподаткування: тобто, якщо працюєш на іноземців, а не на чилійському ринку, то уникаєш чилійського оподаткування. Але є інфу про ті 15% річних
Так що краще дивитись саме в них на сайтах
Іспанська легша за португальську, так що можна вивчити. Криміналу набагато менше ніж а Аргентині. Оренда зі складнощами у вигляді поручителя, уви

А як там з купівлею нерухомості?

Я не впевнена чи є сенс розглядати зараз це питання, бо там зараз можна навіть туристам купувати, просто закони можуть трансформуватись за ті 3-5 років поки вийдеш на громадянство, де апріорі менше податків. Важкувато для нерезидентів отримати іпотеку бо банк не може перевірити звідки гроші

3-5 років поки вийдеш на громадянство

2 years before permanent + 5 years on permanent = 7 years

2 роки до перманент це дуже швидко

Звісно, в Іспанії це буде 5.

Ви Панаму описуєте, а не Чілі. Насправді в лптинскій Америці усе не так просто, по криміналу кумовству та корупції — Україна відпочиває. Навіть в Панамі, де відносно усе добре, бо по факту це сателіт США та канал приносить стабільні грощі, з корупцією все в порядку.

Є багато варіантів з digital nomad візами, але врахуйте що digital nomad — це по візових правилах такий чувак до 40, як правило без сімї, що працює сам на себе, йому дають пожити недорого, але в результаті він повинен буде потім коли віза закінчиться виїхати назад куди його пустять — хто в ЄС, хто в США а хто в Білу Церкву.
Варіантів маса — від країн ЄС до різного роду екзотичних місць. Якщо для ЄС варіант тільки то що вище, то для екзотики при певних капіталах є звичайно можливість залишитись.

Та ні, nomad в тій зі Португалії це шлях до громадянства ж
Просто довго жить там треба
+ ти доплачуєш за партнера(ку)

ага, только этот путь очень тернистый и легко оступиться что сразу приведет в невозможности получить гражданство

Словаччина за умови отримання тимчасового захисту (станом на зараз із підтвердженням щодо законного виїзду з України). Варіанти:
1) працювати на українському ФОПі (є роз’яснення податкової, що якщо не відкриваєте офлайн-точку у Словаччині, то вони рахують вас податковим резидентом України). Плюси: податки тільки з ФОПа в Україні, ТЗ зараховують у строк для отримання ПМЖ. Мінуси: тільки до кінця тимчасового захисту (станом на зараз до березня 2028), для переходу на інший тип ВНЖ чи ПМЖ потрібна легалізація на місці, не дадуть іпотеку.
2) відкрити словацький ФОП. Мінуси: вищі податки аніж на українському. Плюси: на ТЗ його можна відкрити легко і через 6 місяців отримати ВНЖ на підставі цієї діяльності за спрощеною процедурою переходу з ТЗ до ВНЖ, можна взяти іпотеку після 12 місяців офіційних доходів на ФОП.

Чи формально законно (типу дав хабаря на ВЛК свого часу) ?
Ні, розглядаються варіанти де немає рабства для окремої категорії людей.

логічно що коли країни які дають нам гроші на війну, хочуть щоб ми воювали а не відсижувалися за їх кошт на «пільгових статусах».
з часом гайки будуть тільки закручувати і в ЕС також, не тільки в Укр, і ваш правовий статус там може в майбутньому погіршитися — коли є до чого докопатися, типу липових документів і тд...
я не здивуюся коли свій правовий статус в ЕС треба буде підтверджувати через тцк у Укр...

1) працювати на українському ФОПі (є роз’яснення податкової, що якщо не відкриваєте офлайн-точку у Словаччині, то вони рахують вас податковим резидентом України). Плюси: податки тільки з ФОПа в Україні, ТЗ зараховують у строк для отримання ПМЖ. Мінуси: тільки до кінця тимчасового захисту (станом на зараз до березня 2028), для переходу на інший тип ВНЖ чи ПМЖ потрібна легалізація на місці, не дадуть іпотеку.

Пів року а далі податкова Словаччини може почати розглядати вас як податкового резидента Словаччини. Так же скрізь в ЄС, хіба ні?

У Словаччині є роз’яснення їх Податкової щодо тимчасового захисту. Ось тут можна почитати: www.financnasprava.sk/...​ieOdidencaNzavisCinnostSR

Острови Піткерн — жодних податків на будь-які доходи (що в країні що поза її межами), ніякого ПДВ, гарний клімат, океан на тисячі кілометрів навколо.

Легалізація доволі проста, найскладніший документ в анкеті це, мабуть, флюорографія static1.squarespace.com/...​visa application form.pdf бо на острові немає де її зробити, а до найближчого госпіталю пару тижнів на кораблі плисти.

інфраструктурою

Є, але найближча на Новій Зеландії в 5000 км і 2 тижні на кораблі. Але зазвичай рівень податків і інфраструктури дуже взаємоповʼязані, тому доведеться йти на компроміси.

кому и кобыла невеста ©

ти якийсь неуважний, там все

пару тижнів на кораблі

хоча насправді до сусіднього Мангарева (Французька Полінезія), де вже є аеропорт, пливти лише 2 доби, просто судно ходить раз на два тижні

>>яка країна комфортна для чоловіків
Тут і екстрасенса не потрібно : звісно ж та, де нема патріархату (постпатріархальна) ;)

це Україна майбутнього, де усіх чоловіків вбʼють, а фемулі підпишуть з руснею капітуляцію в обмін на автомати з тампонами

в honor societies є тенденція жінкам загалом бути патріархальнішими ніж матріархальність чоловіків в dignity societies (на рівні суспільства, на індивідуальному це менш помітно, бо егоізм і тп)

Україна зараз суто матріархальна держава, де навіть на вищому рівні рішення приймає Вероніка-Феншуй

А як ЗП-ки ? В ІТ, наприклад ?Вже вирівнялись ?? Кількість жінок вже повернулась хоча б до рівня 70х рр ;)

так ви ж не хочете працювати, щоб кількість повернулася до рівня 70-х, відкриваєш інстаграм, а там усі хочуть бути утриманками. а зп як відомо у нас по скілам

Зауваження щодо матріархальності України не валідні по логічним причинам:
1. якби вона була матріархальною, українки з 2-3ма освітами та досвідом роботи не виїжджали б мити підлоги та працювати вантажниками у якісь там польщі (ні до війни, ні під час), а спокійно б отримували «адекватну ЗП», відкривали б бізнеси тут, а не закордоном.
2. більшість жінок в політиці привела б до
— кращого фінансування освіти і культури, як у фінів
— кращої протидії корупції (адже більшість жінок не зацікавлені народжувати дітей в корумпованій країні, це — факт)
— підвищенню рівня життя через підвищення соціальних стандартів (а не популізму, який властивий всім патріархальним владам)

українки з 2-3ма освітами та досвідом роботи не виїжджали б мити підлоги та працювати вантажниками у якісь там польщі

Вони роблять це, бо хочуть, дивляться на успішних сестер які присіли на потоки і намагаються якось відповідати

кращої протидії корупції

Більшість затриманих за корупцію останні роки — жінки, не народжуєте ви не через корупцію, а через егоїзм, інфантільність та чсв матріархату.

підвищенню рівня життя через підвищення соціальних стандартів

Рівень життя жінок в Україні вище навіть європейських стандартів, бо матріархат зробив під себе зручні закони, а на інших їм плювати, хай би подохли скоріше.
Взагалі смішно коли фемка з матріархату намагається довести що їй малувато матріархату

>> рівень життя жінок в Україні вище ЄС
чергова патріархальна побрехенька.
Навіщо тоді їхати в ЄС, якщо тебе беруть на будь-яку роботу і можеш скуповувати квадратні метри «кілометрами» ? Звичайно ж ми не будемо брати «карєннних кієвлянок», котрі майже не зіштовхуються з дискримінацією на ринку праці (їх все-одно пропихнуть майже на будь-яку посаду навіть без особливих талантів, як у хлопців-трактористів).
Говорю зараз про жінок в Україні в цілому, котрі щоденно зіштрвхуються з неадекватним відношення при прийомі на роботі, неадекватними умовами праці (та сальними пропозиціями).

якщо тебе беруть на будь-яку роботу

на роботу беруть по скіллам, а не по гендеру, якщо їх нема, то не треба займатися проекціями

ну і у масі своїй займаються рекрутінгом, кадрами та іншим суто жінки, матріархат суворий, жінки ненавидять жінок так саме як і чоловіків, теж вирішуйте питання поміж себе там

>> жінки ненавидять жінок
Особисто я ненавиджу лише одну категорію жінок: котрі «страждають мізогінією». Переважно це жінки, виховані в патріархальних сім’ях, де батько/брат/чоловік — був бог і беззаперечний авторитет, навіть, якщо він був повний неадекватом, педовілом, домашнім тираном, вбивцей і т.п. Такі люди(чи те, що від них лишилось) потім намагаються ’свій патріархальний/мізогінний устрій’ нав’язувати іншим, підтримувати і просувати чуваків в ІТ, політику, керівні посади, які того не заслуовують, бо він же — МЧ!
До інших жінок, що поважають себе та інших — ніяких питань

Щодо корупції ж досить натягнуте твердження, чи є якісь дослідження?
Популізм — це тренд демократичних країн, а не обовʼязково розподіл патріархальних чи патріархальних структур

Вона на зарплаті від доу, розганяти срачі, ну або від природи така. там же всі тези суцільна маячня. )))

Я б не сказала, що всі твердження маячня. Тут же вже декілька разів постили статистику посад та зарплат відносно гендеру по рокам. Матріархату дійсно немає (тут просто декілька шарів дискусії, тому цікаво на що опираються всі учасники, окрім Маріши, але ще й Макс програміст)

Платять менше всим хто погоджується на менше зарплатню, власниками бізнесу та тим хто торгується за зп, абсолютно начхати що там у вас між ногами чи який колір шкіри. От і все.

Як би все так дійсно було як вам здається то можно було б просто наймати жінок чи інших меншин і вони б робили все дешевше і краще, але цього чомусь не відбувається.

Торії заговору то для розумово відсталих.

Маячня — це те, що ти пишеш

Та він наркоман. Не варто його сприймати серйозно.

Це іще досі пече від топіку про Албанію? Чи просто завидно? )))

>> всіх чоловіків вб’ють
Питання не в тому, скільки чоловіків вб’ють, а хто саме лишиться, і що вони будуть будувати. Чи будуть знову відноситись до будь-якого М (зокрема, що всю війну десь сидів під спідницею), як до принца та знову роздавати всім мужикам керівні посади ?
Ще й питання, скільки ще жінок у нас «страждають мізогінією» (зокрема і в рекрутинговій сфері)

я вважаю що відноситися до будь-який пісі яка не встала на захист держави як до громадянки не серьозно. треба якісь жіночі паспорти вигадати, нема УБД та резерву+ — нема прав

Питання не в тому, скільки чоловіків вб’ють

оце в рамочку і не ніколи забувати

всіх, звичайно, не вб’ють, але ті з нас «хто залишаться живими — будуть заздрити мертвим!» ©

в західних областях в тур зонах, де жінки через спеку одяглися легше, спостерігається збільшення кількості гостей чоловічої статі з Грузії, тому певне заміщення вже іде

ну а як, жіночки живуть своє життя, поки миколка копає на Сході норку, її норку відвідує гість з Кавказу

Це збільшує генетичне різноманіття, і є великим плюсом.

Чомусь ніхто ще не згадав Турцію з 0 податками на закордонний дохід на 20 років. Мабуть ще бракує реального досвіду.

Турція, Грузія клімат м’яко кажучи ну ДУЖЕ на любітєля.

Якщо в горах то норм

Что не так с климатом в Тбилиси?

я жив там півроку у 2014, ховався від феміди януковоча
поїхав у квітні, але жара вже була відчутною
зима м’яка, не в горах звісно
що там улітку — сам зрозумієш

Ну я был там зимой и в начале осени и было очень приятно. После Одессы и Хайфы так точно. Ветерок прохладный, все зелено, красивый и живой город с архитектурой. На солнце припекает, но где в наших широтах не припекает? Может, идеализирую, но за 1% налогов за жизнь постсоветском миллионнике я готов многое простить.

Сакартвело — це «блєск та ніщета» поряд. Грузини пох...сти та взагалі специфічні люди.
В них навіть канатку зірвало бо не обслуговували, відоси є, не для слабонервних. Батумі так взагалі — хмарочоси поряд з трущобами. Люди працюють на 10 поверху без страховки.
Живуть у напівсданих домах, де квартира поряд з дирою у стіні...
Ще купа вражень.
Але у 2014 вони нас любили та підтримували. Що зараз — не знаю. Думаю погано. Бо там все куплено руснею.

He знаю, там топ клімат — один з найкращих у світі. Порівняно з гівно-кліматом України чи Польщі — то рай на Землі. Жив, перевіряв.

Я прожив і пропрацював більше 7 років в Грузії. Батумі — то вопще не для життя якщо цілорічно. Тбілісі — теж не поймеш шо. Кутаісі — шось середнє, але все одно взимку може сніга насипати півметра. Навіть в порівнянні з сусідньою Туреччиною клімат програє по усім показникам.

Олег, а що не зайшло в Батумі для довгострокового життя?

Батумі — це помийки та трущоби поряд з хмарочосами, взимку волога з моря та вітер
Пляж крупна галька можна ноги поломати
Єдиний плюс поряд гарний ботсад, реально крутий

Взимку реальний дубак, дика вологість, пліснява, вітри. Кваріаті трохи ліпше, але то вопще село. Так само як і Кобулєті. Взимку усе вимирає

Погоджуюся. Там клімат ще якось терпимий, решта ну просто не для мене.

Португалия вроде 0% для дохода вне страны на не помню сколько лет

Повністю не відповідає дійсності.
То шо ви кажете — брехня інфоциганів з тік тока.

Здається колись був експеримент з Non-Habitual Resident (NHR) з 0% ставкою на дохід з поза меж країни. Але експеримент закінчився і таких умов більше немає.

NHR вже 2 роки відмінили.
Коли він був, то ті 0 відсотків nhr були щодо пенсій та акцій.
Стандартна ремоут робота б2б, навіть при старому nhr, це було 20% irs,,, завжди.

Вєтнам комфортний та недорогий і подалі від Європи. Сам придивляюся до Азії

Ваша інфа далека від реальності, В’єтнам вже давно не дешевий, аренда 2br буде в районі 1к, а їжа відносно дешева лише в досить строьмних місцях. Візарани кожні 3 міс остаточно знищать економію. З іншого боку, якщо сім’я невелика і 1br достатньо, буде економія.

Це що за маячня? Може ви про Дананг, то так, роздули ціни до якихось неймовірних висот. Той сам ХойЯн півгодини від нього — будинки по 300-400 на місяць. Я в Далаті більше року жив — неймовірний клімат, поїхав звідти в лютому тільки. Орендував студію на краю міста за 250 доларів на місяць з комунальними включно. До центру на байку 10 хвилин. І як ви пишете в «стрьомних місцях» значно менше шансів отруїтися ніж в пафосних місцях для туристів. А як купляти просто свіжу їжу та готувати (пароварка та аерогріль роблять це швидко та якісно), то взагалі копійки коштує.

маячня

Не розумію вашої грубості, але відповім:
1. Так, я про Дананг
2. Студію і зараз можна зняти за 300-400, але якщо сім’я скажімо 4 людини, то це скоруше 2br, я ж наче чітко написав про це в минулому повідомленні.
3. Стрьомні місця насправді і є такими, бо посуд миють брудною ганчіркою ввечері, а воду зливають на асфальт перед закладом, антисанітарія шалена, білі дружно бекають.
4. Ціни на продукти дуже високі, ви ж можете прямо зараз оналайн глянути ціни в супермаркеті майже по кожному місту. Ринок не завжди дешевше супермакета, іноді 15 кг картоплі сильно дешевше замовити грабом.

Вибачаюсь що звучало грубо, не мав мети образити тоща.

1. Дананг — не весь Вʼєтнам, на щастя. Його розпіарили і туди їдуть всі. Я прожив там 4 місяці, мені не зашло. Але проїхав по узбережжю від Данангу до Сайгону — купа красивих містечок з адекватними цінами (нячанг не рахую, там сочі вже давно).
2. Щодо сімʼї то пропустив, бо тема була про чоловіка одного, проєкція. Але ж в тому ж Кам Ламі можна знайти за півціни и море там значно краще Данангу.
3. У Вʼєтнамі стільки кафе, що можна вибирати все життя і то в одному місці. Да, є помийки, але на кожну доводиться з десяток нормальних. Якщо довго живешь то знаходишь.
4. А щодо цін в супермаркетах — ну там я мало що брав бо сам готую. Більше на ринку — свіжу курку, яйця, фрукти, рибу. В Далаті тільки GO є, там молоко та рибу червону заморожену по 7-10 євро кіло, більше і купляти нічого. Взагалі все це пізнається лише в порівнянні, я наразі в Канаді і тут в 5-10 раз дорожче звичні продукти, вже потроху збираюся назад.

Я дійсно не був у багатьох місцях В’єтнаму, діти та чемодани не дуже мотивують... Так що так, можливо дійсно є багато місць кращих за розпіарений Дананг. Що до Канади, то може не спішіть назад, бо звідти легше виїхати ніж приїхати...

наразі в Канаді

Як з такими вподобаннями можна бути в Канаді?

Робота, довелося летіти. Не весь час віддалено видається.

З такими вимогами — Дубай.

там очень немаленькие минимальные вложения для визы резидента и специфический климат с отношением к неарабам, и местные расходы запросто могут забирать солидую часть доходов

... з норм кліматом, інфраструктурою, майже нульовими податками на закордонний дохід для номадів, або можливістю його легалізовувати дешево ...

Підкресліть основні пункти і виберіть саме основне для вас.
Від себе можу порекомендувати детальніше подивитись та глибше проаналізувати Аргентину або Уругвай. Розумію що це не дуже популярний напрямок, але там цікава ситуація з податками для ІТ і в цілому адекватний шлях легалізації і отримання паспорту.

Чилі теж варіант, але зі своїми нюансами. Перші три роки податки нульові. Але потім уже близько 17%. Та по легалізації і документах термін більший чим в запропонованих раніше країнах.

Зате там є кава на ногах, якщо розумієте про що я.

То вже на любителя :)

Фігасє на любителя, ну якщо хтось по хлопцям тоді так на любителя

прочитав: Яка країна зараз комфортна для українських ЧИНОВНИКІВ з віддаленим доходом?

Ось про Грузію я теж написав зразу, єдиний мінус — поряд ебанута країна може знову щось накоїти.

1.Ну якщо таке станеться то після закінчення війни в Україні. 2. За 18 років не повторилося, то чому має? 3. ВНЖ оформлюється легко. Навіть, якщо так станеться, то можна зібратися, сісти в машину(бусіки ж якщо і чекатимутьтна кордоні то тільки громадян) і відпочити в Туреччині, а потім поїхати в ЄС і отримати притулок, як людина, яка на постійній основі проживала в країні на яку напали.

я теж придивляюся до Грузії через низькі податки, крім цього там бажано пожити 183+ дні щоб отримати сертифікат податкового резидента та жодна інша країна не претендувала на твої доходи. Після отримання сертифіката можна тусити в будь-якій країні світу, але не довше 180 днів, щоб податкове резиденство не виникло вже в ній. Щодо безпеки то ризики поки не проглядаються, їхній попередній президент, при якому була війна, сидить у дурдомі, а новий уряд начебто проводить адекватну політику зараз

Ну це краще, ніж сидіти в Польщі, де за українську тобі рандомно дадуть в морду. Де ти платиш 20%+ податків, де постійні дощі і де тебе можуть депортувати напряму в ТЦК просто за дтп, в якому ти не винен. Або просто депортувати напряму в ТЦК при першій нагоді

ще накину на вентилятор: Албанія... Я сам роки 4 назад би посміявся. А зараз — ДУЖЕ легко і невимушено

Угу, думав, але маленька країна і за відгуками років 5 тому хто там був, то було таке собі. Як зараз ХЗ.
Чи як мінімум рік-два щоб пересидіти.
Про доходи і податки ніхто там не питає, чи можна забити і «розчинитись» ну або щось базове показати?

Греція. Віза Д для фінансово незалежних громадян (є ще номад віза). Влітку спекотно.Є трішки бюрократії, але проблема відкриття рахунку компенсується відкриттям рахунку вайз-револют. На ТЗ — взагалі рай — навіть авто не треба перереєстровувати.
діти після школи можуть отримати грецьке громадянство.

ну і відповідно дешево (дорожче аніж в Болгарії, але). Послуги — як в Україні. Оренда — ±10 євро за квадрат. Люди привітні і відкриті. І аналогічні їдуть українці. На Криті можна купатися цілорічно.
на островах в несезон проблемне лікування спермотокзокозу, але можна або зі своїм, або заморочитися. Для мізантропа — не сезон — саме то — ти і природа...

Нормальне житло придбати — від 2к євро/квадрат. 3к євро — то вже майже ылітно і біля моря

Там податки для фрілансерів великі, і в армію треба йти служити після отримання громадянства. А так країна чудова

FIP (фінансово незалежна людина) передбачає що податки вже сплачені в 3й країні. Можете полуркати питання. Тому в Греції — максимум якісь страховки і плати за розгляд анкети

На 99% впевнений що це так не працює і прийдеться платити у Греції і багато (40% і тд)

може з пенсії і не візьмуть податок а з зп навряд)

вже усе вигоріло — усе 10 лямів людей зараз будуть змушені кудить переїхати... біда

ХЗ наскільки Гугл правий, але каже, що по ній стаєш резидантом і там норм податки. Треба думати, наскільки треба та Греція. Можливо, дійсно краще Албанія-Сербія-Грузія.

Сербія як варіант з мого особистого досвіду
Легко отримати ВНЖ, ПМЖ за 3 роки на ВНЖ
Податки помірні, є спрощена система
Мова вчиться доволі легко
Ставлення до українців добре

Ставлення до українців добре

Вони ж там усі проросійські

не читайте українських газет за обідом))
це зовсім не так
за увесь час я зустрів аж трьох представників цього прошарку населення

Там кацапи їдуть. Не комфортно.

їх в Польщі більше ніж в Сербії
і тут ніхто автівки на українських номерах не дряпає, і не депортує до неньки за порушення пдр))

Підписатись на коментарі