Виведення коштів з Payoneer у готівкові USD у 2026 році

Привіт, DOU! Потрібна порада досвідчених фрілансерів. Працювала парт-тайм на закордонного замовника. Оплата надходила на Payoneer, кошти поступово накопичивалися. Зараз хочу їх вивести. На даний момент ФОП немає, офіційного працевлаштування також. Є лише валютна картка Monobank фізособи.

Задача: отримати готівкові USD, без конвертації в гривню.

У 2022 році без проблем виводила $2000 з Payoneer на валютну картку Mono і потім отримувала долари в касі. Зараз, наскільки розумію, фінмоніторинг став жорсткішим, тому не знаю, який варіант сьгодні є найбільш практичним.

Цікавить досвід тих, у кого була схожа ситуація:

1. Чи вдається зараз виводити кошти з Payoneer на валютну картку Monobank фізособи та отримувати готівкові USD? Чи запитує банк документи про походження коштів, і якщо так, то які саме?

2. Чи є сенс відкривати ФОП лише для виведення накопичених коштів? Чи спрощує це процес отримання готівкової валюти, чи банк однаково може запитувати документи підтвердження?

3. Чи використовував хтось останнім часом схему Payoneer — криптобіржа — готівкові USD через криптообмінник? Якщо так, чи виникали питання з боку Payoneer або банків?

4. Можливо, є інші актуальні способи отримати саме готівкові долари з Payoneer, які я не врахувала?

Буду дуже вдячна, якщо поділитеся власним досвідом, особливо за останній час, 2025-2026 роки.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Спробуйте невеличкими переводами кожного дня.

ось так точно не треба робити. набагато більша вірогідність що банк почне перевірку

Payoneer вже майже 3 роки як передає дані податковій, тому проблем вам не уникнути у майбутньому..

А можна посилання, де вони про це кажуть? Про CSR казали що не передають.

в голову приходит только схема payoneer->usdt->наличка

Підписатись на коментарі