Спрощення розробки з АІ не відміняє того, що треба вміти продавати свої розробки

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Новий челендж для мене в мобільній розробці.

Я паралельно працюю над iOS та Android додатком — знаю, це не найкращий вибір, але він мені допомагає вирішувати крос-платформенні питання.

Мій додаток Porih вже на бета-тестуванні на обох платформах, але живуть вони окремо. Я зараз пишу новий функціонал спільних прогулянок, і в якийсь момент зовсім випадково я подумала: це ж люди можуть мати друзів зі смартфонами на інших OS 😱 Ну і почалося)

Якось так сталося, що базу я почала вести спільну Firebase для обох додатків — цьому посприяло додавання аналітики. Тому бекенд виявився не основним питанням, а ось фроонт — йой. Андроїд я не використовувала вже багато років, тому не маю уявлення про його дизайн, тому iOS, як на мене, виходить більш гармонійним.

Недавно Claude мені написав: давай не будемо вирішувати це зараз — в тебе немає користувачів. І він насправді правий, ну бо я упоролося дизайном і функціоналом нових фічей, «продавши» застосунок тільки шести бета-тестерам на Testflight. Але ж ну, писати додаток цікавіше, ніж вивчати маркетинг та просування, так? 😅

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Там є алгоритм Евкліда?)))))

Підписатись на коментарі