Чому я хочу знайти роботу або чому я шукаю роботу

💡 Усі статті, обговорення, новини про HR — в одному місці. Приєднуйтесь до HR спільноти!

Часто бачу це питання в стрічці, на співбесідах чи в анкетах...

Та тому що:

• Я люблю працювати
• Я люблю робити щось корисне
• Я люблю спілкуватися з різними людьми
• Я люблю обговорювати складні питання і спокійно дискутувати
• Я люблю гроші 💰. Нє, ну а хто нє любіть ))))
• Я люблю дізнаватись щось нове
• Я люблю знаходити рішення, які реально допомагають іншим
• Я люблю бачити конкретний, вимірний результат своєї праці
• Я люблю відчуття, коли хаос перетворюється на чіткий, налагоджений процес
• Я люблю виклики, які змушують постійно зростати та рухатися вперед

Робота для мене — це не просто рутина від 9 до 18 ( якби ж то до 18 😅 ). Це про драйв, розвиток, драйвову команду та можливість змінювати речі на краще.

А що з цього списку найважливіше для вас у роботі? Чи додали б свій пункт? 💬

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ну моя знайома HR, сказала що ти — типовий редфлаг, тому що любиш гроші — якщо тобі запропонують більше, то ти можеш піти з кампанії :)

Сподіваюся, ця HR теж працює виключно за дякую та печиво в офісі 🍪

Я не в курсах і питати не стану.
Але проблема не в HR а в менеджері, що наймає + овнері/фаундері
Багато хто помилково думає, що вони унікальні. До речі — можна зробити перелом мозку рекрутеру якщо після інтро про компанію поставити питання — «а чим ви відрізняєтеся від інших подібних компаній?» і «кращі у якій номінації?»

Це не просто перелом мозку, це ж синій екран смерті на співбесіді! )))

«а чим ви відрізняєтеся від інших подібних компаній?» і «кращі у якій номінації?»

«Нічим, але дуже хочемо відризнятися у кращій бік. Ви нам зможете допомогти?»

Навіть якщо в нього/неї буде офер на руках, розірве демонстраційно на очах після такого питання!

Хах, типова ейчарська маніпуляція та перекручування слів)

1) Якщо запропонують х2, х3 і більше — звісно людина піде, як і мабуть 99% людей. Уявімо мегащедру компанію, яка звичайному сеньйору пропонує зп не 5к, а 10-15к у легальному етичному проекті. Хто б відмовився?

2) Ніхто в здоровому глузді не запропонує сеньйору, який об’єктивно коштує 5к — 10-15к, бо це економічно невигідно наймаючій стороні. Тож як в старому анекдоті: гіпотетично у нас є 3 мільйона баксів, а фактично — 2 повії і старий гей. Якщо й запропонують більше — то на 5-10%, а заради цього вже далеко не всі будуть напрягатися.

Тож фактично фраза «якщо вам запропонують більше — ви підете» — відірвана від реалій ринку, де ніхто не запропонує аж настільки більше, що ти підеш без роздумів.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Підписатись на коментарі