Зробив безкоштовну альтернативу Quizlet

Всім привіт,
Нещодавно я вирішив повернутися до вивчення англійської мови. Раніше слова я вчив за допомогою Quizlet, але він став зараз платним, а платити за підписку я не звик. Тому я вирішив створити щось своє — Atom Translate. Оскільки я уже раніше робив подібні проекти, то з моїми напрацюваннями + Claude Code, за декілька вихідних вдалося зробити ± робочу версію, яку можна було використовувати для моїх цілей. Далі було доведено її до ладу і опубліковано в сторах.
Основна ідея була дивитись фільми/аніме і швидко виписувати слова, які не знаєш, а потім їх вчити. Саме тому UI додатка має вигляд такий, як зараз в маркетах.
Також, оскільки я раніше користувався Quizlet, вирішив зробити можливість імпортувати слова з нього, бо в мене збереглося декілька сетів, які хотілось б повторити.
Що під капотом:
— .NET MAUI (iOS + Android, один код на обидві платформи)
— частина бекенду на Supabase — щоб не писати всі ендпоінти вручну і зекономити час
— інша частина — власний бекенд на ASP.NET Core + EF Core, self-hosted
Зараз доступний:
— Google Play: play.google.com/...valentineos.atomtranslate
— App Store: apps.apple.com/...om-translate/id6792120675
— Сайт з туторіалами: atomtranslate.valentineos.pp.ua
Буду вдячний за фідбек.
2 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівГарно! Ділюся ідеями, який ще функціонал можна додати
tavor118.github.io/english_words
Дякую за коментар та посилання, обов’язково гляну і додам щось із цього функціоналу!