Перший напрямок в ІТ

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Всім доброго дня. Шановне пантство, вибачте, що турбую вас. Планую здійснити вхід в ІТ а саме в розробку. Це буде мій перший досвід входу в саму розробку, буду дуже вам вдячний, якщо зможете порадити, який напрямок найкраще обрати: обираю з Fullstack( Frontend- Node.js) та Python developer.

Але треба також підтягнути англійську, можете порадите школу для вивчення англійської

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ще роки 2-3 тому я б точно порадив Python, але зараз, враховуючи куди рухається світ, я б порадив в першу чергу сфокусуватися саме на англійській та загальних принципах програмування і не так сильно прив’язуватися до конкретної мови. Бо наскільки я бачу, з впровадженням АІ в роботу розробника, нас зараз легко можуть попросити не тільки робити таски на мовах, які не є нашою основною спеціалізацією, а ще й навіть робити таски не по нашому профілю взагалі, наприклад щось девопсівське.

Спробуй це:
1. github.com/...​KDB/AI-Tools-For-Learning
2. github.com/...​KubiKDB/AI-Language-Tutor
Розробляв для себе, але потім зрозумів, що іншим теж підійде. Завантаж файли, і твій ШІ розробить для тебе індивідуальний план, що базується на твоїх навичках та середовищі.

якщо зможете порадити, який напрямок найкраще обрати: обираю з Fullstack( Frontend- Node.js) та Python developer.

Дивіться де більше вакансій та яку мову краще знає ШІ

порадите школу для вивчення англійської

платні уроки на preply.com з нейтів спікером. Або щоб зекономити, обирайте когось з ПАР. Там багато кого з високим рівнем англійської, відносно низький рейт, той самий часовий пояс, що і в Україні

Що робити джунам в світі ШІ

​А стосовно англійської мови, то пошукайте, що таке «Slow English». Повно якісних безкоштовних відео для вивчення того, як звучать англійські слова + дивіться серіал «Friends» в оригіналі.

Підписатись на коментарі