Новини, які ми заслужили: Сільпо випустили офіційний MCP-сервер
Сільпо опублікували документацію офіційного MCP (Model Context Protocol) — стандартизованого інтерфейсу, через який будь-який MCP-сумісний AI-клієнт (Claude, Cursor, Kiro) отримує доступ до каталогу, кошика, замовлень, програми лояльності й доставки мережі від імені авторизованого гостя.
Технічно це один URL (mcp.silpo.ua/mcp, Streamable HTTP-транспорт і авторизація через OAuth 2.1 з PKCE: гість логіниться в акаунт Сільпо один раз через браузер, далі клієнт сам оновлює токен. При цьому AI-клієнт ніколи не бачить сам JWT гостя — він лишається всередині інфраструктури компанії.
Сервер віддає 39 тулзів, розбитих на категорії:
- локація й доставка — пошук адреси, доступні типи доставки, магазини, тайм-слоти, відділення Нової Пошти;
- пошук товарів — включно з пакетним пошуком до 30 товарів одразу та підбором замін для того, чого немає в наявності;
- каталог — акції, категорії, кураторські добірки;
- кошик — додавання, видалення, оновлення доставки, промокоди, сертифікати;
- замовлення — історія онлайн- і офлайн-покупок з чеками;
- профіль — дані гостя, адреси, склад родини (діти, тварини), харчові обмеження;
- лояльність — баланс балабонусів, купони, промокоди, статус Premium.
З прикладів у документації: «Додай у кошик 2 літри молока, буханець хліба і десяток яєць» чи «Застосуй мої балабонуси до поточного кошика» — і агент справді може провести весь цикл сам, від пошуку товару до посилання на чекаут. (Я обожнюю слово «балабонуси», іноді здається, що я і сама трошки балабонус).
Публікація MCP приурочена до хакатону «Сільпо AI Factory», старт якої 1 вересня 2026 року (всі в школу, а ми на хакатон!), призовий фонд 100 000 грн, реєстрація відкрита до 31 серпня.
Про запуск написав CTO Сільпо Ігор Дрозд у LinkedIn, назвавши мету перетворити можливості AI на реальні продуктові рішення для мережі. Умова участі — це рішення обов’язково має ходити через офіційний MCP, а не через сторонні чи неофіційні APIшки.
Ретейлер, який офіційно документує 39 тулів з write-доступом до кошика й доставки, — це вже не пісочниця для хакатону, а продакшн-інтерфейс, яким зможе користуватися будь-який агент, підключений гостем. Питання, які тут природно виникають у будь-кого з БА — хто відповідає, якщо агент помилково оформить не той кошик, і які ліміти та скоуп-обмеження реально стоять за списком тулів, — залишаються за кадром документації.
Найцікавіше питання для БА тут не технічне, а процесне: якщо агент помилково оформить доставку не на ту адресу чи спише не ті бонуси, то хто буде відповідати? Клієнт, який дав команду? Розробник агента? Сільпо, чий MCP це дозволив зробити без підтвердження? У документації про це немає жодного слова, і це нормально, бо вона технічна, а не юридична. Подивимося, як воно буде.
Але тепер я справді знаю, що найчастіше купувала цього року: пакетики Сільпо. «Вам пакетик треба? ДАЙТЕ ДВА». Грета Тунберг дивиться з призирством.
15 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівДуже чекаю на MCP-сервер від Synevo...
коли все обзаведеться своїми MCP-шками, то можна буде написати для страхової супер гнідний валідатор ризиків для розгляду страхових кейсів: типу аналізувати нещодавні аналізи та-або історію таких протягом часу, +теж саме про відвідини лікарів, витрати в аптеках, покупки в магазинах та відвідини кафе-ресторанів із аналізом замовленого. І на основі цього розглядати чи надавати покриття на певне лікування, чи не надавати, бо користувач свідомо ігнорував приписи лікарів, не змінював дієту і т.п.
мені звучить як назва венеричної хвороби, або її зовнішніх проявів
Ой я на такому не розуміюся)
Я трохи потестував. Не можу сказати, що тест успішний. Запит був простий «По чому гречка в сільпо».
Агент зробив багато різних запитів, як так розумію, він намагайся знайти всю пропозицію гречки і збивався на тому, що багато різних продуктів було (типу «гречаний чай»).
Інструменти можна покращити щоб легше знаходити. Зробити пошук (чи фільтр) по категоріях щоб швидко знайти потрібну категорію.
Пошук продуктів мав би включати також фільтр по категорії.
результати пошуку могли б мати категорію продукту.
Тоді агент зробив би один пошук, побачив що «ядриця» має конкретну категорію і потім ще один пошук лише по цій категорії. і так би знайшов все за 2 запити.
я зупинив агента після 10 викликів тулзів. По логах так виглядає, що він хотів знайти всі варіанти, але не зміг.
не доганяю презирливий тон
ші це для всіх індустрій, шо такого якшо сільпо робить своє
навпаки круто
ну проблеми проблемами, не можна приготувати яєшню не розбивши яєць
Не, то без презирливого тону) просто не дуже розумію нащо (ну очевидно, щоб порекламувати хакатон), але це прикольно. Взагалі люблю сільпо
а ну дуже просто — в будьякій індустрії де є великий доменний контекст ші буде корисним, це не сугубо про IT
навіть на швейній фабриці
AI має більше спільного з ERP ніж з хайповим вайбкодінгом і чатами
Сільпо прогресивніше ніж половина сінйорів (ШІ скептиків) на ДОУ, дожились
Гарна ініціатива. Треба буде потестувати.
Мені дивно чому всі онлайн магазини це не роблять. Вже багато людей мають ШІ асистентів
Я недавно писав блог про це gelembjuk.com/...s-offer-an-mcp-connector
«Why Don’t Online Stores Offer an MCP Connector?»
Не в курсі, може ще у когось є власні MCP на ринку України?
А зачем?)) Есть же нормальный парсинг их сайта))
Купляю такі приблизно пакети, одного вистачає десь на рік майже щоденного використання:

Красівоє
пакет цупкий.