Візуалізація тижня: дашборди про весілля
Привіт, спільното!
DOU запускає нову щотижневу рубрику про візуалізацію даних. Раз на тиждень будемо ділитися графіком, картою, дашбордом, інфографікою або інтерактивним матеріалом, який показує дані у цікавій візуальній формі.
Робите власні візуалізації або побачили десь цікавий варіант? Покажіть їх спільноті! Це може бути зображення, скриншот, гіфка або коротке відео. Тематика не обмежена — можливо, це серйозна інфографіка для робочого проєкту, або ж візуалізація щорічних витрат на авокадо 🥑Щоб запропонувати візуалізацію, створіть окремий топік із позначкою «Візуалізація тижня» або напишіть Маші 🤗А тепер — дивимось візуалізацію цього тижня від дата аналітика Святослава!Дашборди про весілля

Я дата аналітик і в мене було весілля 🤵♂️👰
Вирішив, що про таку подію окрім відео й фото матеріалів також має бути ✨ дашборд ✨

Декілька інсайтів, якими хочу поділитись:
1. Найбільше часу (і нервів) забрала розсадка гостей. Виявилось, що дуже нелегко розмістити всіх наших родичів та друзів так, щоб їм було з ким поговорити між тостами.
2. Рівень стресу наростав в останні два місяці перед весіллям. Найбільший був в день перед подією, а в сам день святкування настрій вже був чудовий)
3. Воронка гостей показала хорошу конверсію із запрошення в прихід на свято, хоча досвід весіль наших організаторів казав, що конверсія буде нижча 📈
Загалом дуже позитивний досвід, рекомендую всім за можливості робити. Допис носить виключно жартівливу мету.
1 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівКласна ідея!