Як безперервні тривоги впливають на вашу рутину та роботу?
Останніми днями тривоги лунають чи не щогодини. Так чи інакше це впливає на щоденну роботу. Стрес, недосип, триваліший час доїзду до офісу — все це знижує продуктивність і концентрацію, та й банально — настрій.
Багато хто звик так працювати, але від багатьох знайомих чую, що людям стало трохи важче, ніж зазвичай.
Знаю, що в окремих командах побільшало охочих тимчасово переїхати у західні регіони, подекуди роботодавці збільшили кількість днів роботи з дому.
Ще з такою кількістю тривог складніше «вписувати» в робочий день рутинні процеси — скажімо, походи на пошту чи в супермаркети.
У багатьох компаніях у таких випадках є можливість брати додаткові вихідні, коригувати графік, працювати з дому замість офісу.
Та й у нашій команді такі опції є — усім треба час від часу взяти кілька годин, щоб видихнути, і це окей.
А розкажіть, як у вас — може берете додаткові години, щоб виспатись або йдете на дейоф, коли відчуваєте, що не витримуєте? І як вас підтримують команди в таких випадках?
29 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівМожуть звільнити. «Ви самое слабое звено досвиданья» :)
пенсия юнита трудяги 3200 в 63/65 пенсия юнита который на это все проходить 99 этапов собеседований 2700 найдт разницу )
никак я не работаю. попытки искать работу приводят к отпискам иди в жопу. да и стоит ли напрягаться официально , если надо ждать 63/65 ты до туда тупо не доживешь . даже говно игры тестировать ты старый.
Війна почала на мене погано впливати ще до того як постійні тривоги в Києві стали мейнстрімом
Над Харковвом та передмістями реактивні шахеди літають як «добрий вечір» тож коли чуєш той звук вночі то вже пізно кудись «за стіну» бігти то він вже або над твоєю хатою або пролетів. Сирени — от коли київстар не працював то й сирени якось тоже чи то співпадіння було — але їх звук бісить — ну нашо туди сюди їх ганяти -вмикати вимикати??? ну а так — бандеролі літають
Для питань подібних цьому важливий контекст «місця». Бо в Полтавській та Харківській областях щоденні серії сирен відчуваються як церковні звони — просто нагадують зробити пазу в роботі. В Закарпатській та Львівській областях про тривоги читають у новинах і для них це зайвий привід пишатись незламність українського народу — Слава Йсу та ЗСУ!
А ось в Києві, де брали спальники та спускались ночувати в метро після кожної з заяв мера Івано-Франковська чи якогось нонейм тг-каналу про «100% цієї ночи точно буде масований обстріл», тут дійсно вже місяць нескінченного стресу. Окрім страху вмерти від прильоту тепер додалась тривога через масові звільнення в наслідок банкрутств та «оптимізації видатків».
нет работы — нет проблем
правда и денег тоже..тобто проблема все таки є :)
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
О, стерв’ятнички підтягнулись. Не може бути. Типу, айтівці бухгалтерію звісно кожного дня ведуть.
через срані тревоги сервісний центр мвс за мої гроші не працює
не можна права отримати, постійно тривога
они ж почтой уже права могут выслать
так в мене було вилучення, треба іспит здати
я підготувався по програмі, пройшов білети, на екзамен в сервісному центрі — поцілував замок
і ще 200 людей теж приблизно
більше не іздив бо маю гідність
їжжу без прав, бо на дачі без машини гаплик
ніяк, я в навушниках увесь день, а на ніч рекомендую половинку кветірона
спиш як дитинка у люлі
але зранку не рекомендую, бо будеш «варений»
тікі шо міг29 ганявся за шахедом над дачею, збив, цікаво було
Ніяк. Працюю і не помічаю.
Ніяк. Макдональдс, от тільки закриваеться, а так давно фоном. Буча.
а що, хтось ще на них реагує? у нас в Дніпрі сирени часто, але у людей вже на це ніби як спам-фільтр в голові працює, не бачив на вулиці щоб хтось якось реагував.
та і не зрозуміла теза про пошту&супермаркети, ніби все в тривогу працює
Ну в Києві, наприклад, я позавчора намагалася вскочити в Новус між тривогами. Ледь встигла закупитися — знову почалася тривога й усіх попросили на вихід. А про пошти — вони нерідко знаходяться в ТЦ, до речі. І загалом зайвий раз не хочеться бути в залюднених місцях нині, зважаючи на те, як почастішали атаки
Я так намагався нещодавно на івент намагався потрапити. Поки до метро дійшов, то відбій дали, доїхав до Арсенальної — знову тривога. Але назад було веселіше добиратися. Збирався виходити з локації, а ще була тривога (3 години щось тривала). А потім відбій нарешті дали, пішов на метро і поки дійшов — знову тривога :/
Благо вона відносно швидко закінчилася і я зміг вибратися з
Шоушенкаправого берегаВ мене буквально вчора забавнєйша ситуація була з тим, щоб за годину до комендантської потрапити додому на лівий берег. Годину намагалася викликати таксі, відбій дали перед самим закриттям метро. Живем-живем
я колись пішки києвом ходив ет жили ж люди ))
якщо без валізи, обстрілів і комендантської, я б теж радо ходила)
на скільки я розумію коли під обстрілом то комендантська година зробили прямо не дії можна рухатися до сховища
upload.wikimedia.org/...snoy-61_Blockade_Sign.jpg
Це де так?!
Ашани в Києві стабільно закриваються вже роки 4 як. Якщо бахкає довго і неподалік, то з переляку точково закриваються і Сільпо з Новусами, перші вже грозять закриватися в принципі, без прекондішенів. Відділення НП — виганяють і закриваються. ПВЗ Розетки — не виганяють і закриваються, тому хоча б є шанс прийти у не-тривогу та набитися в середину, аби вже в тривогу забрати все своє. Вилазки в усілякі там Епіцентри, МЕТРО, Леруа — нафіг-нафіг, навіть якщо вони під час тривоги працюють. Відділення банків, ЦНАПів, інших установ — то взагалі срака, бо більшість не просто дверцята на замок зачиняють, а реально кудись шурують (по інструкції — в метро, по факту — може й додому покімарити)... а повертаються хвилин через20-40 після відбою, що при поточній інтенсивності тривог означає, що не повертаються зовсім.
І що залишається?! Поштові кур’єри, яким на тривогу пофіг, гловісти, і десятки мікромагазів по типу ЛотОК та Коло на перших поверхах будинків? Ну збс! ))
поштові відділення НП, АТБ, Varus, точки видачі Rozetka, всякі Аврори і т д, принаймні в Дніпрі ніхто не зачиняє. (хоча раніше НП зачиняли, і це був жах). Комфі також пам’ятаю раніше зачиняли, зараз ніби ні (ну або я не попадав). За ЦНАПи, Метро і т д не скажу, не знаю. Епіцентр ще пару місяців тому не виганяли, зараз чув стало жорсткіше після прильотів по складах та ін.
коли на тобі одяг рухається від вибухової хвилі, то щоб зовсім не реагувати — не сильно виходить
Та з позиції рутини та роботи — взагалі пофіг, інше питання, якщо треба в офлайні вирішити якісь питання, ще й в установах/організаціях, які фактично під час тривоги не приймають... от де еталонне профукування часу та пошматовані дні.
Я ж Дніпра Які тривоги? Їх хтось включає та на них хтось реагує?
Солодко сплю під звуки шахедів
Я за кілька місяців у Києві поки ще так не навчилась, страшнувастенько трохи 🥲
кветірон, рецепт у невролога візьмеш